Buna dimineata, oameni buni si frumosi

Dragi prieteni minunati, va doresc o zi cat mai frumoasa, plina de bucurii, speranta si iubire .
Daca nu ești sănătos ,îți doresc sănătate ,daca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste.Daca esti trist, iti doresc sa ai parte de fericire.Daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste.Daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta.

Nu uitati dupa ce va treziti sa dati perdeaua la o parte, pentru ca soarele sa intre pe fereastra inimii voastre, nu uitati ca sufletul este cel care va da puterea, de aceea ar trebui sa va gasiti motivatia in bucuria de a trai, in inspiratie, in iubirea fata de semeni si fata de tot ceea ce va inconjoara; sa fiti recunoscatori pentru lucrurile mici si pentru tot ce va aduce bucurie in viata, si pentru cei din viata voastra, ca va primesc in viata lor si isi impart cu sufletul cu voi, sa fiti recunoscatori Tatalui Ceresc pentru fiecare noua zi a vietii voastre, cu bucurii si provocari pe care ar trebui sa le acceptati cu responsabilitate ca un ajutor primit pentru a deveni mai buni.

Mesajul zilei!!!!

“Visele nu determină locul unde veţi ajunge, dar generează forţa necesară pentru a vă scoate din locul unde vă aflaţi. Visaţi la stele, ca să puteţi păşi pe Lună. Visaţi la Lună, ca să puteţi păşi cel puţin pe munţii cei înalţi. Visaţi la munţii cei înalţi, ca să puteţi avea demnitate, atunci când traversaţi văile eşecurilor şi ale frustărilor.”
Augusto Cury

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website