Astrologia- un mijloc de evolutie spirituala

 

Dragi prieteni, eu interpretez astrogramele voastre la un nivel spiritual, astrologia nu este un mijloc de a ghici destinul, asa cum credeti multi dintre voi, este mai mult de atat, este metoda prin care puteti ajunge sa va cunoasteti pe voi insiva. Probabil va intrebati, de ce aveti nevoie sa va cunoasteti pe voi ? Daca ajungi sa te cunosti pe tine insuti, drag prieten, poti intelege mai bine de ce existi pe acest pamant si care este scopul tau? Si acest mister ti-l poate descifra aceasta minunata stiinta care este astrologia.

Daca vei ajunge sa te cunosti pe tine insuti, vei putea  intelege mai bine experientele prin care trebuie sa treci in aceasta viata, poti sa depasesti mai usor  incercarile care vin peste tine, in acest fel , ajungi sa evoluezi spiritual, putand controla aspectele astrale negative.

Sa  va dau un exemplu: sa presupunem ca doua persoane au un aspect armonios in astrograma lor natala, trigonul care se formeaza intre Soare si Jupiter. Una dintre cele doua persoane care se afla in stare de constienta, adica a ajuns sa se cunoasca pe ea insasi, foloseste acest trigon pentru a se cultiva prin studiu, pentru a-i ajuta pe cei din jur, cealalta persoana, care traieste intr-o stare de inconstienta poate folosi acest trigon pentru a-si etala egoul, pentru a se lauda, distra si petrece, isi incearca norocul la diferite jocuri.

Prin exemplul de mai sus, am vrut sa arat atitudinea in fata vietii, pe care o au doua persoane avand acelasi aspect armonios, dar o evolutie diferita, o cunoastere diferita, prima persoana este constienta, cealalta este ignoranta, refuza sa cunoasca adevarata menire.

Acelasi lucru se intampla si cu un aspect negativ, cum ar fi o cuadratura, care luata in sens tehnic reprezinta un aspect stresant, care poate aduce conflicte si obstacole in viata persoanei respective.

Sa luam de exemplu, cuadratura dintre Marte si Jupiter, o persoana care se afla pe un drum evolutiv, care ajunge sa se cunoasca pe ea insasi va folosi aceasta cuadratura pentru a lupta cu toate fortele pentru o cauza dreapta, ajungand chiar sa faca sacrificii personale, in schimb o persoana mai putin evoluata care nu se cunoaste pe ea insasi, foloseste acest aspect, pentru a face risipa de bani si energie in detrimentul altuia. O persoana neevoluata avand acest aspect, poate sa se foloseasca de orice mijloace pentru a castiga bani sau o pozitie sociala favorabila.

Dragi prieteni, prin exemplele de mai sus am vrut sa va fac, sa intelegeti, ca nu astrele sunt vinovate pentru felul cum traiti, ci atitudinea voastra in fata vietii, daca va  schimbati aceasta atitudine, veti putea ajunge sa va autodepasiti, sa evoluati, sa controlati aspectele astrale negative, sa fiti fericiti si in armonie cu cei din jurul vostru.

In momentul in care solicitati o astrograma, nu este atat de important sa stiti ce anume vi se intampla si cand, ci mai ales, de ce se intampla aceste evenimente si ce trebuie sa faceti pentru a le preintampina.

Daca  ganditi in acest fel, deja sunteti pe drumul cel bun, daca veti ajunge sa va cunoasteti pe voi insiva, nu mai dati vina pe ceilalti si veti trai in armonie unul cu celalalt, veti trai in armonie cu Universul.

Dragi prieteni, traim perioade foarte grele de criza,  haos si  stres, dar toate aceste probleme sunt atrase de energia negativa cumulata a fiecaruia dintre noi, este foarte usor sa dam vina pe cei care ne conduc, au si ei partea lor de vina, dar daca fiecare dintre noi ne-am trezi intr-o dimineata si ne-am pune intrebarea cine sunt eu cu adevarat si care sunt ideile, gandurile, trairile mele si care este rolul meu pe pamant, am reusi in mod sigur, sa corectam acea parte negativa care exista in  noi si am ajunge sa emitem ganduri pozitive, de iubire, pace, intelegere, unitate, care ne-ar ajuta, intr-o zi, sa traim intr-o lume mai buna.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul