Conjunctia Venus-Jupiter in Sagetator, 18 noiembrie-25 noiembrie

Dragii mei, in perioada 18 noiembrie 2019-25 noiembrie 2019, se formeaza conjunctia benefica Jupiter- Venus in Sagetator. Aceasta conjunctie este activa inca pana la 1 decembrie, dar Venus isi schimba semnul din Sagetator in Capricorn. Aceasta conjunctia s-a format si in perioada 15 ianuarie 2019-2 februarie 2019, dar atunci primea un aspect negativ de la Neptun in Pesti. Acum efectul ei pozitiv va fi maxim, conjunctia Venus-Jupiter in Sagetator primeste un aspect pozitiv de la Uranus retrograd in Taur, aspect astral care aduce protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Relatia pozitiva Venus-Jupiter in trigon cu Uranus sugereaza curajul si entuziasmul de a urma o noua viziune de viata, vazuta ca innoitoare, incitanta si ofertanta. Cei permisivi, creativi, curajosi, flexibili si adaptabili par sa inteleaga primii care este aceasta noua cale.

Aceasta configuratia astrala ar putea aduce mari beneficii si oportunitati in viata, entuziasm, vindecare fizica, mentala si emotionala.Are darul de a proteja sanatatea cu conditia sa va tineti departe de orice fel de excese, mai ales alimentare.

Este o perioada foarte benefica pentru vindecare, gasiti terapeutul potrivit, va acomodati mai usor cu un regim impus de medic, gasiti mai repede solutiile favorabile intr-o situatie speciala pentru sanatate, in urma unei incercari sau dezamagiri.
Este o configuratie benefica pentru calatorii romantice dar si pentru pelerinaje religioase, pentru vacante de neuitat, pentru activitati mondene, creative si recreative.

Aceasta configuratie astrala pozitiva primeste un aspect benefic de la Marte. Asta inseamna ca entuziasmul si voia buna pot atinge cote maxime. Acest aspect astal va sustine propriile actiuni. Orice actiune care implica un demers legal, un studiu, o calatorie, are sanse sa se rezolve repede. Este necesar sa puneti accent pe propria contributie, pe solutii, pe idei de desfasurare a colaborarilor. Este momentul cel mai bun sa vorbiti cu entuziasm despre munca voastra, cu scopul de a va atrage atentia si de a va face relatii. Succesul vostru va depinde de inspiratia cu care stiti sa vindeti ceea ce aveti. O buna propaganda si publicitate sunt acum nepretuite.Este favorabila pentru imbunatatirea imaginii, castigarii simpatiei si popularitatii, pentru intalnirea persoanelor providentiale, care va sustin si va ajuta in demersurile voastre. Zilele acestea pot aduce vesti favorabile, contacte pretioase si conjuncturi fericite.

Intalnirea Jupiter-Venus in Sagetator poate genera nu atat o poveste de iubire cat o deschidere mai mare catre persoane necunoscute cu idei si traditii diferite, spre cercuri mai largi de cunostinte.
Viata voastra sentimentala este posibil sa infloreasca, dragostea este simtita din plin, cu multa pasiune, extravertire, dorinta de a va striga sentimentele in fata intregului Univers. Numai ca aceasta configuratia astrala poate aduce si excese sentimentale, risipa de energie, indeamna la o revarsare a pasiunii, la gesturi expansive, declarative, chiar usor teatrale, deci trebuie sa aveti grija sa nu exagerati.

Toti nativii din zodiile :Sagetator, Leu, Berbec, Balanta, Varsator, toti cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii, va puteti bucura din plin de efectele pozitive ale conjunctiei Venus-Jupiter in Sagetator.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website