Eclipsa de Luna in Leu, din 31 ianuarie 2018, ora 15:26

Dragii mei, in general, Eclipsele de Luna sunt perioada de bilant in care se culeg roadele in urma eforturilor depuse in trecut, dar se pot plati si greselile sau erorile facute in trecut, puteti resmiti acum din plin efectele unor cauze pe care voi le-ati creat in trecut.
Crezurile voastre pot deveni realitate acum ele va pot aduce nefericire sau rasplata depinde de modul cum v-ati comportat pana in prezent.

Pe cerul astral este foarte multa tensiune si instabilitate si este posibil ca aceasta tensiune sa se amplifice in preajma acestei Eclipse, de aceea se recomanda sa fiti cat mai linistiti, sa va canalizati energia in activitati cat mai placute, rugaciunea, meditatia va pot folosi foarte mult, va aduc pacea si intelepciunea de care aveti atata nevoie.

Dragii mei, mesajul pe care il aduce Eclipsa de Luna in Leu este constientizarea valorii propri. Celor care va intrebati la ce sunteti buni sau care va sunt abilitatile cele mai valoroase, aceasta perioada va poate da raspunsul.Pe de alta parte pretentiile de vedeta vor fi imediat cenzurate daca ele nu se justifica printr-un talent bine exersat, de aceea va trebui sa tratati cu responsabilitate ocaziile de a va evidentia si sa incercati sa va evaluati corect potentialul intelectual, creativ.
Pe de alta parte poate fi un moment de realizare a modului in care puteti sa va acoperiti de glorie, actionand intr-un mod original si implicat.

Pentru cei care ati aflat deja care va sunt talentele, aceasta Eclipsa de Luna in Leu va poate ajuta sa depistati cum puteti sa va puneti in aplicare talentele si inzestrarile native pentru o mai eficienta practica profesionala, cu mai bune rezultate materiale si financiare, cum puteti sa folositi cat se poate de creativ experienta si harurile.
Acolo unde nu stiati cum sa va afirmati, cum sa va puneti in valoare puteti descoperi solutii eficiente de iesire din anonimat.

Fiecare dintre voi poate sa-si gaseasca acum, calea de afirmare cea mai potrivita lui insusi, daca porneste de la identificarea inzestrarilor native, a darurilor.
Este momentul pentru modelarea scopurilor si adaptarii lor in prezent.
Este un moment de constientizare a inzestrarilor native, a talentelor si a modului cum puteti folosi aceste talente in alte directii de viata decat v-ati obisnuit.

Viata voastra poate lua o intorsatura brusca si neasteptata in urma intelegerii unor intamplari din trecut, este posibil sa existe schimbari neasteptate, in plan financiar, in profesie, in relatiile cu sefii si autoritatile, in parteneriate de orice fel. De asemenea, se poate schimba si atitudinea voastra vizavi de o persoana iubita, modul in care iubiti si intelegeti iubirea.
De asemenea, Eclipsa de Luna in Leu poate sa aduca schimbari majore in privinta valorii castigurilor, dar si modalitatilor de castig. Este posibila o activitate ce aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru.

Eclipsa de Luna in Leu poate incununa minunat munca depusa in trecut, va starni poate la multi dintre voi, ambitii adormite, si mai ales cultivarea dorintei de a da ceva valoros lumii in care traiti, ceva care sa va reprezinte, care sa devina marca voastra.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Eclipsa de Luna in Leu, din 31 ianuarie 2018, ora 15:26

  1. Silvia 31 ianuarie 2018 at 11:45

    Super,asa sa fie…

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website