Conectarea cu bogatia interioara atrage prosperitatea

Conectarea cu sentimentele de abundență din interiorul vostru ar putea fi un lucru sanatos de a atrage abundenta si prosperitatea in viata voastra. Cu cât este mai ușor să vă conectați la ceea ce vă face să vă simțiți și să acționați abundent, cu atât va fi mai ușor să generați mai multi bani in viata voastra. Abundența interioara poate genera bani. Dar banii nu generează întotdeauna sentimente de abundență. Aveți toată abundența de care aveți nevoie, dar poate nu sunteti constienti de ea.

De fiecare data cand ne dorim ceva, cu scopul de a umple un spatiu gol din vietile noastre, rezonam cu deficitul. Nu este vorba sa nu-ti doresti nimic, si sa-ti traiesti viata in saracie. Este in regula sa vrei lucruri. Problema apare atunci cand iti doresti  lucruri pentru a umple acel spatiu gol din interior. Aceasta atitudine face ca „dorintele” sa para a fi „nevoi”. Nu poti niciodata sa umpli acest spatiu gol cu ceva extern, pentru ca fiecare dorinta obsesiva de a achizitiona permanent alte si alte… lucruri, obiecte, este aruncata in gaura neagra, facand golul din interior din ce in ce mai mare. Ideea este ca mai intai trebuie  sa fi implinit in interior si apoi poti vedea ce doresti cu adevarat .

Noi invocăm abundență atunci când ne tratăm cu dragoste și îngrijire, când ne hrănim corpul cu alimente sănătoase, cand ne hranim mintea cu idei noi și interesante, cand ne hranim inima cu sentimente iubitoare si ochii cu frumusețe. Invocăm abundența atunci când credem că merităm sa fim recompensati pentru potentialul creativ, exact așa cum suntem noi, indiferent de circumstanțele externe. Invocăm abundență atunci când dăm bani celor care au nevoie de ei mai mult decât noi, când ne oferim voluntar timpul și eforturile de a-i ajuta pe alții și când ne punem darurile și talentele noastre în slujba celorlalti. Invocăm abundență atunci când ne facem timp să facem ceea ce ne bucură cu adevărat si cand ne exprimam recunostinta pentru ceea ce avem deja.

Rezoneaza cu vibratia iubirii si esti infinit de prosper. Acest lucru inseamna sa iubesti ceea ce faci, familia, prietenii, cine esti,  planeta, Universul. Gaseste ceva si orice sa iubesti. Cu cat iubesti mai mult, cu atat iti cresti nivelul vibrational. Cu cat nivelul vibrational este mai ridicat cu atat mai mult, in mod natural, vei fi in ton cu vibratia prosperitatii.

Mintea noastra tinde sa se uite catre ceea ce lipseste si acest lucru ne pune in rezonanta cu deficitul, dar tu nu esti mintea. Poti face o alegere constienta de a plasa constiinta in abundenta ce se afla deja in viata ta – chiar acum – in lucruri cum ar fi aerul, apa, natura, iubirea, bunatatea, intelepciunea. Gandindu-te ca ai adundenta aerului care dureaza toata viata si ai iubire nelimitata de oferit, poti face sa te simti incredibil de prosper.

Cand te mentalizezi ca fiind prosper, iti ridici nivelul de vibratie si rezonezi cu legea prosperitatii. Obtii ceea ce dai. Cand dai de pe un nivel de prosperitate, Universul iti da mai multa prosperitate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website