Conjunctia Saturn-Pluton-Venus in Capricorn

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, a relatiilor, a intrat in Capricorn in 26 noiembrie si sta aici pana in 20 decembrie.

Planeta iubirii, Venus, formeaza o conjunctie cu Saturn si Pluton in Capricorn, in perioada, 5 decembrie-19 decembrie.

Este un timp favorabil sa analizam la rece relatia cu persoana iubita, cu un partener de cuplu sau orice fel de parteneriate  in care suntem implicati.Toate relatiile sunt testate de destin, relatiile vechi  cu probleme se pot termina in aceasta perioada, altele pot suferi transformari radicale.

Conjunctia Saturn-Pluton-Venus in Capricorn este extrem de importanta pentru viata noastra sentimentala, relationala, profesionala si financiara, ne ajuta sa luam decizii extrem de importante de destin in plan relational sau poate vom fi obligati sa facem acest lucru prin diferite evenimente exterioare.

Tot ce se intampla in aceasta perioada ne obliga sa intelegem si sa vindecam trecutul, sa renuntam la atasamente, sa ne restructuram viata si sa o punem pe alte baze.

Conjunctia Saturn-Pluton-Venus in Capricorn in sextil cu Neptun in Pesti aduce intelegerea necesara punerii in armonie a prezentului cu trecutul, opreste dezordinea si dezorganizarea, debandada din mintea sau din inima noastra si subliniaza nevoia de asezare si tihna.

Aceasta configuratia astrala ne provoaca la  o reinnoire afectiva si in plan relational. Cu alte cuvinte, suntem pusi fata in fata cu momentul in care trebuie sa incercam cu totul altceva decat pana acum, ceva diferit, o reimprospatare a vietii sentimentale, conjugale, relationale, bazata pe altfel de reguli si principii, in care va trebui sa optam pentru un altfel de partener sau o altfel de iubire, sau un altfel de comportament , decat ca pana acum. Asta nu inseamna ca schimbarea se va realiza in viata fiecaruia dintre noi, ci doar ca suntem dispusi la a face schimbari in modul in care privim iubirea si atitudinea vizavi de fiinta iubita, sau o alta persoana.O relatie se poate imbunatati prin noi responsabilitati, fie printr-un proiect comun sau o afacere, fie prin aparitia unui copil. Putem renunta la relatii vechi, deoarece ni se pot parea perimate si fara importanta sau chiar ne pot bloca sau frana propria evolutie.

Acest aspect astral aduce responsabilitate, puterea de a cantari consecintele cuvintelor si actelor noastre. Aduce o mare nevoie de stabilitate si siguranta afectiva si materiala, care ne determina sa cantarim mai bine o alegere, sa avem rabdare in construirea unei relatii sau  sa depunem eforturi sustinute in vederea obtinerii unor succese.

Pledeaza pentru o detasare emotionala, in felul acesta putem  privi mai lucid, mai obiectiv, relatiile in care ne aflam. Ne ajuta sa luam decizii extrem de importante de destin, fie sa ne despartim , fie sa stabilim o noua directie de evolutie pentru viata noastra conjugala. Sa ne traim altfel relatia, sa ne  asumam noi responsabilitati. Sa recunoastem si sa acceptam anumite obligatii pe care le implica legatura noastra, sa recunoastem public o legatura din care a rezultat un copil. Sa stabilim data unei casatorii, chiar daca aceasta nu se oficializeaza in anul 2020. Sa discutam  angajamente foarte seriose si sa ni le asumam.

Este posibil sa existe reintalniri cu persoane cunoscute in trecut, prieteni vechi de care n-am mai auzit, parteneri de cuplu sau sentimentali, sau chiar cu rude pe care nu le-am mai vazut demult. Aceste evenimente  ne-ar aduce posibilitatea de a vindeca o rana mai veche prin acceptarea situatiei si prin iertare( vedeti, conjunctia Saturn-Pluton-Venus formeaza un sextil cu Neptun din Pesti).

Pentru altii, este posibil ca o persoana sa revina in viata voastra si sa ramana alaturi de voi pentru totdeauna, sa dati un cadru legal acestei relatii, dar reluarea acestei relatii depinde doar de voi,   ar trebui sa descoperiti acum, motivele pentru care aceste persoane au reaparut in viata voastra si motivele care au condus la despartire in trecut, in urma concluziilor la care ajungeti, ar trebui sa luati niste decizii.Pentru alte persoane despartirea definitiva ar fi cea mai benefica decizie si astfel incheiati un capitol lung care v-a marcat existenta si puteti incepe o noua etapa de viata.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website