Buna dimineata, prieteni dragi!

Buna dimineata, prieteni dragi!
Va doresc o zi minunata plina de iubire, soare, lumina si speranta!
Va iubesc si va multumesc ca-mi sunteti mereu alaturi!
Nu uitati!!! astazi Luna se afla in Capricorn in scadere.

Cu Luna in Capricorn puteti deveni mai constienti de limitele timpului, de necesitatea unor planificari pe termen lung. Sunteti mai ambitiosi si mai motivati de dorinta de succes si realizari.
Luna in Capricorn alaturi de planetele in Capricorn, Saturn retrograd, Pluton retrograd si Marte poate aduce o influenta foarte sobra si o stare emotionala deprimanta, dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.

Luna in Capricorn se conecteaza negativ cu planetele din Berbec, Uranus si respectiv, Mercur . Este momentul sa renuntati la riposte si inacceptare, la incapatanare, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute pe voi si pe cei din jurul vostru.

Este o predispozitie consevatoare care va poate ajuta sa obtineti maximul de eficienta cu resurse minime. Este un timp favorabil pentru a schimba un plan de afaceri sau pentru imbunatatirea unei strategii. Puteti vedea cum sa faceti schimbari structurale care sa va faca viata mai eficienta.

Cu Luna in Capricorn poate exista o tendinta de a ramane blocati in trecut, in acest sens temerile, limitarile, restrictiile inconstiente, obiceiurile vechi si amintirile, va pot impiedica sa va deschideti sufletul. S-ar putea sa existe inhibitii in exprimarea adevaratelor sentimente, vedeti Luna formeaza o conjunctie cu Saturn retrograd in Capricorn, dar dezvoltarea empatiei, cultivarea bunatatii interioare sunt foarte recomandate acum, vedeti Luna in Capricorn se conecteaza minunat cu Neptun in Pesti si Jupiter retrograd in Scorpion. Acest lucru va ajuta la dizolvarea oricaror modele emotionale vechi si nedorite si va deschide calea catre iubirea neconditionata, si iertare. Puteti apela la terapii spirituale, daca considerati ca acest lucru este greu de realizat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website