Eclipsa de Luna in Leu, 21 ianuarie 2019, ora 7:17(ora Romaniei)

Eclipsa de Luna in Leu ne rascoleste sufletul, sentimentele, poate exista foarte multa emancipare, dorinta de recunoastere, dorinta de a primi atentie, o nevoie obsesiva de a fi iubiti, orice emotie este mai puternica acum, dorintele noastre pot creste foarte mult, dorul de o persoana iubita se poate accentua sau din contra ura, resentimentele, gelozia, pot fi mai puternice acum, tristetea vizavi de pierderea unei persoane se poate accentua.De aceea, se recomanda sa avem activitati cat mai placute, sa incercam sa intelegem altfel notiunile de bine si rau , sa acceptam ca evenimentele negative, tensiunile, pot fi vazute si din alte unghiuri. Descoperim in aceste zile ca putem renunta mai usor la unele conceptii daca gandirea devine mai elastica si inima ne ajuta sa intelegem cauzele unor situatii.

Dragii mei, acesta nu este doar un moment potrivit pentru a revizui și pentru a vindeca trecutul, este un moment bun pentru a ne rescrie povestea vieții din perspectiva crescândă a sufletului și trezirea conștiinței. Prin identificarea credințelor și a formelor de gândire care au creat în trecut durerea și lupta și prin înlocuirea acestora cu credinte și gânduri care ne dau putere, ne dăruim o șansă in plus de a crea un viitor mai bun. Concentrați-vă acum pe ceea ce rămâne, pe orizonturi noi și pe o cale de a vă pretui mai mult, de a vă exprima in mod sincer și de a vă bucura de viață.

Eclipsa de Luna in Leu se formeaza pe casele de relatii, ceilalti-eu si pe zodiile iubire-prietenie si aduce un nou mod de abordare a relatiei cu cei apropiati, cu prietenii si cu persoanele iubite. Este important sa gasim un echilibru intre dragoste si prietenie, intre iubirea data si iubirea primita.

Eclipsa de Luna in Leu ne avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan sentimental, un moment in care realizam brusc ca avem nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut.Crizele aparute acum ne obliga sa iesim din zona de confort.

Eclipsa de Luna in Leu ne ofera o oportunitate de a explora nevoile noastre emotionale. Este un moment in care frustrarile sentimentale, nemultumirile, ajung la suprafata, la lumina. Relatiile cu probleme pot fi contestate, rupte.

Eclipsa de Luna in Leu se conecteaza negativ cu Uranus in Berbec, pozitionat in casa mentalului inferior. Acest aspect astral ne ajuta sa clarificam credintele vechi si modelele de gandire care diminueaza claritatea si provoaca confuzii.

Aceasta eclipsa ne ofera sansa de a ne elibera mintea de idei gresite si perimate care ne reduc potentialul de a fi autentici, creativi si de a participa cu entuziasm la crearea unei vieti implinite si fericite.

Este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fim receptivi la schimbare, dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Poate ca cei apropiati sau partenerii de viata ne forteaza sa ne schimbam conceptiile, punandu-ne in postura unor situatii neasteptate sau complicate, poate ca ies la iveala anumite informatii secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut. In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata.
Pierderile financiare sau despartirile care pot aparea in aceasta perioada, ne ajuta de fapt, sa castigam mai multa libertate in gandire si sa oferim la randul nostru libertate celorlalti.

Este un moment important in care ar trebui sa ne evaluam corect valoarea , potentialul creativ. Putem gasi in viitor o cale potrivita de afirmare daca identificam acum, care este valoarea noastra reala si actionam in conformitate cu legile Universului.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website