Eclipsa de Luna in Varsator din 27 iulie 2018-provoaca omenirea sa-si depaseasca conditia de constiinta.

Eclipsa de Luna in Varsator are o influenta mai puternica asupra nativilor nascuti in zodiile:Taur, Scorpion, Varsator, Leu, dar si asupra celor care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii.In special in viata acestor nativi se pot produce transformari radicale in motivatiile interioare in urmatoarele 6 luni.

Dragii mei, Eclipsa totala de Luna in Varsator, din 27 iulie provoaca omenirea sa-si depaseasca conditia de constiinta. Poate fi o perioada a reconsiderarii valorilor morale, spirituale si materiale.Conceptia despre lume se reformuleaza profund si odata cu ea credintele, paradigmele sociale si scopurile colective. Incepand din acest moment omenirea isi stabileste un nou traseu al evolutiei, menit sa o duca mai repede si mai aproape de inima creatiei.
Eclipsa totala de Luna in Varsator poate declansa o puternica rasturnare a dogmelor, cu scopul de a reda sufletului omenesc forta aspiratiei libere spre valorile care il seduc si ii afirma fiinta. Orice tensiune care poate exista acum va obliga sa va regasiti pe voi, sa va cunoasteti mai bine.Cunoscandu-va propria constiinta, aveti, in cele din urma acces la natura constiintei umane, abia atunci va puteti deschide mintea, observandu-va propriile reactii, si puteti intelege mai bine natura mecanismelor mentale si afective.

Este momentul sa acceptati diferentele dintre oameni, patrunzand dincolo de ele, se cere mai multa adaptabilitate, flexibilitate, empatie , putere de intelegere si mobilitate sufleteasca, nimic nu ramane fix, incorsetat, totul este menit sa se dilate, sa se transforme, ramane de vazut daca voi, va asumati aceasta transformare.Destinul vostru se schimba fie ca vreti, fie ca nu, ar fi mai usor pentru voi sa acceptati schimbarea, sa va modelati exigentele, sa dati drumul la ceea ce nu va foloseste, sa renuntati la tipare, prejudecati, si mai ales sa dati o alta interpretare notiunilor de bine si rau
Este momentul sa vedeti o situatie negativa dintr-un alt unghi, aflat dincolo de nevoile sau pretentiile voastre, numai judecand in acest fel, nedreptatile, dezamagirile, suferintele, devin pretexte ale evolutiei.

Acum este momentul sa va revizuiti si reconsiderati unele aspecte din trecut, observati toate deciziile pe care le-ati luat in ultimele doua luni, observati proiectele, interesele, oamenii, care nu va mai trezesc entuziasmul, dar fara sa judecati sau etichetati, observati ce s-a dizolvat de la sine, ce v-a fost luat cu forta, si de ce inca aveti blocaje si tensiuni. Toate aceste evenimente v-au pregatit pentru acest moment al schimbarii, innoirii si reinnoirii, dar daca voi inca va agatati de trecut, nu reusiti sa creati spatiul necesar pentru ca noul sa patrunda in viata voastra, trebuie sa curatati spatiul energetic de vechile energii.

Este o ocazie favorabila sa fiti atenti la tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati. Este momentul sa intelegeti de ce se intampla anumite lucruri, care este greseala principala de atitudine si comportament pe care ar trebui sa nu o repetati in viitor.

Mesajul pe care il aduce Eclipsa de Luna in Varsator este acela ca, libertatea interioara o puteti dobandi numai daca incercati sa va cunoasteti si sa va acceptati pe voi asa cum sunteti, daca va acceptati conditia in care va aflati. Acceptandu-va pe voi, sunteti mai dispusi sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt, sa recunoasteti ca oamenii sunt diferiti(exista diferente de rasa, religie, cultura, educatie, apartenenta politica, orientare sexuala). Acceptand ca oamenii sunt diferiti, va eliberati de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-ati putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui.
Aceasta acceptare va ajuta sa deveniti niste oameni liberi si sa oferiti libertate celor din jurul vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website