Dragii mei, astazi, 29 mai, este Luna Plina in Sagetator

Dragii mei, sub aceasta influenta astrala aveti capacitatea de a va materializa visele, sperantele, idealurile, important este sa credeti cu tarie in ceea ce va doriti.Multi ar putea decide sa faca ceva complet diferit de orice au facut vreodata inainte sau ar putea trece printr-o perioada de trezire a constiintei, va puteti da seama acum, ca, sunteti capabili sa faceti acele lucruri care sa va aduca bucurie, implinire.

Unii dintre voi vor simti nevoia sa se rupa de toate legaturile, restrictiile, responsabilitatile si rutina in care au stat mult timp. Rata de separare sau divort poate fi mai mare in urmatoarele luni. Orice alegeti sa faceti veti simti o eliberare, dar, inainte de a adopta masuri drastice ganditi-va la consecintele actiunilor voastre. Nimeni nu spune ca nu va puteti exercita dreptul de a fi liber si de a va bucura de viata asa cum credeti de cuviinta, dar un plan de actiune pentru urmatorii 3 ani ar fi o idee mai inteleapta. S-ar putea ca un plan bine gandit acum sa va aduca viata pe care o doriti, sa faceti din viata voastra o vacanta prelungita.

Citatele zilei:

Trebuie să înţelegeţi că tragedia vieţii nu constă în a nu-ţi atinge ţelul. Tragedia este a nu avea un ţel de atins. Nu este o nenorocire să mori cu visurile nerealizate, nenorocirea este să nu visezi. Nu este un dezastru să nu-ţi cucereşti idealul, dezastrul este că nu ai nici un ideal de cucerit. Nu este decădere să nu ajungi la stele, decăderea constă în a nu a avea stele la care să vrei să ajungi.
Benjamin Mays

Nu devii bătrân fiindcă ai trăit un anumit număr de ani, devii bătrân fiindcă ai dezertat de la idealul tău.” — George Enescu

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website