Eclipsa de Soare in Leu din 11 august, ora 12:58, ora Romaniei

Dragii mei, mesajul pe care il aduce Eclipsa de Soare in Leu, este sa incercati sa va bucurati de viata, sa descoperiti ce va aduce bucurie si va face fericiti , sa aveti putere sa renuntati la ceea ce nu va reprezinta fiinta si va predispune la suferinta si sacrificiu permanent.
Ar trebui sa va intrebati acum, dragii mei , care sunt ocupatiile, hobby-urile, care va fac sa traiti, sa fiti vii, nu numai sa existati, sa luptati pentru fericirea voastra, daca sufletul vostru este trist, nefericit, nu mai puteti aprecia viata care este un dar divin siI implicit nu mai puteti sa-i iubiti pe cei de langa voi.

Aceasta este șansa voastră pentru schimbarea alchimică a întunericului vostru în lumină sau transformarea proverbială a „plumbului în aur”. Mercur retrograd in Leu va cere să va măsurati cu atenție cuvintele și să va asigurati că ele poartă adevărul și lumina ființei voastre.

Eclipsa de Soare in Leu va provoaca sa intelegeti altfel conceptul de realizare , ce folos sa aveti o cariera stralucitoare, daca sufletul vostru este nefericit. Cea mai mare realizare a fiintei umane este implinirea sufleteasca, daca deciziile pe care le-ati luat pana in prezent nu va aduc bucurie, implinire sufleteasca, inseamna ca trebuie sa faceti o schimbare radicala in viata voastra. Este momentul sa credeti mai mult in voi insiva, sa va pretuiti mai mult, sa fiti demni, sa aveti curajul sa luati acele decizii care va ajuta sa pretuiti viata, sa va bucurati de ea.

Eclipsa de Soare in Leu alaturi de 6 planete retrograde va confrunta cu vechile erori, greseli ,legate de exprimarea iubirii si valorii personale. Pot fi corectii ale unor povesti de amor, dar si o analiza profunda a muncii, a carierei, imaginii sociale si profesiei. Trebuie sa fiti atenti sa nu repetati greselile din trecut, este esential sa va faceti intelesi corect, sa ajungeti la un numitor comun cu ceilalti, sa manifestati mai multa rabdare rezistand in fata deznadejdiei, in fata anxietatii, care pot fi prezente in aceasta perioada. Intrebarile pe care trebuie sa le puneti acum sunt: in ce masura imi place si ma bucura ceea ce fac, ceea ce sunt, rolul pe care il am. Este momentul sa incercati sa abordati cu mai mult entuziasm actuala ocupatie asa incat ea sa devina o sursa de energie, de bucurie si satisfatie sufleteasca.
Este un moment important sa reveniti asupra unei decizii legate de o persoana iubita(copii, iubiti), sau profesie sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva noua.

Este un moment important in care ar trebui sa va evaluati corect valoarea , potentialul creativ, acum puteti gasi o cale potrivita de afirmare daca identificati care este valoarea voastra reala. Dar inainte de a face acest lucru este important sa renuntati la mastile pe care le afisati in societate.

Mercur retrograd in Leu poate pune in discutie o colaborare profesionala, redefinind termenii ei-puteti descoperi o nesinceritate sau o eroare in acte, pe care nu le puteti musamaliza. Modul corect in care actionati va va ajuta in viitor.
Exista mari sanse de a repara gesturile anterioare, actele incorecte sau imature, gafele, in felul acesta va puteti imbunatatii imaginea si intari pozitia.De asemenea in urma acestor reparatii unii dintre voi puteti avea parte de recompense pentru eforturile trecute.

Acum este momentul cel mai favorabil sa va puneti urmatoarele intrebari:

Realizati in viata voastra acele lucruri care va pun in valoare talentele cu care v-a inzestrat divinitatea?
Stiti sa alegeti din posibilitatile aparute ofertele care va reprezinta talentele cel mai bine? Sunteti capabili sa transformati un mestesug intr-un talent? Sunteti economi cu timpul si energia voastra investindu-le in munca de calitate? Va asumati cu seriozitate responsabilitatile?

Care sunt talentele voastre, la ce sunteti buni, ce faceti cu placere?
Cum puteti folosi abilitatile voastre pentru a avea mai mult succes si a castiga mai multi bani ? Aveti curajul sa incepeti o activitate care aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru?

Munca voastra va aduce satisfactie voua si celorlalti cu care colaborati? Sunteti dispusi sa incepeti o munca pe cont propriu, fie o munca mai putin conditionata de reguli?
Ce faceti mai bine ca altcineva?

Notati-va raspunsurile pe hartie pentru a va da seama unde v-ati aflat in trecut si pentru a constientiza ceea ce trebuie sa schimbati in prezent in viata voastra pentru a ajunge la o viata fericita si implinita.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website