Eclipsa partiala de Luna in Capricorn, 17 iulie, ora 0:38(ora Romaniei)

Dragii mei, Eclipsa partiala de Luna in Capricorn este influentata de Saturn si Pluton retrograde in Capricorn. Este un moment decisiv sa va debarasati de tot ceea ce este vechi si inutil in viata voastra, sa renasteti din propria cenusa si sa va reconstruiti viata pe temelii mult mai solide.Vorbeste despre sfarsituri, dar si noi inceputuri.

Luna reprezintă strămoșii noștri și trecutul. Semnul zodiacal al Capricornului este asociat cu istoria familiala și karma. Saturn formeaza o conjunctie larga cu Luna.Acest lucru ne va ajuta să descoperim mai bine ce lecții trebuie să învățăm privind înapoi la istoria familiei noastre.
Reflectati asupra oamenilor din relațiile anterioare sau actuale care vă provoacă dificultăți. Luați notă de orice sentimente negative, senzații din corpul vostru sau amintiri care apar. Lăsați lumina să intre și să elibereze toate frustrarile, neiertarile, sentimentele negative din corpurile voastre energetice. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul, si a relatiei cu persoanele pe care le mosteniti genetic.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.

Se cere rezolvarea definitiva a traumelor, depasirea nemultumirilor prin detasarea de contextele vechi care au produs suferinta, intarirea sufleteasca prin renuntare la invinovatire, printr-o acceptare inteleapta a situatiei in care va aflati, prin iertare, compasiune, detasare, intelegere.
Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.Este momentul sa intelegeti ca majoritatea bolilor au drept cauza emotiile voastre, care si ele au drept cauza propriile voastre ganduri si conceptii de viata, perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii.

Amintirile din trecut pot reveni acum in atentia voastra. Este posibil sa reintalniti o persoana de care ati fost foarte legati afectiv in trecut, eveniment ce va confrunta cu posibilitatea de a tamadui o rana mai veche, de a ierta sau de a cere iertare, inchizand astfel definitiv un capitol de viata ce v-ar fi putut tine pe loc, sau puteti trai o situatie repetitiva in care ajungeti sa traversati aceeasi problema dar poate cu alte personaje .Puteti intampina probleme in relatia cu copiii. Natura acestor probleme tradeaza fie o lipsa acuta de schimb afectiv, fie neasumarea responsabilitatilor in calitate de parinte.

Este un moment important care ofera mai multa claritate si poate face lumina in orice confuzie: Ce fel de om sunt eu si cum imi conduc viata? Mi-am asumat responsabilitatea pentru gandurile si actiunile mele? In ce domenii ale vietii mele ma simt limitat si ce trebuie sa fac in acest sens? Cum pot sa-mi folosesc cat mai eficient talentele pe care le am? In ce domenii din viata mea sunt cel mai organizat, responsabil si competent si cum pot sa folosesc aceste calitati pentru binele meu cel mai inalt? Scrieti pe o foaie de hartie raspunsurile la aceste intrebari. Identificati greselile si incercati sa le corectati. Fara aceasta corectie nu puteti obtine in viitor rezultatele pe care le doriti.
Acum este momentul cel mai potrivit pentru a identifica orice convingere limitata pe care ati preluat-o de la parinti, bunici, tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati si care pot sa nu fie ale voastre, dar care va provoaca in subconstient o proiectie pesimista, o suprasolicitare, o indoiala despre abilitatile voastre sau o critica la adresa voastra sau a altora.

Este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea intentiilor, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri. Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizii si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa, din prizonieratul in care va aflati.
Lectiile din aceasta perioada pot fi dificile, dar ele va pot face mai puternici, va provoaca sa fiti mai responsabili cu viata voastra, mai eficienti si mai intelepti.

Eclipsa de Luna in Capricorn va învață să dobanditi stăpânire asupra emoțiilor voastre, astfel încât să le puteti controla. Va ajută să stabiliti anumite limite, astfel încât să nu luati lucrurile prea personal sau să va incarcati prea mult cu responsabilitatile altor persoane.
Eclipsa de Luna in Capricorn are o influenta pe termen lung. Sub influenta acestei Eclipse sunteti mult mai predispuși să reactionati exagerat. Dacă sunteți nemulțumiți, acceptați circumstanțele in care va aflati si nu va pierdeți energia in conflicte inutile.

Capricornul guvernează atât frica, cât și autoritatea. Luna in Capricorn in conjunctie cu Pluton retrograd si in opozitie cu Soarele in Rac va provoaca sa va reconectati cu autoritatea voastra interioară și sa va redobanditi puterea de a fi conducatorii vieții voastre.
Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual, vedeti, atat Luna in Capricorn cat si Soarele in Rac se conecteaza cu Neptun retrograd in Pesti.

Avem nevoie de Saturn, avem nevoie de înțelepciunea lui părintească pentru a evolua spiritual în această viață. Lecțiile lui pot fi dificile, dar ele sunt acolo pentru a ne face mai puternici. Pentru a ne arăta ce suntem capabili și pentru a ne stabili propriile limite la ceea ce putem și nu putem realiza. În loc să vă simțiți limitați, găsiți o cale să vă simțiți responsabili, Saturn este medicamentul nostru în haosul schimbării și cu lectiile pe care le aduce ne putem elibera creativitatea până la potențialul maxim.

Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din tipare si prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native.
Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati care pot fi valorificate financiar, incepand cu luna august 2019.Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva. Daca afacerile sau proiectele voastre se afla in impas este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare incepand din august 2019.

Eclipsa de Luna in Capricorn poate aduce o influenta foarte sobra dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.
Este posibil sa rezolvati acum o problema majora din trecut, sa finalizati un proiect, sa obtineti un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie, sa puneti baze solide pentru realizari pe termen lung.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website