Iertarea, iti curata aura si iti reda controlul asupra vietii!

Daca dorinta ta de a atinge starea de pace interioara este suficient de profunda, tu vei face tot ce iti va sta in puteri pentru a obtine aceasta stare de spirit. Vei face cu siguranta efortul de a elimina din viata ta toate gandurile, sentimentele, atitudinile si comportamentele nedorite. In acest scop le vei acorda iertarea ta tuturor celor care au gresit vreodata fata de tine.

Iti reamintesc in aceasta directie ca iertarea nu inseamna in nici un caz aprobarea greselilor acestora. Ei vor ramane responsabili pentru ele, la fel ca toti ceilalti oameni. Iertarea nu inseamna ca suntem de acord cu ce au facut ei. Aceasta este marea piatra de incercare care ii impiedica pe foarte multi oameni sa ierte, indeosebi pe cei care au suferit din cauza unor abuzuri.
De aceea, aminteste-ti intotdeauna ca iertarea nu inseamna in nici un caz acceptarea sau aprobarea comportamentului abuziv.

Iertarea nu este altceva decat o transformare a vechii energii negative inregistrate in subconstient dupa petrecerea incidentului abuziv. Inseamna renuntarea la dusmania si mania din inima ta, care nu iti mai pot afecta astfel viata! Inseamna o eliberare, si implicit capacitatea de a progresa din nou.
Reaminteste-i sinelui tau ca nu merita sa se mai cramponeze de incapacitatea de a ierta, care il impiedica sa-si continue calatoria.

Nu suntem perfecți nici unul de aici, dar putem face efortul să ne îmbunătățim fiecare zi. Eu zic că această călătorie este una palpitantă, frumoasă, cu trăiri extraordinare pe care nu le poți simți niciunde altundeva. Viața pe pamant este o aventură nesfârșită prin care descoperim în noi înșine lucruri de care nu știam că suntem în stare să le simțim sau să le facem.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website