Conjunctia Venus-Jupiter in Scorpion-7 noiembrie-19 noiembrie aduce miracole divine si vindecari miraculoase in urma eforturilor voastre de transformare interioara.


 

Dragii mei, in perioada 7 noiembrie -19 noiembrie, cei doi benefici Jupiter si respectiv, Venus, se intalnesc in Scorpion si formeaza o conjunctie exacta in data de 13 noiembrie.

Scorpionul este zodia transformarii, a renasterii intr-o forma noua, cele 2 planete benefice , Venus si respectiv, Jupiter, va ajuta sa constientizati  mai usor puterea de care dispuneti, sa depasiti orice dificultate, sa deveti ingeri buni in viata celor care va cer ajutorul sau chiar voi, puteti sa intalniti persoane providentiale care va pot ajuta sa traversati o dificultate. De asemenea, puteti beneficia de generozitatea altor oameni prin donatii, sponsorizari si alte atentii.

Conjunctia Venus-Jupiter in Scorpion ofera o mare protectie impotriva pericolelor de orice fel, aduce miracole divine si vindecari miraculoase in urma eforturilor voastre de transformare interioara, vedeti aceasta conjunctie primeste un aspect benefic de la Neptun retrograd in Pesti. De asemenea, va poate ajuta sa gasiti terapeutul potrivit sau un tratament medical care da roade.

Este momentul sa va lasati condusi de inspiratie, intuitie,  de puterile divine, sa descoperiti sau sa redescoperiti legatura spirituala pe care o aveti cu Universul. Este momentul pentru recompense spirituale in urma rugaciunilor, a meditatiilor, a invocatiilor catre spiritele superioare.Este momentul realizarilor prin gratie divina, tot ceea ce parea imposibil , devine posibil in aceasta perioada.

Este cel mai bun moment sa valorificati propriile resurse de putere si bunastare. Exista mari sanse sa aveti un hobby aproape secret de care sa nu fiti constienti. Ati putea fi un excelent bucatar, un muzician remarcabil, cantaret sau artist, un terapeut sau un bun psiholog. Dedicati-va incercarii de a va descoperi aceasta latura a personalitatii daca nu ati facut-o inca si explorati-va din plin energia creatoare. De asemenea, puteti avea parte de mari recompense financiare in urma cultivarii acestor talente, sau in urma unor actiuni sau investitii inspirate pe care le-ati inceput in urma cu un an.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website