Ghid spiritual esti tu, sunt eu….

Dragii mei, cei mai multi dintre noi cred ca un indrumator spiritual este un expert sau cineva care ne provoaca sa vedem viata dintr-o alta perspectiva. Dar cea mai puternica sursa de intelepciune se afla in interiorul nostru. Ghid spiritul esti tu , sunt eu.Iti dai seama de acest lucru daca ajungi sa te cunosti pe tine insuti.

Ne irosim viata cautand raspunsurile in lumea exterioara, dar uitam ca raspunsurile se afla deja in interiorul nostru.
Daca vom continua sa cultivam pacea, armonia, iubirea neconditionata, recunostinta, iertarea, vom descoperi ca in interiorul nostru este un profesor ideal, cel care ne poate indruma in directia corecta si ne poate da raspunsurile, care ne vor elibera de suferinta.

Prin rugaciune, meditatie, contemplatie, poti descoperi o lume interioara care iti poate oferi multe revelatii.Acesta este locul de intalnire cu marele invatatorul divin din interiorul tau, un tovaras de nepretuit in calatoria ta catre trezire.
Meditează zilnic asupra propriei persoane, observa ce ar trebui sa imbunatatesti la tine,nu la altii, numai in acest mod te poti cunoaste , si poti intelege mai bine care este scopul vietii tale, pentru ce te afli aici.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website