Dragii mei, astazi, 11 aprilie, este Luna Plina in Balanta. Pe cerul astral sunt foarte multe planete retrograde, de aceea v-as sfatui sa nu luati decizii importante de viata , sa nu incepeti actiuni si activitati noi.

 

 

Luna Plina in Balanta va indeamna sa observati acum,  fiecare relatie pe care o aveti,  si ar trebui sa va intrebati sinele interior, in ce fel va ajuta sa evoluati. Ar trebui sa petreceti mai mult timp incercand  sa-i descoperiti pe cei din jurul vostru, veti constata acum, ca puteti avea o alta atitudine vizavi de o persoana si ar trebui sa fiti pregatiti sa renuntati la cei care nu  va sustin  si care va predispun la nefericire. De asemenea, revizuiti-va atitudinea fata de cei care conteaza cu adevarat in viata voastra si aveti curajul sa va luati noi angajamente,  sa incercati sa deslusiti cum puteti aborda o persoana dificila, dar pe care pretindeti ca o iubiti, asa incat , calitatile ei sa serveasca binele comun.

Autoevaluarea psihologica sau chiar sprijinul primit din partea unui prieten, intelept, ghid spiritual, preot,  sau a unui consilier profesionist,  va poate ajuta sa determinati tiparele comportamentale din trecut care nu mai functioneaza in prezent.

Dragii mei, numai daca puteti sa vedeti binele intr-o persoana si  il puteti  folosi in avantajul relatiei voastre,  relatia poate deveni constructiva si are sanse in viitor,  daca nu mai gasiti nimic bun intr-o persoana este un pericol pentru evolutie sa mai ramaneti in aceasta relatie si in acest caz, aveti calea deschisa catre esecuri si nefericire.

Este momentul trezirii la realitate, acceptarea realitatii necesita curaj ,  incredere, credinta si uneori renuntare, fiti pregatiti sa infruntati situatiile dificile, sa renasteti din propria cenusa, intr-o forma noua. Blocajele si insatisfactiile sunt semne ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la incapatanare, resentimente, inacceptare, in favoarea unor actiuni intelepte care  va ajuta atat pe voi cat si pe ceilalti.

Intelepciunea, atitudinea lucida in fata vietii , credinta, iubirea si iertarea  va pot ajuta acum,  sa depasiti situatiile dificile din viata voastra.

Luna Plina in Balanta este un moment favorabil  pentru cei care au o  mare capacitate de intelegere, toleranta,  vizavi de o situatie dificila sau de o persoana, care au puterea sa ierte,  in felul acesta o buna parte din rezidurile voastre relationale se vor spala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website