Eclipsele lunii august

Eclipsele lunii august

Dragii mei, luna august, este cea mai importanta luna a anului 2017, poate aduce schimbari semnificative in viata voastra, uneori neasteptate si bulversante.

In aceasta luna au loc doua Eclipse: Eclipsa de Luna in Varsator din 7 august si respectiv, Eclipsa de Soare in Leu in 21 august. Efectele Eclipselor din august dureaza aproximativ 6 luni.

Mesajul acestor Eclipse este sa stabiliti un traseu personal ambitios pentru acest an si sa deveniti capabili sa infaptuiti lucruri extraordinare. Aceste eclipse va determina sa luati in considerare dorintele altora, in paralel cu faptul de a hotara, ce este cel mai bine pentru voi, va provoaca sa dezvoltati propriul model de viata, sa iesiti din formulele traditionale cu care ati fost obisnuiti si sa va manifestati personalitatea in mod liber si creativ.

Eclipsa de Luna in Varsator va provoaca sa fiti mai umani, sa va aduceti contributia la binele social, sa incercati sa va identificati cu suferinta altuia, sa puneti nevoile si dorintele altora intr-o relatie de echilibru cu cele personale. Aceasta implicare umana in viata altora va transforma pozitiv si va poate ajuta sa dati intereselor voastre o coloratura mai luminoasa.

Eclipsa de Soare in Leu poate fi un moment de realizare a modului in care puteti sa va acoperiti de glorie, iubire, fericire, actionand intr-un mod original, cultivand, creativitatea, generozitatea si bunavointa fata de semenii vostri.

Este intervalul de timp in care se pot intampla cele mai neasteptate evenimente, pot avea loc cele mai spectaculoase intalniri sentimentale, cele mai mari realizari profesionale, nu durabilitatea lor este importanta ci impactul pe care il au asupra personalitatii si vietii voastre in viitor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

One thought on “Eclipsele lunii august

  1. Tarsita Popescu 2 august 2017 at 21:42

    Buna seara.Multumesc pentru tot ce publicati.Noapte buna.Vise frumoase.

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website