Cerul astral, azi, 21 ianuarie

Dragii mei, astazi, 21 ianuarie, Luna se află înca in zodia Pesti si poate aduce mai multa compasiune si intelegere vizavi de persoanele de langa voi. Luna formeaza  conjunctii cu Chiron si Neptun in Pesti și se conectează in mod pozitiv  cu Pluton in Capricorn, Jupiter și Marte in Scorpion, Mercur in Capricorn deschizând astfel multe oportunități și posibilități de vindecare mentala, emotionala si fizica dar si de  înțelegere și cooperare.

Este o oportunitate favorabila sa va  conectati la un scop mai înalt și să va bucurati de un sentiment de bunăstare materiala si spirituala. Actiunile voastre pot sa fie motivate de credinta interioara. Puteti avea acces mai usor la eul superior, iar solutiile problemelor le puteti gasi orientandu-va catre tehnicile de autocontrol si dezvoltare spirituala prin reiki, meditatii, rugaciuni.

Trebuie sa intelegeti acum ca, daca traiti in frica va puteti imbolnavi, pentru ca  va scade imunitatea organismului. In acelasi timp daca nu aveti suficienta forta interioara si  constienta a puterii voastre este ca si cand tineti usa deschisa in fata unei invazii.

Puteti scapa de frica, spaime, griji, nu eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara prin rugaciuni si meditatii. Acum este cel mai favorabil moment pentru deschiderea inimilor si a mintii voastre, pentru iertare si compasiune, pentru pozitionarea pe o vibratie energetica superioara, printr-un salt de constiinta, prin care va puteti pozitiona deasupra conditiei subiective personale, adica sa vedeti o situatie negativa altfel decat pana acum. Atitudinea diferita fata de o persoana care v-a gresit va poate aduce eliberarea sufleteasca de care aveti atata nevoie. Iertarea va curata aura si va reda controlul asupra vietii.Puteti iesi din anumite tipare negative de gandire, cand inima are capacitatea sa ierte.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website