Afirmatii pozitive la Luna Noua in Taur din 15 mai

Am deja tot ce am nevoie pentru a crea viata pe care o doresc, prosperitatea curge spre mine fara efort, abundenta curge prin viata mea in mod liber, sursa prosperitatii mele este in mine, sunt recunoscatoare pentru tot ce am in viata mea.

În fiecare zi, în orice mod, devin din ce în ce mai prosperă , sanatoasa si fericita. Multumesc, Tata ceresc, pentru darurile pe care mi le oferi in fiecare zi.

Sunt dispusa să ies din zona mea de confort și să fac o schimbare in viata mea, creativitatea curge prin mine cu usurinta. Ma simt puternica si inspirata in fiecare zi. Am o vointa puternica si imi pot schimba obiceiurile cu usurinta.

Succesul și banii vin ușor la mine, obtin tot ce imi doresc, sunt inconjurata de oameni care ma sustin. Am resurse infinite de abundență financiară, dragoste și cunoștințe. Atrag noi oportunitati prin care sa castig bani.

Sunt bogata la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și spiritual.
Sunt deschisa la bogățiile și abundența Universului.

Dau si primesc bani in mod liber. Cu cât dau mai mult, cu atât primesc mai mult și sunt mai fericita. Merit bogăția, prosperitatea și abundența de tot felul. Tot ce am nevoie este deja in mine.

Îmi plătesc facturile cu dragoste deoarece știu că abundența curge liber prin mine.
Transformarea vieții mele are loc mai întâi în minte și apoi se va reflecta în lumea mea exterioară.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website