Eclipsa de Soare in Pesti, din 26 februarie 2017, ora 16:58, ora Romaniei

 

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza o Luna Noua speciala in Pesti, foarte aproape de NS in Pesti, aspect denumit, de Eclipsa de Soare in Pesti.

 Conjunctia Soare-Luna in Pesti se afla aproape de NS(pedeapsa in viata)  si de Neptun si va confrunta cu vechile erori afective, vicii,  suferinte, spaime, iluzii, depresii, care se cer vindecate pentru totdeauna,  cu lumina, credinta si  iubire neconditionata.

Depasirea acestor iluzii, suferinte, obsesii, se poate face doar printr-un salt de constiinta, printr-o alta intelegere a vietii.

Eclipsa de Soare in Pesti in conjunctie cu Neptun, va obliga la creativitate, chiar daca anterior nu ati constientizat aceasta latura a personalitatii, va incurajeaza  sa descoperiti sau sa redescoperiti, legatura cu divinul din voi, fara de care nu puteti merge mai departe.  Redescoperirea divinului din interiorul vostru, va ajuta sa constientizati ca nu mai are rost sa va investiti energia intr-o relatie confuza sau situatie incerta care va predispune la sacrificii inutile, suferinte, vicii, depresii, iluzii.   Ar trebui sa acceptati o situatie de viata asa cum este ea, nu cum v-ati inchipuit-o voi,  si  sa va orientati privirea catre alte variante de drum. Numai aceasta constientizare, va poate ajuta sa iesiti dintr-o situatie sau relatie aparent fara iesire.

Zodia Pesti, semnifica deceptia si deziluzia, de aceea trebuie sa fiti prudenti, sa nu dati crezare la tot ce auziti si sa nu aveti incredere in oricine.Unii oameni va pot promite marea cu sarea, dar nu vor reusi sa se tina de cuvant. De asemenea, puteti cadea in capcana autoinselarii, crezand doar ceea ce vreti sa credeti, in loc sa luati o anumita situatie exact asa cum este. Ar fi intelept sa cautati o opinie obiectiva inainte de a lua decizii de viata semnificative.

Dar, Pestii, semnifica si intuitie, creativitate, revelatie. Provocarea careia trebuie sa-i faceti fata, in preajma acestei Eclipse, este de a folosi partea pozitiva a lui Neptun, intuitia, creativitatea. Beneficiati de acest context astral pentru a va explora propria creativitate. Folositi-va imaginatia, intuitia. Este posibil acum sa intrati in telepatie cu o persoana de la distanta.

Este momentul cel mai bun pentru modificarea starii voastre interioare, tot ce trebuie sa faceti acum este sa iubiti mai mult, sa lasati iubirea sa va inunde in mod firesc, pozitionandu-va pe vibratia iubirii neconditionate, nimic nu va mai poate atinge, va eliberati de depresii, tristete, obsesii, iluzii si incertitudini in care ati trait pana acum si puteti ajunge sa fiti mai stapani pe viata voastra.

Este momentul cel mai bun sa alegeti o ocupatie care va exprima sufletul, pe care o faceti cu iubire, pasiune, traire, emotii, sau in ocupatia actuala ar trebui sa puneti mai mult suflet, mai multa emotie si pasiune. Dragii mei, modificarea starii voastre interioare va poate ajuta sa vedeti dincolo de iluziile, obsesiile, incertitudinile, in care ati trait pana acum. Este cel mai benefic moment sa treceti de la indiferenta, la daruire, de la umilinta, la smerenie, de la victimizare, la salvare.

Eclipsa de Soare in Pesti se formeaza in casa parteneriatelor si va avertizeaza sa fiti prudenti in ceea ce priveste judecarea oamenilor dupa aparente, mai ales daca este vorba de un potential partener de afaceri sau de cuplu. Faptul de a avea incredere intr-o persoana nepotrivita s-ar putea sa va produca pagube financiare sau erori de cale.

Eclipsa de Soare in Pesti este o ocazie favorabila pentru o mare modificare de destin, printr-o eliberare in plan sufletesc, dar, daca initiati actiuni in plan fizic, trebuie sa fiti prudenti, contextul astral va poate impinge catre fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzioniste, vedeti, Mercur se afla si el in Pesti.

Este o ocazie  favorabila,  sa  puneti in aplicare  un talent in cadrul unui parteneriat, in felul acesta, colaborarea poate deveni mult mai interesanta, atractiva, si cu mari sanse in viitor. De asemenea, puteti reveni la un talent artistic mai vechi.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Eclipsa de Soare in Pesti, din 26 februarie 2017, ora 16:58, ora Romaniei

  1. Doina 28 februarie 2017 at 11:46

    Mda, multumim!!!

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website