Concurs cu premii atractive!!!!

Iubiti prieteni, astazi, dau startul unui concurs cu premii in carti , consultatii astrologice si astrograme personalizate.
Concursul incepe astazi, 24 aprilie si se termina vineri, 27 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de sambata, 28 aprilie.
Pentru a deveni castigatori tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu ce informatii de astrologie v-ar placea sa cititi pe site-ul meu. Primii sapte participanti care ofera cel mai complex raspuns vor fi desemnati castigatori.

Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute.
Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute
Cartile mele+ o consultatie la telefon timp de 30 de minute.

Astrograma previzionala personalizata pe o perioada de un an.

Astrograma karmica personalizata.
Astrograma karmica personalizata.
Astrograma karmica personalizata.

Va doresc mult succes!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

6 thoughts on “Concurs cu premii atractive!!!!

 1. Valentina Simon 24 aprilie 2018 at 9:35

  Atata de multe am citit in ultima vreme despre destin, previziuni astrologice pe fiecare zodie in parte, mersul retrograd al planetelor aflate in diverse pozitionari pe harta fiecaruia… ca efectiv nu pot spune ca a lipsit ceva anume… sau ca un anume aspect nu a fost acoperit de informatie. Si totusi, gandidu-ma un pic la ce anume ma preocupa acum, mi-as dori sa pot arunca o privire inainte, pe destinul tarisoarei noastre. Traim vremuri cumva tulburi si pline de neprevazut. Traim niste conjuncturi sociale, economice si desigur si politice atat de stranii si aparent incurcate, incat unii din noi nu stiu cam incotro sa apuce. Si aici ma refer mai ales la cei tineri, care nu prea mai au sperante pt un viitor stabil aici si isi indreapta visele si planurile, catre granite straine. Asadar, dorinta mea ar fi sa pot citi o astrograma de destin a tarisoarei noastre si nistre previziuni pt viitorul relativ apropiat (2018-2025)… Cam ce ne asteapta pe cei care inca mai suntem (si mai ramanem) pe „tarina strabuna” , din punct de vedere social si mai ales economic… Poate aflam si cate ceva despre evolutia sistemului de invatamant sau de sanatate…?! Cum sunt aspectate planetele raspunzatoare de aceste domenii, pe harta tarii, pe urmatorii ani…?! Vom fi o populatie care va uita de educatie si de sanatate sau vom evolua frumos si ne vom „insanatosi” (si la nivel de mentalitate) ?! Multumesc pentru toate informatiile si gandurile bune pe care le imparti cu noi, suflet bun si generos!

 2. corina 24 aprilie 2018 at 10:10

  buna ziua,va urmaresc cu mare interes si chiar daca nu voi castiga voi comanda o astrograma personalizatala dvoastra,am vazut multa lume multumita aici.as vrea safaceti si interpretarea viselor,in general.oricum citesc toate articolele dvoastra.spor in ce faceti si Lumina!

 3. Suciu Simina 25 aprilie 2018 at 8:00

  Buna….mi-ar plăcea un articol despre treptele sau etapele vieții unui om ( ma refer la cei 7 ani din 7 in 7 ani ) eram eleva după revoluție si era o revista ziar f interesant despre astrologie nu rețin cum se numea si acolo am citit cum se schimba viața unui om din 7 in 7 ani …..multumesc Suciu Simina Elena

 4. Dugheana Dan Oana 25 aprilie 2018 at 16:03

  Buna seara! Cam greu sa spun ce nu am gasit pe acest site, sunt informatii foarte bine explicate, pe intelesul unui om care doar cocheteaza cu astrologia, folosind-o ca sa se cunoasca, sa vada de ce este asa si nu altfel; insa citesc articolele, vad tendintele, incerc sa tin cont in luarea deciziilor si dupa cum se „aranjeaza” planetele, stim foarte bine ca restul depinde doar de noi si de cat de mult ne invingem temerile si himerele in decizii si, daca ar fi sa merg mai departe cu astrologia, sa fac astrograme pentru mine, ai mei…ma blochez putin….putin mai mult pentru ca sunt multe informatii si nu stiu efectiv cu ce sa incep. Si iar ma ambitionez, reiau lectura….ca sa vad de ce nu-mi iese! Asa ca, mi-ar placea, in masura in care se mai poate si mai este imp sa postati si mici indrumari pentru a ne orienta, consulta singuri! Multumesc pentru articolele postate!

 5. Adriana 25 aprilie 2018 at 17:13

  Buna Dorina,informatiile pe care le oferi reprezinta pentru mine o ghidare in viata,sa ma inteleg pe mine mult mai bine,sa imi inteleg sensul vietii.Prin postarile tale exacte,aduci in prim plan faptul de a ne cunoaste karma,credinta,lumina si de a ne face un destin .Multumesc!

 6. Carmen 25 aprilie 2018 at 18:52

  In primul rând vreau sa iti multumesc pentru astrograma natala realizata luna trecuta. In al doilea rand mi-as dori sa stiu mai multe despre punctele arabe si despre Chiron.

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website