Eclipsa de Luna in Leu din 11 februarie 2017, ora 2:32, ora Romaniei

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza o Luna Plina speciala in Leu, vedeti,  Luna in Leu se afla in apropierea destinului NN in Fecioara si respectiv, Soarele in Varsator se afla in apropierea NS in Pesti, intre Luna in Leu si Soarele in Varsator se formeaza o opozitie pe axa comunicarii, a studiilor si a cunoasterii. Acest aspect astral poarta denumirea de Eclipsa de Luna in Leu.

Eclipsele, declanseaza evenimente importante in viata unui om, mai ales daca ele ating puncte importante din astrograma personala, formeaza o conjunctie cu Soarele, Luna,  AS, MC .

In general, Eclipsele de Luna sunt perioada de bilant in care se culeg roadele in urma eforturilor depuse in trecut, dar se pot plati si greselile sau erorile facute in trecut, puteti resmiti acum din plin efectele unor cauze pe care voi le-ati creat in trecut.

Crezurile voastre pot deveni realitate acum  ele va pot aduce nefericire sau rasplata depinde de modul cum am gandit pana in prezent.

Pe cerul astral este foarte multa agitatie,  tensiune si instabilitate si este posibil ca aceasta tensiune sa se amplifice in preajma acestei Eclipse, de aceea se recomanda sa fiti cat mai linistiti, sa va canalizati energia in activitati cat mai placute, rugaciunea, meditatia va pot folosi foarte mult, va aduc pacea si intelepciunea de care aveti atata nevoie. Daca ganditi pozitiv, va creste puterea spirituala si mentala care va poate ajuta sa gasiti solutii favorabile la dificultati. Daca in preajma acestei Eclipse de Luna in Leu sunteti tristi, agitati, nemultumiti, orice informatie sau eveniment negativ le puteti percepe mai negative decat sunt in realitate. De aceea, se recomanda mai multa gandire pozitiva, luciditate si detasare. Focusandu-va permanent pe aspectele negative din viata voastra, nemultumiri, riscati sa le dati amploare, provocarea acestei Eclipse de Luna in Leu este tocmai sa incercati sa va schimbati atitudinea vizavi de o situatie negativa, dificila, perimata.

Mesajul pe care il aduce Eclipsa de Luna in Leu, care se formeaza pe domeniul mentalului superior, este constientizarea demnitatii si a valorii personale, a modului in care ati dorit sa va atingeti idealurile, care sunt gandurile, cuvintele si faptele voastre gresite care va blocheaza accesul la constiinta superioara, ar trebui sa incercati sa le depistati acum.

Acum se pot culege roadele pentru munca depusa in ultimul an. De asemenea, puteti obtine recompense in urma studiilor facute in trecut. Pentru unii dintre voi succesul poate sa fie rasunator si puteti sa fiti recunoscuti drept autoritati profesionale, vedeti, pe cerul astral se formeaza configuratii foarte benefice aducatoare de mari succese si recompense, cum ar fi, Marele trigon in semne de foc, Luna in Leu formeaza un trigon cu Saturn in Sagetator, si respectiv, un trigon cu Uranus in Berbec, intre Saturn in Sagetator si Uranus in Berbec se formeaza un trigon.

Este un moment important in care ar trebui sa va evaluati corect valoarea , potentialul creativ, acum puteti gasi o cale potrivita de afirmare daca identificati care este valoarea voastra reala si actionati in conformitate cu legile Universului. Ar trebui sa va evaluati in mod obiectiv sa nu va doriti mai mult decat puteti fi sau sa aveti o slaba stima de sine, pentru ca in aceste cazuri puteti inregistra esecuri.

Dragii mei, atat Luna in Leu cat si Soarele in Varsator formeaza un trigon si respectiv, un sextil cu Uranus din Berbec, aspecte care favorizeaza capacitatea de a va modela gandirea, de a iesi din tipare vechi sau perimate, stimuleaza abordarea vietii dintr-o perspectiva noua mult mai inteleapta. Puteti avea curajul sa fiti mai sinceri cu voi insiva, sa acceptati ca lucrurile pot fi vazute si altfel decat v-ati obisnuit voi.Concluziile revolutionare la care ajungeti acum va pot deschide noi perspective in viitor, mai ales daca va recunoasteti vina,  daca aveti vreuna si ganditi de doua ori inainte de a actiona.

Este un moment favorabil sa puneti in aplicare vise si idealuri mai vechi.

Este un moment de constientizare a inzestrarilor native, a talentelor si a modului cum puteti folosi aceste talente in alte directii de viata decat v-ati obisnuit.

Viata voastra poate lua o intorsatura brusca si neasteptata in urma intelegerii unor intamplari din trecut, este posibil sa existe schimbari neasteptate in studii, calatorii, legate de chestiuni de ordin juridic, legi, hotarari judecatoresti, persoane de la distanta sau din strainatate.De asemenea, se poate schimba si atitudinea voastra vizavi de o persoana iubita, modul in care iubiti si intelegeti iubirea.

Aceasta Eclipsa de Luna in Leu se formeaza pe fondul lui Jupiter retrograd in Balanta, care avertizeaza asupra corectarii unor fapte gresite. Minciunile, faptele incorecte, foarte tentante acum, va pot costa mai tarziu, dar exista mari sanse de a repara gesturile anterioare, actele incorecte sau imature, gafele, vedeti, acest Jupiter retrograd in Balanta formeaza un sextil cu Luna in Leu, un trigon cu Soarele in Varsator si respectiv, un sextil cu Saturn in Sagetator.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website