Afirmatii pozitive la Eclipsa partiala de Luna in Capricorn, 17 iulie 2019

Abandonez obiceiurile vechi și aleg altele noi, pozitive. Obstacolele se prăbușesc cu ușurință. Eliberez lucrurile care nu imi mai servesc. Eliberez nevoia de a repeta situații în mintea mea. Eliberez toate regretele trecutului.

Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi. Sunt în pace cu ceea ce se întâmplă.
Eliberez orice teamă pe care am pastrat-o in inima mea.Eliberez orice rani, restrictii din inima mea.
Eliberez orice manie, resentimente, pe care le-am păstrat în inima mea.

Sunt dispusa să ies din zona mea de confort și să fac o schimbare in viata mea, creativitatea curge prin mine cu usurinta. Ma simt puternica si inspirata in fiecare zi. Am o vointa puternica si imi pot schimba obiceiurile cu usurinta.Ma desprind cu usurinta de trecut prin intelegerea superioara a lucrurilor, iubire neconditionata, iertare si credinta.

Am capacitatea sa renunt la toate atasamentele care ma impiedica sa ma exprim creativ si cu incredere.
Îi cer înţelepciune lui Dumnezeu ca să acţionez în lumina Spiritului Sfânt, pentru a deznoda toate dificultatile din viata mea. Ma eliberez de amărăciunea, de mânia şi de ura cauzate de aceste suferinte în sufletul meu. Cer blandete ca să învăţ să meditez totul în tăcere în inima mea. Spiritul lui Dumnezeu să vină asupra mea pentru a trăi o viaţă nouă.
II iert pe toti cei care m-au ranit in trecut si ma detasez pasnic de ei, le cer iertare celor, la care, le-am gresit. Temerile mele de mâine, resentimente, ura, se topesc pur și simplu. Ma simt libera si usoara.

La fiecare pas sunt indrumata de Duhul Sfant, care ma conduce spre ceea ce trebuie sa stiu si sa fac.
Potentialul meu este nelimitat si posibilitatile mele sunt nesfarsite, am capacitatea sa depasesc toate obstacolele care imi apar in cale si am putere sa creez spatiu pentru ceea ce ma inspira.
Am capacitatea sa ma detasez fata de tot ceea ce nu imi mai serveste, sunt libera sa atrag oportunitati de crestere interioara in viitor.
Am puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, si curajul de a schimba lucrurile care depind de mine.

Fiecare moment este o binecuvantare, un dar, sunt deschisa catre orice oportunitate care imi apare in cale si imi exprim recunostinta pentru toate binecuvantarile divine. Accept cu demnitate tot ceea ce este si ma detasez cu intelepciune de trecut.Ma simt libera.
Am o viziune minunată pentru viitorul meu și nu voi mai permite ca temerile mele să interfereze cu succesul si fericirea mea.

Imi ascult vocea interioara și cred că sufletul meu știe ce este mai bine pentru mine.
Sunt gata să-mi folosesc talentele pentru a crea schimbări pozitive în viața mea.
Mă voi dezvălui lumii fără teamă de judecată sau critică din partea altora, iar anxietatea mea va dispărea.
Mă respect.Nimeni nu ma poate controla mental, emotional, daca eu nu permit acest lucru.Sunt libera.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website