Cerul astral, azi, 9 ianuarie

Buna dimineata, oameni minunati si frumosi!

Astazi, sunt foarte multe planete in Capricorn, tripla conjunctie Soare-Venus-Pluton, Saturn in Capricorn si in 11 ianuarie intra si Mercur. Momentul este foarte bun pentru a da un imbold carierei si a va asuma responsabilitati acasa si in societate.  Cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor.

Conjunctia Soare-Venus-Pluton in Capricorn in sextil cu Marte in Scorpion mareste vointa si da personalitatii voastre o minunata forta de afirmare, accentueaza capacitatea de a va angaja in apararea intereselor ori implinirea lor.

Sunt favorizate activitatile pe termen lung care ofera rezultate lente, constante, realizarea unui plan de afaceri, investitiile de orice fel.

Luna este in descrestere pana in 17 ianuarie , daca intentionati sa va mutati, sa va  gasiti o slujba mai buna, sa faceti o investitie serioasa  incepeti acum demersurile necesare, astfel incat Luna Noua sa va gaseasca cu totul pus la punct.

Luna este in descrestere in Balanta pana la ora 22:05. Daca vreti sa puneti capat unei relatii care nu mai merge, e bine sa o faceti pana la ora 18:13. Va reamintesc ca,  Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 9 ianuarie, ora 18:13-9 ianuarie, ora 22:05. Ar fi bine sa nu initiati actiuni si activitati noi, sa nu  luati decizii importante referitoare la relatii, dar ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel  au urmări minime, şi se poate  trece mult mai uşor peste ele.

Sa aveti o zi minunata, cu multe binecuvantari divine!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website