Buna dimineta, suflete frumoase!

Sa aveti o zi minunata in care fericirea sa va zambeasca!

Azi, 10 ianuarie, Luna este in Scorpion in descrestere. Acum aveti ocazia sa faceti cunostinta cu cele mai adanci tenebre ale sufletului vostru, cu slabiciunile de care va temeti cel mai mult, ocazie buna sa terminati cu ele.

Luna in Scorpion este pregatita sa sape murdaria din interior si va provoaca sa identificati viciile, prin care s-a pierdut puterea voastra sau acolo unde ati dat-o altora.

Este un moment bun pentru sondarea propriilor zone de putere, chiar daca nu treceti imediat la fapte.Incercati sa va canalizati energia catre acele lucruri, activitati sau oameni care va dau putere.

Este un moment bun sa realizati ca atata timp cat asteptati ca cei de langa voi sa va dea ceea ce aveti nevoie, veti depinde mereu de ei, veti fi slabi, nesiguri cu o scazuta stima de sine. Cu alte cuvinte complexati si la cheremul propriilor slabiciuni.

Fiti  constienti ca voi aveti controlul, primit cadou de la Univers, si ca doar voi sunteti responsabili sa alegeti viata din voi. Alegeti astazi ceea ce va face fericiti, ceea ce va anima sufletul.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website