Astazi, 14 iunie si maine, 15 iunie, Luna se afla in Varsator.

Dragii mei, astazi, 14 iunie si maine, 15 iunie, pana la ora 13:22 (ora Romaniei)  Luna se afla in Varsator.

Bucurati-va de aceste doua zile minunate in care Luna se afla in Varsator. Luna in Varsator , poate genera idei foarte ingenioase la care ajungeti folosindu-va imaginatia si intuitia, va  reaminteste  ca aveti capacitatea de a schimba raul in bine, printr-o schimbare de  perceptie asupra vietii,   si de  atitudine vizavi de situatia in care va aflati, un singur gand pozitiv va poate ridica de la pamant faceti eforturi in acest sens ,, eu sunt puternic si sunt capabil sa depasesc orice imi aduce ziua de maine”.

 Luna in Varsator formeaza aspecte favorabile cu Mercur in Gemeni, Jupiter in Balanta, Saturn retrograd in Sagetator, Soarele in Gemeni, Uranus in Berbec , si va avertizeaza ca destinul vostru se schimba fie ca vreti, fie ca nu, si ar fi mai usor pentru voi sa acceptati schimbarea, sa va modelati constiintele si sa vedeti dincolo de tiparele mentale cu care sunteti obisnuiti.

Fiti atenti la conexiunile sufletesti care se formeaza intre persoana proprie si ceilalti, ele se pot amplifica in acest interval de timp si va pot aduce o stare de bine, incercati sa va mentineti cat mai mult pe aceasta vibratie. Este un interval de timp favorabil in care puteti stabili legaturi semnificative, si ar trebui sa petreceti mai mult timp pentru a-i descoperi si cunoaste pe oamenii din preajma voastra.  Luna in Varsator stimuleaza generozitatea, contactele umane, activitatile sociale si de grup, actiunile si activitatile in care se cere creativitate si originalitate.

Unii oameni va pot inspira, altii va pot soca, prin atitudinea diferita pe care o au.

Ascultati-i cu atentie pe cei care nu sunt de acord cu voi, pentru ca acesti oameni au un mesaj important de transmis, au menirea sa va modeleze gandirea , sa va schimbe viata.

Daca reflectati mai mult asupra voastra veti observa in aceste doua zile ca tiparul vostru de gandire si perceptiile pe care le dati vietii va blocheaza accesul la libertate,  bucurie, fericire, iubire neconditionata, generozitate. Invatati din asta si incercati sa va adaptati unui alt tipar de gandire, ar trebui sa acceptati in aceste zile ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit voi sa le priviti, ca alti oameni ar putea sa va aduca noi experiente daca sunteti receptivi la nou, la schimbare, ar trebui acum, sa va revizuiti asteptarile pe care le aveti de la altii, sa incercati sa vedeti o situatie de viata dintr-un alt unghi , sa va revizuiti prejudecatile pe care le aveti.

Este un timp important pentru relationare. In acest interval de timp puteti intalni mentori importanti pentru dezvoltarea voastra personala, important este ca voi sa fiti receptivi la innoire, reinnoire si schimbare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website