Eclipsa de Luna in Varsator din 27 iulie- va ofera o oportunitate de a explora nevoile voastre emotionale

Dragii mei, pe cerul astral este foarte multa tensiune si instabilitate si este posibil ca aceasta tensiune sa se amplifice in preajma acestei Eclipse, de aceea se recomanda sa fiti cat mai linistiti, sa va canalizati energia in activitati cat mai placute, rugaciunea, meditatia, va pot folosi foarte mult, va aduc pacea si intelepciunea de care aveti atata nevoie. Daca ganditi pozitiv, va creste puterea spirituala care va poate ajuta sa gasiti solutii favorabile la dificultati. Daca in preajma acestei Eclipse de Luna in Varsator sunteti tristi, agitati, nemultumiti, orice informatie sau eveniment negativ le puteti percepe mai negative decat sunt in realitate. De aceea se recomanda mai multa gandire pozitiva, luciditate si detasare. Focusandu-va permanent pe aspectele negative din viata voastra riscati sa le dati amploare foarte mare in aceasta perioada.

Merita sa dati mai multa atentie emotiilor si gandurilor voastre, sa incercati sa le mentineti curate si pozitive, pentru ca ele au o mai mare putere de materializare sub efectul Eclipsei de Luna in Varsator. Daca mintea si sufletul vostru sunt inclinate catre negativitate, infomatiile percepute pot lua o coloratura puternic negativa.Daca sunteti structurati pozitiv, atunci perceptiile intaresc spiritul, si intuitia va deschide noi posibilitati de solutionare.

Eclipsa de Luna in Varsator se formeaza pe casele de prietenie-iubire si pe zodiile prietenie-iubire si aduce un nou mod de abordare a relatiei cu cei apropiati, cu prietenii si cu persoanele iubite. Este important sa gasiti un echilibru intre dragoste si prietenie, intre iubirea data si iubirea primita.

Eclipsa de Luna in Varsator va avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare sentimentale, la prejudecati pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan sentimental, un moment in care realizati brusc ca aveti nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut, poate aduce doi oameni împreună cu o conștientizare bruscă a unei mari nevoi unul fata de celalalt.

Eclipsa de Luna in Varsator va ofera o oportunitate de a explora nevoile voastre emotionale, este un moment in care frustrarile sentimentale, nemultumirile, ajung la suprafata, la lumina. Relatiile pot fi contestate, rupte sau intarite intr-un mod cu totul neasteptat uneori bulversant.

Eclipsa de Luna in Varsator se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Acest aspect astral declanseaza elementul surpriza, soc sau frustrare in urma descoperirilor emotionale.Poate exista o dorinta sau nevoie de a va desprinde de modele vechi, iar tentatia poate fi aceea de a forta evenimentul.
Luna in Varsator formeaza o conjunctie cu Marte retrograd in Varsator, este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Evenimentele si tensiunile din acest moment va provoaca sa ajungeti in cele din urma la o mai buna intelegere a voastra si in special a dorintelor voastre.

Poate ca, cei apropiati sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in situatia unor contexte neasteptate sau complicate, poate ca, ies la iveala anumite informatii, secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut. In urmatoarele 6 luni se pot intampla cele mai neasteptate evenimente, pot avea loc cele mai spectaculoase intalniri si reintalniri sentimentale, nu durabilitatea lor e importanta, cat impactul urias pe care il au asupra personalitatii, sufletului si psihicului vostru.

In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata, iar bulversarile si neintelegerile pot aparea cand la mijloc sunt interese materiale sau cand exista secrete, ascunzisuri si aspecte insuficient cunoscute despre partener.

De asemenea, este un moment de constientizare a talentelor voastre, a inzestrarilor native si cum le puteti folosi in viitor pentru a avea mai mult succes in cariera si in plan profesional.

Pierderile financiare sau despartirile care pot aparea in aceasta perioada, va ajuta de fapt, sa castigati mai multa libertate in gandire si sa oferiti la randul vostru libertate celorlalti.
Eclipsa de Luna in Varsator va provoaca, sa va analizati, in ce masura sunteti dispusi sa iesiti din tiparele traditionale, invechite de gandire si sa dezvoltati propriul tipar de viata , sa dezvoltati o gandire originala. Actionand acum, intr-un mod original si creativ puteti avea parte de schimbari pozitive, de oportunitati neasteptate in viitor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website