Careul Jupiter in Sagetator-Neptun in Pesti

Dragii mei, in anul 2019, Jupiter in Sagetator formeaza un aspect tensionat cu Neptun in Pesti. Acest tranzit astral va juca un rol important in lunile ianuarie, iunie si septembrie . In zilele de 13 ianuarie, 16 iunie si 21 septembrie, Jupiter in Sagetator formeaza un careu perfect cu Neptun in Pesti.Aceasta influenta astrala va afecta pe toata lumea fie direct, fie indirect. Dar, gama de grade afectată este de 14-19 grade ale semnelor mobile, deci, dacă aveți planete sau puncte în jurul acestor zone de Gemeni, Fecioara, Sagetator sau Pesti, ar trebui sa acordati mai multa atentie acestui aspect. Ambele planete sunt foarte puternice fiind localizate in domiciliu.

La nivel colectiv acest duet planetar poate servi la punerea în scenă a iluziilor, la fanatizarea credintelor.
În acest an pot să existe foarte multe confuzii în luarea unor decizii, se pot face promisiuni false, pot avea loc scandaluri de natură religioasă, financiară şi juridica.

Jupiter in Sagetator inseamna entuziasm, optimism, credinta, sanse norocoase. Neptun în Pesti in aspect negativ cu Jupiter in Sagetator face lucrurile neclare, încețoșate, plin de farmec și uneori înșelătoare. Acest lucru este minunat pentru scrierea unor romane de fictiune, clipuri video sau jocuri, dar în lumea reală, poate duce la dezamăgire. Neptun poate ajuta pe cineva sau ceva sa para altfel decat este in realitate. Acest contrast intre fantezie si realitate va fi amplificat in anul 2019. Acest lucru poate duce la dezamagiri, inselaciuni, autoinselaciuni si scandaluri uriase.

Entuziasmul poate merge pana la neglijarea riscurilor si a consecintelor, spiritul propagandist poate merge pana la exagerarea adevarului sau deformarea lui, iar credinta poate merge pana la fanatism.Se poate trece foarte usor de la extaz la agonie, de la veselie la suparare si tristete profunda.

Sub influenta acestui aspect pot exista asteptari nerealiste sau simpatie acordata in mod gresit. O modalitate pozitiva de a utiliza energia acestui aspect este sa va bucurati de oportunitatile oferite de Jupiter, dar sa fiti mai atenti sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore, inainte de a trece la treaba.Aceasta verificare suplimentara va poate ajuta sa evitati unele greseli costisitoare.

Aceasta influenta se extinde la subiectele și evenimentele dincolo de mediile sociale. Este posibil să existe un tip de produs, ideologie sau publicație care să se răspândească pe larg (Jupiter), dar se poate dovedi a fi o înșelăciune dezamăgitoare sau minciună (Neptun).De aceea se recomanda sa verificati toate informatiile si zvonurile pe care le auziti.

Careul Jupiter-Neptun poate aduce creativitate profundă, experiențe și treziri spirituale. Bucurați-vă de entuziasm evitând în același timp oamenii, locurile sau lucrurile care par ciudate, confuze.
Ambele planete au legatura puternica cu divinitatea, dar poate exista un fel de dogma pe care ati imbratisat-o de-a lungul timpului, care a facut de fapt mai mult rau decat bine.Sau poate va simtiti deziluzionati de o cale spirituala gresita si cautati un alt drum.

Cat timp aceste planete formeaza un careu trebuie sa fiti atenti cui acordati generozitatea voastra. Lui Jupiter si Neptun le place sa creada in bunatatea oamenilor si atunci poate exista o inclinatie de a suspenda judecata in intregime si fara sa va dati seama va puteti transforma din binefacatori in victime ale persoanelor imorale, ciudate, profitoare si mincinoase.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website