Beneficiile aduse de Mercur retrograd in Pesti, 17 februarie-4 martie

Iată câteva exemple de moduri în care Mercur retrograd in Pesti  te  poate ajuta:

Mercur este o planetă care guvernează gândirea rațională și susține activitatea creierului stâng, cum ar fi gândirea analitică. Atunci când pare să se deplaseze înapoi pe cer, accentul trece la activitatea creierului drept, cum ar fi gândirea creativă și intuiția. Cu dificultatea  de a gândi rațional și accentul pe creierul drept, este momentul perfect pentru a te preocupa de creativitatea ta. Si pentru a te baza mai mult pe intuitie. Aceste sclipiri de intuitie te pot ajuta să găsesti noi modalități de a rezolva problemele care au existat de ceva vreme.

Poate ai lucrat la un proiect care nu ti-a adus rezultatul dorit. Când Mercur se afla in perioada retrograda  ar putea deveni evident că proiectul trebuie să fie ușor modificat , necesita anumite imbunatatiri si lucrurile ar putea sa iti mearga acum. Te oprești să accepți o ofertă de muncă și iată, între timp îți apare una mai buna.

Te poti  abține să cumperi un produs foarte scump și, în câteva săptămâni, produsul respectiv  va fi pus la vânzare mai ieftin și vei fi bucuros că ai așteptat.

Dacă o întâlnire este amânată sau anulată, vei avea  mai mult timp pentru a strânge informații suplimentare care probabil vor fi destul de utile.

Este  foarte probabil sa gasesti obiecte pe care  le-ai crezut pierdute.

Mercur retrograd  poate fi un moment favorabil atunci când este folosit pentru regândirea, refacerea și restructurarea anumitor zone din viața ta.

Informatiile pe care le descoperi in aceasta perioada te-ar putea ajuta sa-ti clarifici unele suspiciuni pentru totdeauna si sa inchei un capitol dificil din viata ta.

Ar fi un moment excelent pentru a face ordine in dulapuri. Împacheteaza hainele pe care nu le-ai purtat de ceva vreme și doneaza-le.

Dacă lucrezi pe cont propriu și ai refuzat un serviciu, deoarece prețul pe care clientul a fost dispus să îl plătească a fost prea mic, este posibil ca același client să se întoarcă după perioada de  retrogradare si sa prestezi serviciul la pretul cerut de tine.

Este un moment favorabil sa-ti perfectionezi abilitatile de ascultare dar si de comunicare.

Să reiei anumite cursuri, colaborări, negocieri, studii, acţiuni, intenţii, pe care le-ai început în trecut,  dar la care  ai renunţat  pe parcurs.

Să corectezi greşelile de gândire şi comportament, să corectezi erorile ivite în acte contabile,  să  refaci un studiu, o lucrare, să  pui în aplicare  idei mai vechi, pe care le-ai avut în minte în perioada anterioară retrogradării.

Să intri în posesia unor sume de bani restante, pentru o muncă efectuată în trecut, drepturi baneşti, în urma unor hotărâri judecătoreşti, să faci o refinanţare la un credit.

Să găsesti un tratament medical favorabil în cazul unor afecţiuni de sănătate mai vechi.

Să iti găsesti un loc de muncă , în urma unui interviu pe care l-ai susţinut în trecut şi ai fost respins, să susti un examen la care ai eşuat în trecut.

Să vizitezi locuri în care ai mai fost, să te reîntalnesti cu foşti colegi de şcoală, prieteni, iubiţi şi este posibil să reiei relaţia cu aceştia.

Să revi la talente mai vechi , pe care ai putea acum, să le pui in aplicare sau sa le slefuiesti.

Să vezi o situaţie de viaţă dintr-o perspectivă nouă.

Să planifici acţiunile viitoare.

Să găsesti soluţii la problemele cu care te-ai confruntat în trecut.

Să renunti la vechituri, lucruri, pe care nu le mai folosesti.

Să descoperi nişte secrete, informaţii, care ti-au fost ascunse.

Să iti descoperi talente parapsihologice sau sa ti le slefuiesti.

Să găsesti un document, acte, scrisori, înscrisuri, pe care le-ai rătăcit în trecut.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website