Eclipsa de Luna in Varsator pe fondul lui Mercur retrograd in Leu, 26 iulie-19 august

Eclipsa de Luna in Varsator poate veni cu surprize, furie, actiuni impulsive sau rebele, sau poate ca ceva se termina. Toata aceasta instabilitate, va determica sa va eliberati de ceea ce nu va mai foloseste.Nu toata lumea va observa imediat efectele acestei Eclipse, unele se vor manifesta in urmatoarele saptamani sau luni.

Eclipsa de Luna in Varsator pledează pentru dezvoltarea conştiinţei de grup, dar dacă până în acest moment nu aţi reuşit să vă dezvoltaţi conştiinţa de sine, puteţi experimenta probleme într-o relaţie de prietenie, de dragoste, posibil, schimbări bruşte şi întorsături neaşteptate, despărţiri de persoane iubite, prieteni, pierderi financiare.

Nu puteţi atrage beneficiile creatoare aduse de NN in Leu in conjunctie cu Soarele in Leu dacă nu faceţi eforturi să vă depăşiţi condiţia de conştiinţă ,(să încercaţi să fiţi mai sinceri, mai corecţi, mai iubitori, să-i acceptaţi pe alţii aşa cum sunt şi să-i consideraţi egalii voştri). Potenţialul creativ se naşte dintr-o inimă plină de iubire necondiţionată, generozitate şi dintr-o minte sănătoasă care cultivă adevărul în tot ceea ce face, nu puteţi să vă manifestaţi creativitatea dacă traiţi în frică, teamă, spaimă, depresii, griji. Aceste sentimente negative, trebuie să dispară acum, pentru a face loc în viaţa voastră, bucuriei de a trai, iubirii, creativitaţii.

Eclipsa de Luna in Varsator se formeaza pe fondul lui Mercur retrograd in Leu, acest lucru aratand ca trebuie sa aduceti unele corectii actiunilor voastre trecute, modului in care iubiti, si va exprimati creativitatea, va confrunta cu vechile erori afective, atragandu-va atentia asupra exceselor de orgoliu si egoism care au indepartat fiinte iubite. Este un moment important sa reveniti asupra unei decizii legate de o persoana iubita(copii, iubiti), sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva noua. Sa aduceti corectii acolo unde ati ranit inima cuiva.

Retrogradarea lui Mercur in Leu insufleteste gandirea, va invata cum sa actionati pentru a va pune in valoare gandirea originala, creativitatea, va ofera oportunitatea de a gasi vocea autentica, si de a discuta cu sinele vostru adevarat. Dar inainte de a face acest lucru este important sa renuntati la mastile pe care le afisati in societate. Este favorizata comunicarea intr-o maniera mai indirecta. Puteti gasi modalitati diferite de a va exprima iubirea si creativitatea.

Mercur retrograd in Leu va avertizeaza asupra erorilor in educatia copiilor. Excesul de autoritate cu scopul de a stimula talentele si ambitia copiilor vostri poate avea un efect nociv asupra lor.

Mercur retrograd in Leu va provoaca sa va ascultati dorintele inimii si sa-i permiteti acesteia sa va dezvaluie noi modalitati de a va trai viata. Ascultati-l pe copilul din interiorul vostru, faptul de a va distra si de a avea certitudinea ca va ingrijiti de viata voastra personala, sentimentala, reprezinta aspectele cele mai importante in urmatoarele luni, procedand in acest fel veti avea entuziasmul si energia necesare pentru imbunatatirea intregului an.
NN in Leu in conjunctie cu Soarele va indeamna sa redeveniti iarasi copii, sa-i dati voie laturii voastre voioase si creative sa iasa la suprafata.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website