Eclipsa partiala de Soare in Capricorn, 6 ianuarie 2019, ora 3:28

Dragii mei, Eclipsa partiala de Soare in Capricorn este influentata de Saturn si Pluton in Capricorn. Este un moment decisiv sa va debarasati de tot ceea ce este vechi si inutil in viata voastra, sa renasteti din propria cenusa si sa va reconstruiti viata pe temelii mult mai solide.Vorbeste despre sfarsituri, dar si noi inceputuri.

Este un moment important care ofera mai multa claritate si poate face lumina in orice confuzie: Ce fel de om sunt eu si cum imi conduc viata? Mi-am asumat responsabilitatea pentru gandurile si actiunile mele? In ce domenii ale vietii mele ma simt limitat si ce trebuie sa fac in acest sens? Cum pot sa-mi folosesc cat mai eficient talentele pe care le am? In ce domenii din viata mea sunt cel mai organizat, responsabil si competent si cum pot sa folosesc aceste calitati pentru binele meu cel mai inalt? Scrieti pe o foaie de hartie raspunsurile la aceste intrebari. Identificati greselile si incercati sa le corectati. Fara aceasta corectie nu puteti obtine in viitor rezultatele pe care le doriti.

Acum este momentul cel mai potrivit pentru a identifica orice convingere limitata pe care ati preluat-o de la parinti, bunici, tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati si care pot sa nu fie ale voastre, dar care va provoaca in subconstient o proiectie pesimista, o suprasolicitare, o indoiala despre abilitatile voastre sau o critica la adresa voastra sau a altora.Este momentul pentru a va schimba convingerile negative, este momentul sa intelegeti de ce se intampla unele lucruri si ce lectii trebuie sa invatati.
Este posibil sa va simtiti limitati in exprimarea intentiilor, va puteti simti pedepsiti pentru ca nu traiti o viata implinita si ati putea regreta alegerile sau oamenii care v-au tinut pe loc sau care v-au transformat in prizonieri.
Daca va aflati intr-o astfel de stare este important sa nu dati vina pe ceilalti pentru nefericirea voastra, sa va asumati cu demnitate propriile alegeri si decizii, sa acceptati ceea ce este. Acceptarea si responsabilitatea pentru propriile decizii si actiuni va ajuta sa iesiti din aceasta stare negativa din prizonieratul in care va aflati.
Lectiile din aceasta perioada pot fi dificile, dar ele va pot face mai puternici, va provoaca sa fiti mai responsabili cu viata voastra, mai eficienti si mai intelepti.

Capricornul guvernează atât frica, cât și autoritatea. Eclipsa de Soare in Capricorn in conjunctie cu Pluton in Capricorn va provoaca sa va reconectati cu autoritatea voastra interioară și sa va redobanditi puterea de a fi conducatorii vieții voastre.
Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual.

Eclipsa de Soare in Capricorn va reamintește că obiectivele voastre materiale trebuie să fie alimentate de pasiunea voastră – ceea ce va transformă în mod autentic mai degrabă decât ceea ce credeti că ar trebui să faceti doar sa castigati niste bani.
Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din tipare si prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native.

Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati care pot fi valorificate financiar, incepand de acum .Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva. Daca afacerile sau proiectele voastre se afla in impas este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare incepand din acest moment.

Eclipsa de Soare in Capricorn poate aduce o influenta foarte sobra dar cu toate acestea poate fi un moment de luciditate, claritate, cand priviti realitatea in ochi si puteti judeca la rece o situatie confuza, o situatie de viata care va predispune la prizoneriat.
Este posibil sa rezolvati acum o problema majora din trecut, sa incepeti un proiect sau sa obtineti un nou tip de constientizare sau intelegere intr-o anumita situatie, sa puneti baze solide pentru realizari pe termen lung.

Este un moment favorabil pentru stabilirea unor obiective pe termen lung, preluarea controlului unei situatii, realizarea unui plan de afaceri, angajamente practice, activitati pe termen lung care ofera rezultate lente si constante, noi responsabilitati intr-o relatie sau stabilirea unor obiective comune.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website