Eclipsa de Luna in Rac, 10 ianuarie 2020, ora 21:21(ora Romaniei)

Dragii mei, in data de 10 ianuarie 2020 are loc  Eclipsa de Luna in Rac.  Acum toată lumea îşi va confrunta latura întunecată şi depinde de fiecare cum va ieşi dintr-o asemenea confruntare, vedeti, aceasta Eclipsa este influentata de conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn.

Luna reprezintă strămoșii noștri și trecutul. Semnul zodiacal al Capricornului este asociat cu istoria familiala și karma. Saturn formeaza o  opozitie cu Luna si o conjunctie cu Mercur si Soarele in Capricorn. Aceste aspecte ne vor ajuta să descoperim mai bine ce lecții trebuie să învățăm privind înapoi la istoria familiei noastre.
Reflectati asupra oamenilor din relațiile anterioare sau actuale care vă provoacă dificultăți. Luați notă de orice sentimente negative, senzații din corpul vostru sau amintiri care apar. Lăsați lumina să intre și să elibereze toate frustrarile, neiertarile, sentimentele negative din corpurile voastre energetice. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul, si a relatiei cu persoanele pe care le mosteniti genetic.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.

Se cere rezolvarea definitiva a traumelor, depasirea nemultumirilor prin detasarea de contextele vechi care au produs suferinta, intarirea sufleteasca prin renuntare la invinovatire, printr-o acceptare inteleapta a situatiei in care va aflati, prin iertare, compasiune, detasare, intelegere.
Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin  iertare, impacare cu cei apropiati.

Amintirile din trecut pot reveni acum in atentia voastra. Este posibil sa reintalniti o persoana de care ati fost foarte legati afectiv in trecut, eveniment ce va confrunta cu posibilitatea de a tamadui o rana mai veche, de a ierta sau de a cere iertare, inchizand astfel definitiv un capitol de viata ce v-ar fi putut tine pe loc, sau puteti trai o situatie repetitiva in care ajungeti sa traversati aceeasi problema dar poate cu alte personaje .Puteti intampina probleme in relatia cu copiii. Natura acestor probleme tradeaza fie o lipsa acuta de schimb afectiv, fie neasumarea responsabilitatilor in calitate de parinte.

Este un moment important care ofera mai multa claritate si poate face lumina in orice confuzie: Ce fel de om sunt eu si cum imi conduc viata? Mi-am asumat responsabilitatea pentru gandurile si actiunile mele? In ce domenii ale vietii mele ma simt limitat si ce trebuie sa fac in acest sens? Cum pot sa-mi folosesc cat mai eficient talentele pe care le am? In ce domenii din viata mea sunt cel mai organizat, responsabil si competent si cum pot sa folosesc aceste calitati pentru binele meu cel mai inalt? Scrieti pe o foaie de hartie raspunsurile la aceste intrebari. Identificati greselile si incercati sa le corectati. Fara aceasta corectie nu puteti obtine in viitor rezultatele pe care le doriti.
Acum este momentul cel mai potrivit pentru a identifica orice convingere limitata pe care ati preluat-o de la parinti, bunici, tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati si care pot sa nu fie ale voastre, dar care va provoaca in subconstient o proiectie pesimista, o suprasolicitare, o indoiala despre abilitatile voastre sau o critica la adresa voastra sau a altora.

Este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea intentiilor, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri. Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizii si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa, din prizonieratul in care va aflati.
Lectiile din aceasta perioada pot fi dificile, dar ele va pot face mai puternici, va provoaca sa fiti mai responsabili cu viata voastra, mai eficienti si mai intelepti.

Eclipsa de Luna in Rac va învață să dobanditi stăpânire asupra emoțiilor voastre, astfel încât să le puteti controla. Va ajută să stabiliti anumite limite, astfel încât să nu luati lucrurile prea personal sau să va incarcati prea mult cu responsabilitatile altor persoane.

Este posibil sa rezolvati acum o problema majora din trecut, sa finalizati un proiect, sa obtineti un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie, sa puneti baze solide pentru realizari pe termen lung.

Dragii mei, Eclipsa de Luna in Rac este un moment benefic sa va analizati toate proiectele si planurile in care sunteti implicati. Ar trebui sa incercati sa finalizati ceea ce ati inceput cu mult timp in urma sau sa renuntati acum, la proiectele care nu va aduc satisfactie materiala si sufleteasca sau sa incercati sa refaceti aceste proiecte pe baze mult mai solide, sa stabiliti acum, noi strategii de imbunatatire a unei activitati sau a unei afaceri , de slefuire a unui talent.  In aceasta perioada este important sa puneti accent pe exploatarea inzestrarilor native, talentelor, care valorificate in munca va ajuta sa obtineti castiguri fara prea mult efort.
Este un moment bun sa va ganditi la planurile voastre de viitor, si sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a realiza ceea ce va propuneti acum.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website