Despre Mine

 

 

Ma numesc Dumitrana Dorina Claudia, m-am nascut in inima Transilvaniei la data de 3 februarie 1973 ora 9 dimineata.

Sunt o persoana absolut normala, nu imi plac fitele si oamenii care pun bariere si limite intre ei, oamenii care fac diferente si care cred ca sunt mai presus de legea firii, ador diplomatia si capacitatea de intelegere, nu subscriu la mitocanie.

Cred in iubirea si in egalitatea dintre oameni si cred ca fiecare fiinta umana este o minune in aceasta lume este unica in felul ei. Cred ca fiecare dintre noi am venit in aceasta lume sa invatam ceva,  sa ne desavarsim spiritual.

 Sunt Varsator cu ascendent in Pesti. Interesul meu pentru astrologie, este relevat de  tripla conjunctie Soare-Luna-Mercur din Varsator, care face un trigon cu Saturn din Gemeni , un trigon cu Uranus din Balanta si cu Pluton din Balanta, dar si un sextil cu Neptun din Sagetator. La toate aceste aspecte, se adauga si Marte in Sagetator pe MC si configuratia piramida sau marele triunghi in semne de aer. Ascendentul in  Pesti ma indeamna sa privesc astrologia din punct de vedere spiritual si imi sugereaza faptul, ca in spatele planetelor se afla Divinitatea si ca aceste planete sunt mesageri divini care descifreaza tainele, din viata fiecaruia dintre noi. Este necesar sa intelegem, ca nu astrele ne conduc pe noi, ci noi trebuie sa controlam aspectele negative pe care le avem in astrograma si in felul acesta, putem  sa fim stapani pe destinul nostru.

Imi plac foarte mult stiintele oculte, dar cel mai mult ma atrage astrologia, aceasta minunata stiinta spirituala prin care un individ poate sa ajunga la o stare de intelepciune transcedentala, de autocunoastere, si din acest motiv ea constituie o cale de dezvoltare personala legand in mod armonios ratiunea si intuitia.

Am studiat foarte multe carti de astrologie. Daca va pasioneaza aceasta minunata stiinta eu va recomand o carte extraordinar de interesanta ,,Astrologia in Noua Era”de Dan Ciuperca. Am urmat cursuri de astrologie. Astrologia este o stiinta atat de vasta si chiar daca studiezi toata viata, nici atunci nu poti spune ca le sti pe toate. Pe langa un studiu sistematic si profund, ai nevoie si de multa intuitie, care reprezinta un dar ceresc, este ceva cu care te nasti.

Dragi prieteni, doresc ca prin intermediul astrologiei sa va ajut sa va cunoasteti pe voi insiva si sa va descoperiti menirea in aceasta viata si drumul pe care trebuie sa-l urmati, sa va descoperiti talentele si slabiciunile voastre si cum puteti sa va folositi la un nivel maxim aceste talente si sa va diminuati slabiciunile.

Dragi prieteni, orice s-ar intampla in viata voastra, in aceste vremuri de tulburari, sfatul meu este sa iubiti mai mult si sa iertati mai mult. Atunci cand functionati pe o vibratie de  iertare, iubire si acceptare, sunteti deasupra a tot ceea ce se intampla si nimic nu va atinge, vibratia voastra pozitiva va protejeaza de orice pericol, de tot ceea ce este rau.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul