Castigatorii concursului

Dragii mei, concursul s-a incheiat, va multumesc pentru participare si pentru aprecierile si opiniile exprimate.In viitor voi scrie articole de astrologie legate de opiniile voastre. Mesajele voastre imi mangaie sufletul si imi fac viata mai frumoasa.

Mi-a fost foarte, foarte, greu sa aleg castigatorii, toti sunteti minunati si toti sunteti castigatori. Prin mesajele, aprecierile , pe care mi le-ati transmis voi imi confirmati ca va pasa de ceea ce scriu iar acest lucru inseamna enorm pentru mine. Scriu cu sinceritate si cu tot sufletul, iar daca prin ceea ce scriu aduc ceva bun in viata cuiva, asta ma implineste foarte mult, ma face fericita.
Am ales 7 persoane care castiga premiile specificate pe site, iar tuturor celor care mi-ati lasat un mesaj si un gand bun va ofer un raspuns gratuit la o intrebare.Tot ce trebuie sa faceti este sa ma contactati in privat sa va lasati datele de nastere: ziua, luna, anul, localitatea nasterii si localitatea in care locuiti in prezent si intrebarea pentru care doriti un raspuns, de exemplu: Care este menirea mea in viata?

Cele 7 persoane castigatoare trebuie sa specifice printr-un mesaj privat adresa de domiciliu unde sa expediez cartile si datele de nastere: ziua, luna, anul, ora nasterii cat mai exacta, localitatea nasterii si localitatea de domiciliu.
Premiile si raspunsurile la intrebari le primiti dupa data de 2 mai!!!!!!

Primul premiu care consta in , Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute, este castigat de Valentina Simon , citez:
“Atata de multe am citit in ultima vreme despre destin, previziuni astrologice pe fiecare zodie in parte, mersul retrograd al planetelor aflate in diverse pozitionari pe harta fiecaruia… ca efectiv nu pot spune ca a lipsit ceva anume… sau ca un anume aspect nu a fost acoperit de informatie. Si totusi, gandidu-ma un pic la ce anume ma preocupa acum, mi-as dori sa pot arunca o privire inainte, pe destinul tarisoarei noastre. Traim vremuri cumva tulburi si pline de neprevazut. Traim niste conjuncturi sociale, economice si desigur si politice atat de stranii si aparent incurcate, incat unii din noi nu stiu cam incotro sa apuce. Si aici ma refer mai ales la cei tineri, care nu prea mai au sperante pt un viitor stabil aici si isi indreapta visele si planurile, catre granite straine. Asadar, dorinta mea ar fi sa pot citi o astrograma de destin a tarisoarei noastre si nistre previziuni pt viitorul relativ apropiat (2018-2025)… Cam ce ne asteapta pe cei care inca mai suntem (si mai ramanem) pe „tarina strabuna” , din punct de vedere social si mai ales economic… Poate aflam si cate ceva despre evolutia sistemului de invatamant sau de sanatate…?! Cum sunt aspectate planetele raspunzatoare de aceste domenii, pe harta tarii, pe urmatorii ani…?! Vom fi o populatie care va uita de educatie si de sanatate sau vom evolua frumos si ne vom „insanatosi” (si la nivel de mentalitate) ?! Multumesc pentru toate informatiile si gandurile bune pe care le imparti cu noi, suflet bun si generos!”

Al doilea premiu care consta in, Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute,este castigat de Traian Toma, citez:
“Hristos a înviat! Ar fi foarte interesant de știut mai multe despre datoria karmica, ce preiei și aduci cu tine din viețile anterioare, cum te afectează în această viață și cum le poți plăti. Cum ne influențează cele 4 elemente pe fiecare zodie? Alegerea karmica mi se pare foarte interesanta și cum își pune amprenta asupra personalității noastre. Despre semnele fixe și case. Ar fi interesant și despre perechile karmice și iubirile predestinate. Oricum sunt foarte pertinente informațiile pe care le primim Vă mulțumesc frumos.”

Al treilea premiu care consta in , Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute, este castigat de Dana Marcu, citez:
“Bună dimineața ! Citesc cu drag tot ce scrieți.As dori dacă se poate,să scrieți și despre sinastrie, harta compusă, karma, gradele anaretice, despre vertex, juno ,ceres,punctul norocului…… Despre semnele interceptate. Cum să folosim tranzitele planetare. ..în favoarea noastră. ..care tranzite planetare aduc cele mai mari schimbari de ,destin ……despre MC și FC, despre descendent …..despre simbolurile sabiene.”

Al patrulea premiu care consta in, Astrograma previzionala personalizata pe o perioada de un an este castigat de Puiu Rus Anca ,citez:
“Buna dimineata! Am citit foarte multe lucruri interesante pe site-ul dumneavoastra. Cred ca mi-ar place in plus sa citesc despre menirea spirituala a zodiilor per ansamblu, sau chiar o detaliere foarte amanuntita pe zile de nastere. Mi-ar mai place sa descopar ce ne leaga atat de strans de anumitii oameni si despre cum sa ne invatam lectile ca sa nu mai suferim.”

Al cincilea premiu care consta in, Astrograma karmica personalizata este castigat de Mirela Stoica, citez:
“Astrologie medicala si poate cum unele boli strabat un intreg neam pentru curatirea unui neajuns.Despre astrologia karmica.Multumim pentru tot ce faci pentru noi.Sunt nascuta pe 16_03_1972 Galati ora 14_30.Recunostinta!”

Al saselea premiu care consta in Astrograma karmica personalizata este castigat de Elena Zaharescu, citez:
“Buna ziua . Mi-ar place sa vorbiti despre Astrolgia Orara si Astrologia Holistica si despre cum se calculeaza o harta natala. Va multumesc.”

Al saptelea premiu care consta in, Astrograma karmica personalizata este castigat de Suciu Simina, citez:
“Buna….mi-ar plăcea un articol despre treptele sau etapele vieții unui om ( ma refer la cei 7 ani din 7 in 7 ani ) eram eleva după revoluție si era o revista ziar f interesant despre astrologie nu rețin cum se numea si acolo am citit cum se schimba viața unui om din 7 in 7 ani …..multumesc Suciu Simina Elena”

Sunteti minunati, va iubesc, va respect si va multumesc tuturor ca faceti parte din viata mea si imi imbogatiti viata cu idei si lucruri interesante.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website