Elibereaza-te……

In termenii iubirii de sine, a te elibera inseamna sa creezi un spatiu curat pentru tine. Atunci cand te eliberezi, creezi un luminis – in psihicul tau, in mediul tau, in creier, in casa ta, in dulap, pe masa de bucatarie, in zumzaiala din mintea constienta si in camerele obscure ale inconstientului, unde pastrezi parerile proaste despre tine. A elimina ce nu-ti mai trebuie din viata ta necesita devotament.
Atunci cand suntem eliberati, lumea ne este clara.

Atunci cand avem limpezime in minte si in inima, stim ce sa alegem, unde sa mergem si cu cine sa ne insotim. Cand corpul este curatat de substantele chimice toxice, de reziduuri emotionale, de greutatea in exces si de flecareala mintii, sufletul poate merge pe calea bunatatii, a adevarului si a frumusetii. Cand trupul, mintea si inima vor fi toate curatate, te poti indrepta cu fermitate in directia iubirii de sine.

Cand mintea este plina de critici si acuzatii fata de propria persoana, este greu sa-ti vezi talentele. Daca in inima ti s-a ingramadit indoiala de sine, este greu sa gasesti iubirea. Cand trupul este compromis fiindca nu ai avut grija de el, este greu sa-ti vezi limpede destinul.Atunci cand trupul, mintea, inima sau fiinta ta spirituala sunt aglomerate cu lucruri care nu au ce cauta acolo, este greu sa vezi cine esti. Sa te vezi pe tine in realitate si sa accepti ceea ce vezi…asta inseamna dragoste!
Vestea buna despre imaginea ta de sine este ca, chiar daca ai una proasta, o poti schimba…De acum inainte, in loc sa te complaci in remarci critice, incepe pur si simplu sa-ti spui ca nu le vei mai asculta.S-ar putea sa ti se para ciudat ca simplul fapt de a-ti spune sa nu mai faci ceva functioneaza, dar asa este. Atunci cand toate aceste discutii negative care le porti cu tine insuti vor disparea, Eul tau adevarat va avea sansa de a se arata. Va iesi la iveala o noua imagine a ceea ce esti.

Odata cu crearea noii identitati pozitive, va trebui sa o si sustii eliminand oamenii, experientele, sau obiceiurile care consolideaza modul in care obisnuiai sa gandesti despre tine.
Elibereaza spatiul fizic in care locuiesti eliminand aglomerarea de lucruri materiale. Daca lumea ta este aglomerata-si constiinta ta iti este aglomerata.Mai important decat curatenia din lumea materiala este limpezirea constiintei tale, a luciditatii personale si a modului in care te percepi pe tine si viata ta. Cand faci acest tip de purificare, elimini idei si atitudini care creeaza confuzii in subconstient.
Daphne Rose Kingma

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website