Eclipsele de luna

Dragi prieteni, toate eclipsele, fie lunare sau solare, parțiale sau totale, sunt despre schimbare și transformare. Ele ne obligă să ne confruntăm cu propria noastră umbră sau cu partea întunecată, ne ajuta sa ne depasim nivelul de constiinta. Eclipsele sunt un semn al Universului că schimbarea ne va vizita în curând pe  Pamant. Această schimbare nu apare întotdeauna la data exactă a eclipsei, uneori este vorba de săptămâni, luni sau chiar mai mult de un an înainte sau după eclipsă, cand se întâmplă ceva major.La nivel individual, omul nu este neaparat nevoie sa se confrunte cu schimbari spectaculoase, dar aceste schimbari pot aparea la nivel interior si pot fi influentate de evenimetele colective , sociale, economice, politice.

In data de 5 iulie are loc Eclipsa de luna in Capricorn, care,  vorbeste despre încheieri, despre sfârșitul unui ciclu la care ați lucrat probabil în ultimii doi ani.

Sfarsiturile sunt foarte frecvente într-o Eclipsă lunară, iar unii dintre noi pot vedea sfârșitul unei cariere, sfârșitul unei situații , sfarsitul unei relatii , sfarsitul unui mod de viata sau sfârșitul credințelor învechite care ne-au împiedicat sa aveam o înțelegere mai profundă.

Influența eclipsei începe cu câteva zile înainte de apariție și poate dura timp de săptămâni și chiar luni. Este un moment intens de transformare și eliberare.

Eclipsa de luna este un timp pentru eliberare – este un timp pentru a contempla la  viața noastră și la ceea ce trebuie sa imbunatatim. Acesta este cel mai bun moment pentru a da drumul la tot ceea ce nu vă servește. Este timpul să vă curățați mintea, corpul și sufletul, deoarece energiile unei eclipse de luna sunt  de cateva ori  mai puternice decat ale unei luni pline.

Ritualurile, afirmatiile pozitive, rugaciunile sunt mai puternice inaintea unei eclipse si au efect maxim. De asemenea, Eclipsa de luna este momentul cel mai favorabil pentru o baie de curățare energetică.  Este un moment perfect pentru a-ți consolida puterea interioara și pentru a te îngriji de corp și minte.

Inaintea unei Luni pline sau a unei Eclipse de luna este perioada cea mai favorabila sa exersezi iertarea de sine pentru ceea ce trebuie sa eliberezi. Scrie ce vrei sa eliberezi apoi arde hartia.

De asemenea, scrie pe o hartie pentru ce esti recunoscator, pentru a-i reaminti subconștientului că există bine în viața ta, iar eliberarea este utilă și sănătoasă. Si cel mai important…da drumul la tot ceea ce nu iti mai foloseste.

Este timpul să ne gândim la modul în care ne putem transforma și îmbunătăți pe noi înșine, sănătatea noastră, corpul, mintea noastră și, cel mai important, spiritualitatea și esența noastră sufletească.

O eclipsa de lună  aduce un flux de energie spirituală asupra noastră și ne permite să ne concentrăm asupra transformării, este un moment de constientizare profunda a ceea ce esti si a ceea ce trebuie sa faci. Dacă nu suntem pregătiți sau deschiși să primim această energie (și să o acceptăm), daca mintea si sufletul nostru sunt inclinate catre tristete sau negativitate informatiile percepute vor lua o coloratura puternic negativa.

O Eclipsă lunară are de zece ori potențialul Lunii pline și deseori ne trimite pe  o cale(uneori independent de vointa noastra) care ajută la accelerarea călătoriei sufletului nostru.

Este posibil să primim câteva vești că ceva din viața noastră se apropie de sfârșit, sau este posibil să aflăm că suntem chemați să eliberăm și să dăm drumul la ceva ce credeam cu adevărat că ne servește.

Poate că ne-am gândit să mergem într-o singură direcție, dar de multe ori vine o Eclipsă pentru a dezvălui o cale cu totul nouă, ne trimite pe un alt drum, un drum pe care pana atunci nu l-am prevazut.

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website