Cerul astral azi, 19 iunie

Dragii mei, astazi, 19 iunie, Venus in Leu se uneste cu destinul NN in Leu.
Testul acestei zile este legat de curajul daruirii iubirii sub toate aspectele. Este o ocazie favorabila sa redescoperiti zambetul si bucuria de a trai. Trebuie sa intelegeti ca lipsa motivatiei de a iubi, va ucide sufletul, si, ca tristetea, ura, nemultumirea, sunt inutile si nu aduc nimic bun in viata voastra.

Dar conjunctia, Venus-NN(destinul) in Leu se conecteaza negativ cu Uranus in Taur si respectiv, cu Jupiter retrograd in Scorpion. Uneori gelozia, posesivitatea, orgoliu excesiv, va pot impinge la gesturi radicale, prin care sa urmariti sa atrageti atentia persoanelor iubite.Depasirea acestor trairi este posibila numai daca va priviti detasat nevoile afective, daca analizati maniera, prea corupta, in care incercati sa ajungeti la iubire.Fortati un raspuns aproape dureros, crizant, menit sa socheze. Asta nu va face decat sa va inchida accesul la adevarata dragoste. Aceea care deschide inima spre iubirea neconditionata.Cel mai bine ar fi sa puneti toata aceasta energie in ceva constructiv si creativ, intr-un hobby estetico-spiritual(dans, pictura, cunoastere elevata).

Pe cerul astral se formeaza Configuratia Marele Trigon in semne de apa: Jupiter retrograd in Scorpion formeaza un trigon cu Neptun retrograd in Pesti, ambele planete formeaza un trigon cu Mercur in Rac. Este o configuratie extrem de pozitiva care va ajuta sa depasiti orice incercare nefericita, mai ales daca constientizati ca puteti iesi din anumite tipare de gandire cand inima va ajuta sa intelegeti cauzele unor situatii.

Este un aspect favorabil pentru vindecarea unei situatii complicate afectiv, acordand sau primind iertare, permite accesul la un nivel mai inalt de constiinta care poate aduce o regenerare profunda la nivel psihic. Solutiile problemelor le puteti gasi orientandu-va catre tehnicile de control si dezvoltare spirituala.

Acest aspect astral va ajuta sa va deschideti mai usor catre toleranta si acceptare, va provoaca sa faceti o infuzie de emotie in procesele voastre mentale. Cu alte cuvinte sa nu excludeti dimensiunea afectiva din actul relationarii.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website