Conjunctia Jupiter-Venus in Sagetator-vindecare, entuziasm, cunoastere

Dragii mei, in perioada 15 ianuarie-2 februarie, se formeaza configuratia benefica Jupiter-Venus in Sagetator. Aceasta configuratia astrala ar putea aduce mari beneficii si oportunitati in viata, entuziasm, vindecare fizica, mentala si emotionala.Are darul de a proteja sanatatea cu conditia sa va tineti departe de orice fel de excese, mai ales alimentare.

Este o perioada foarte benefica pentru vindecare, gasiti terapeutul potrivit, va acomodati mai usor cu un regim impus de medic, gasiti mai repede solutiile favorabile intr-o situatie speciala pentru sanatate.
Este o configuratie benefica pentru calatorii romantice dar si pentru pelerinaje religioase, pentru vacante de neuitat.

Aceasta configuratie astrala pozitiva primeste un aspect benefic de la Marte in Berbec.Asta inseamna ca entuziasmul si voia buna pot atinge cote maxime. Acest aspect astal va sustine propriile actiuni. Orice actiune care implica un demers legal, un studiu, o calatorie, are sanse sa se rezolve repede. Este necesar sa puneti accent pe propria contributie, pe solutii, pe idei de desfasurare a colaborarilor. Este momentul cel mai bun sa vorbiti cu entuziasm despre munca voastra, cu scopul de a va atrage atentia si de a va face relatii. Succesul vostru va depinde de inspiratia cu care stiti sa vindeti ceea ce aveti. O buna propaganda si publicitate sunt acum nepretuite.Este favorabila pentru imbunatatirea imaginii, castigarii simpatiei si popularitatii, pentru intalnirea persoanelor providentiale. Zilele acestea pot aduce vesti favorabile, contacte pretioase si conjuncturi fericite.

Intalnirea Jupiter-Venus in Sagetator poate genera nu atat o poveste de iubire cat o deschidere mai mare catre persoane necunoscute cu idei si traditii diferite, spre cercuri mai largi de cunostinte.
Viata voastra sentimentala este posibil sa infloreasca, dragostea este simtita din plin, cu multa pasiune, extravertire, dorinta de a va striga sentimentele in fata intregului Univers. Numai ca aceasta configuratia astrala poate aduce si excese sentimentale, risipa de energie, indeamna la o revarsare a pasiunii, la gesturi expansive, declarative, chiar usor teatrale.

Conjunctia Jupiter-Venus se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti. Aspect dificil, pentru ca tindeti sa neglijati avertismentele, pentru ca exagerati aspectele pozitive, pentru ca riscati sa va aruncati in situatii insuficient analizate, lasandu-va purtati mai mult de entuziasm si mai putin de eficienta.Se recomanda sa verificati toate promisiunile facute si informatiile pe care le auziti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website