A doua jumatate a lunii august, este mult mai buna decat prima jumatate a anului!!!!!!!

Dragii mei, a doua jumătate a lunii august este mai bună decât prima jumătate a anului, și cu siguranță mult mai bună decât prima parte a lunii august, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa luati decizii importante, pe cerul astral exista inca planete retrograde. Dar ar putea exista mai multa stabilitate si disciplina, lucrurile se aseaza intr-un fel.

19 august este o zi minunată. Mercur merge în cele din urmă direct și viața începe să curgă puțin mai ușor. În aceeași zi, Neptun retrograd in Pesti formeaza un trigon perfect cu Jupiter in Scorpion. Acesta este unul dintre aspectele cele mai pozitive ale anului care aduc frumusețe și vindecare în viața noastră. Ziua de 19 august are un mare potential de vindecare!!!! Rugaciunile pot sa ajunga mai usor la Dumnezeu!!!

Pe 23 august 2018 Soarele se mută în Fecioară. Este un moment favorabil pentru ajustari si imbunatatiri. Fecioara este un semn mutabil , de pământ, de aceea este asociat cu analiza, productivitatea și ajustarea. În natură, acum este timpul să udăm, să prăjim și să îmbunătățim rezultatul recoltei.

Pe 25 august 2018 se formeaza configuratia de tip Marele Trigon in semne de pamant între Soare, Uranus și Saturn. Când am spus că a doua jumătate a lunii august va fi mult mai bună, am vrut să spun că marile trigoane sunt cele mai pozitive aspecte din astrologie, aducând bucurie, armonie și echilibru. Saturn reprezintă structură în timp ce Uranus reprezintă libertatea. Soarele ești tu. Marele trigon vă va oferi ocazia de a găsi un echilibru corect între structură și disciplină, libertate și autenticitate. Veți beneficia de acest tranzit dacă aveți planete în jurul valorii de 2 ° în zodiile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pesti.

Pe 26 august 2018 se formeaza Lună Plină în Pesti. Îmi place absolut această Lună Plină, care vine ca o binecuvântare bine meritată după sezonul intens de eclipse! Luna Plină formează un aspect frumos de zmeu, care activeaza marele trigon Soare-Saturn-Uranus. Zmeii sunt aspecte dinamice care oferă oportunități. Dacă aveți planete în jurul valorii de 2 ° în zodiile:Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn, Pesti, vi se va oferi o oportunitate, in special pentru a rezolva o problema cu care v-ati confruntat in trecut, sau pentru a obtine recompense ca urmare a eforturilor trecute. Asigurați-vă că nu ratați! La 27 august – Marte merge direct! Marte retrograd v-a testat puterea voastră interioară, dar, ca rezultat, ați devenit mai rezistenți și mai puternici decât oricând.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website