E timpul sa faci pace cu trecutul….

Fiecare om este un rezultat al alegerilor ce le-a facut constient sau inconstient.Toate sentimentele, faptele, deciziile, actiunile, formeaza persoanele ce suntem in momentul prezent.Este foarte important sa vedem trecutul ca o lectie din care ar fi trebuit sa invatam ceva. Daca nu invatam nimic trecutul ne umple geanta cu poveri, geanta, pe care la un moment dat nu o mai putem cara.. si vom cadea, si probabil ne vom impiedica si nu avansam prea mult.Invatand din trecutul nostru vom avea sansa sa ne fie mai bine. De ce? Pentru ca nu vom repeta greselile de dinainte si asta ne va da forta sa ne ridicam din nou.

Trecutul nu poate fi ignorat, nu poti sa il anulezi pur si simplu, pentru ca este creatia ta. Poate e timpul sa faci pace cu trecutul. Atat am stiut si atat am putut sa fac, la momentul respectiv, dar si oamenii din trecutul tau care te-au ranit atat au putut sa faca la nivelul lor. Atat timp cat privesti inapoi cu resentimente, melancolie, tristete, vei merge inainte cu spatele si vei ramane blocat in trecut.

Abordand trecutul cu dragoste si iertare, el nu se va schimba, dar iti va deschide o alta perspectiva asupra viitorului. Iti va da speranta si increderea, ca va fi mai bine.
Iti trebuie doar curaj si credinta sa sti ca ceea ce urmeaza e mult mai bine decat ceea ce a fost.
Trecutul nu este o condamnare pe viata pentru ca fiecare dintre noi avem capacitatea de a schimba si de a ne schimba in mai bine. Si sa o facem, in primul rand, cu iertare si cu dragoste pentru noi.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website