Buna dimineata, prieteni dragi!!!!

Va doresc o zi cat mai frumoasa, plina de bucurii, speranta si iubire si de asemenea un week-end reconfortant….
Singura diferenţă între o zi bună şi o zi rea este dată de atitudinea noastră. Nu uita după ce te trezeşti, să dai «perdeaua» la o parte, pentru ca soarele să intre pe fereastra inimii tale. Fiecare zi să îţi fie mai bună, viaţa mai frumoasă şi să te bucuri cât mai mult de darul pe care îl primeşti zi de zi: VIAŢA TA!

Fiecare zi e o şansă pentru un nou început.
Te-ai gândit vreodată câte astfel de şanse ţi se dau de-a lungul vieţii?
Nu lăsa să treacă o zi fără să trăieşti cu simţurile tale ceva nou şi ceva frumos. Fiecare zi e o şansă de a face ceva mai bine decât ai făcut ieri, de a învăţa şi de a descoperi lucruri pe care ieri nu le cunoşteai sau le ignorai.

Mesajele zilei!!!!

“Visele nu determină locul unde veţi ajunge, dar generează forţa necesară pentru a vă scoate din locul unde vă aflaţi. Visaţi la stele, ca să puteţi păşi pe Lună. Visaţi la Lună, ca să puteţi păşi cel puţin pe munţii cei înalţi. Visaţi la munţii cei înalţi, ca să puteţi avea demnitate, atunci când traversaţi văile eşecurilor şi ale frustărilor.”
Augusto Cury

“Speranţa nu este un vis, ci un mod de a face visurile să devină realitate.”
L.J. Suenens

“Cel care nu riscă nimic, nu face nimic, nu are nimic, este nimic şi devine nimic. Poate că aşa evită suferinţa şi tristeţea, dar pur şi simplu nu poate învăţa, nici simţi, nici schimba, nici creşte, nici iubi şi nici trăi.”
Leo F. Buscaglia

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website