Afectiuni de sanatate generate de Saturn in Capricorn si cauzele spirituale ale acestora.

Dragii mei, daca Saturn in Capricorn formeaza aspecte negative cu planetele voastre natale este clar semnul unei afectiuni osoase, dentare, ori a pielii sau a unor stari mai proaste melancolie, pesimism, anxietate, dar nu este obligatoriu sa ajungeti acolo daca veti compensa efectele astrale, prin atitudinea voastra  in fata vietii.

Saturn in Capricorn va poate deveni aliat daca va feriti de excese si urmati un regim ordonat de viata, pentru ca el este semnul ordinii si  al disciplinei. Deci, daca aveti un stil disciplinat si temperat de viata, chiar cu note austere, lipsit de excese si exaltari alimentare puteti avea parte de o sanatate perfecta, dar daca nu va hidratati suficient, nu respectati orele de somn, se produc niste dezechilibre in organism, iar Saturn in Capricorn va reactiona restrictiv si pot aparea tot felul de boli.

Boala este de cele mai multe ori o consecinta a unui comportament inadecvat cu propriul corp, un semnal de alarma al nerespectarii nevoilor lui.

O astrograma informeaza despre tipul de procese care are loc in corpul unui individ, despre slabiciunile sale fiziologice sau tendintele spre boala, dar fiecare dintre voi stie mai bine ce trebuie sa evite, numai ca cei mai multi dintre voi refuza sa-si asculte glasul constiintei.

Saturn in Capricorn va avertizeaza ca  ritmul de munca si somn, viciile, slabiciunile de orice fel:rigiditate, incapatanare, inacceptare,  atitudinea ostila fata de viata pot fi surse generatoare de boala.Poate nu se declanseaza nimic grav, dar este timpul sa analizati lucid in ce masura va ingrijiti cu adevarat intreaga fiinta. Exista multe obiceiuri de viata care trebuie schimbate. Tratarea lipsita de responsabilitate a unor obisnuinte nu face decat sa mentina conditiile optime pentru imbolnavire. Saturn avertizeaza ca este posibil ca unele probleme sa existe deja sau bolile vechi sa se cronicizeze si ca bolile bat la usa daca nu va schimbati stilul de viata.

Dragii mei, Saturn guvernează nervii regiunii gastrice, cunoscut sub numele de nerv pneumogastric.

Acțiunea restrictivă încetinește activitățile digestive,  si poate duce la constipatie.

Saturn in Capricorn guvernează dinții și pielea. Poate cauza carii dentare, ducând la malnutriție, afectează sistemul digestiv, încetinind secreția fluidelor digestive.

Partile corpului care pot fi afectate sunt genunchii, oasele, dintii, articulatiile, pielea. De asemenea, creează frică, îngrijorare și pesimism. Impreuna cu Marte cauzeaza rani prin caderi, vanatai si raceli.

Durerile genunchilor si reumatismul apar datorita excesului de ambitie si epuizare a organismului cu scopul de a obtine succes.

Tulburarea structurilor interne sau schimbarea ordinei in mediul de lucru franeaza exprimarea libera a sentimentelor si provoaca dureri ale incheieturilor.

Dacă  va aflati intr-o stare de pesimism frică și anxietate neobișnuită, meditatia ar fi foarte utila in acest sens.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website