Buna dimineata, dragii mei

Sa aveti o zi minunata in care fericirea sa va zambeasca si frumusetea naturii sa va trezeasca toate simturile amintindu-va sa pretuiti viata si sa va bucurati de orice clipa .

Bucurati-va de aceasta zi minunata, va doresc ca Sfantul Duh sa coboare asupra voastra, sa va aduca pace, armonie in sufletele si casele voastre , sa va lumineze mintea si sa va deschida inima catre iubire neconditionata, sa fiti fericiti si impacati cu destinul vostru, cu oamenii din jurul vostru, cu conditia voastra sociala.
Va iubesc, va transmit toata dragostea mea!!!

Nu rani oamenii atunci cand ai o parere diferita.
Inainte de a spune un lucru, gandeste-te daca ti-ar place sa ti se spuna si tie asta.
Si abia apoi da drumul vorbelor, pentru ca ele au două taisuri, si il ranesc si pe cel care le aude.
Nu cauta razbunare. Iarta.
Dumnezeu nu va ramane dator, si vei primi exact ce nu te astepti, cand nu te astepti, doar pentru ca ai putut sa fii marinimos.

Indiferent cine esti sau cum esti,cand ai un vis urmeaza-l.Fa-l sa devina realitate.Nu te uita la cei care te critica, nu o fac decat a te face sa gandesti ca ei.Un om cu adevarat liber,e cel ce-si urmeaza propriul lui vis,nu care asteapta sa fie indemnat de la spate.

Sa nu-ti fie teama de ceea ce vrei sa faci,caci Dumnezeu are grija de toate fapturile pamantului.Increde-te in Dumnezeu,si cere-i Lui ajutorul,si vei vedea cum visul tau va prinde aripi,totul e sa ai credinta si sa-ti pui toata nadejdea in Dumnezeu.

Citatul zilei

„Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el.”
David Charles Brink

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website