5 planete retrograde pana la sfarsitul lunii iunie!!!

Dragi prieteni, dupa cum stiti pe cerul astral Saturn si Pluton au mers retrograd in Capricorn, Jupiter este retrograd in Scorpion. In 19 iunie, Neptun retrogradeaza in Pesti, iar in 27 iunie, Marte retrogradeaza in Varsator.

Deci pregatiti-va pe 27 iunie, Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun, Marte, vor fi retrograde simultan. Acesta este un eveniment astrologic extrem de rar.
Când o planetă este retrogradă, energia este orientata catre interior. În această fază interioară, aveti ocazia de a revizui sau de a reflecta „sinele vostru interior”, care se referă la trecut. Trecutul din această viață, sau ar putea chiar să se refere la incarnarea anterioară a sufletului.

Planetele retrograde au rolul de a scoate la suprafata nemultumiri mai vechi, suferinte, traume, dar toate aceste provocari produc oportunitati de crestere spirituala, reprezinta o minunata ocazie de vindecare, de schimbare a energiei.

Aceste retrogradari va provoaca sa aveti o noua perspectiva asupra situatiilor din viata voastra.Este momentul cautarii adevarului si gasirea intelesului profund in toate aspectele vietii. Este momentul sa va reevaluati convingerile personale si intelegerea conceptelor de succes si abundenta.

Este timpul sa va evaluati esecurile, sa invatati din greseli, sa iesiti din suferinta, cu intelepciune si intelegere.
Sunteti ghidati acum sa observati mai clar sentimentele negative din interiorul vostru si sa le vindecati cu lumina, iubire, credinta si iertare.

Este o ocazie favorabila sa va revizuiti problemele vechi si situatiile nerezolvate pentru a aduce vindecare si rezolvare.

Este un timp favorabil pentru a va conecta cu divinul din interiorul vostru, prin rugaciune, meditatie, muzica. Este posibil sa observati ca, pe masura ce explorati in mod altruist profunzimile fiintei voastre perceptiile asupra vietii voastre se pot modifica sau remodela. Abilitatile psihice cresc, cunoasterea voastre interioara poate deveni mai clara.

Este un timp favorabil sa faceti fata aspectelor pe care le-ati ignorat, cum ar fi relatii toxice sau datorii si acum trebuie sa gasiti solutii la aceste probleme, orice amanare poate conduce la probleme mari in viitor.

Puteti afla acum ce este iluzie si ce este realitate, puteti sa ganditi mai clar si sa decideti ce este esential pentru viata voastra.
Este o perioada favorabila sa va intoarceti la oportunitatile pe care le-ati ratat din neglijenta, neatentie, graba, imprastiere.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website