In lunile iulie si august se produc 3 Eclipse consecutiv, fenomen astrologic extrem de rar

Dragii mei, in ziua de 13 iulie, Eclipsa de Soare în Rac începe o serie de Eclipse puternice. Această Eclipsă este urmată de o Eclipsă de Luna in Varsator pe 27 iulie și o altă Eclipsă de Soare in Leu pe 11 august. Acest context astral este extrem de rar și această combinație declanșează o perioadă neobișnuit de dinamică, imprevizibilă și uneori dramatică in lunile iulie și august.

Evenimentele și deciziile din aceste luni de vară sunt intense, schimbătoare si neasteptate.
Pe parcursul acestor săptămâni, pot apărea provocări în afaceri si politica, instabilitati atmosferice. Tensiunile care pot aparea acum sunt rezultatul unor nemultumiri interioare din trecut. Pot aparea acum numeroase proteste, mitinguri si alte adunari de grup.Masele de oameni pot demonstra pentru o varietate de cauze.

Evenimentele care se petrec în următoarele luni sunt momente de cotitură de neuitat și pot exista zile când veti simti ca totul se întâmplă într-un ritm amețitor și copleșitor. Dar nu atât de repede…. Eclipsa are o influență profundă pe o perioada de 6 luni. Multe lucruri se vor petrece în ascuns, in spatele scenei și va fi nevoie de ceva timp pentru ca ajustările și deciziile să fie vizibile. De fapt, consecințele tind să se consolideze pe parcursul a 3 – 4 luni.

La nivel personal, ar trebui să vă simțiți pregătiți să vă reorientați și să vă reînnoiți „în schimbarea pe care doriți să o vedeți” în lume. Acest lucru nu înseamnă neaparat că trebuie să ieșiți și să protestați in mod vehement pentru ca se poate crea un mare haos din care nimeni nu va avea de castigat, ci doar de pierdut. Nemultumirile ar trebui facute pe un ton ferm dar permisiv la dialog, cu argumente imbatabile.

Schimbările radicale care se pot produce in aceste luni va forteaza să va acomodati cu noile circumstante, indiferent dacă va place sau nu. Nu avem altă opțiune decât să trăim unul cu celălalt – aceasta este lecția.

Un sentiment de altruism este un lucru bun și este foarte necesar acum. Chiar dacă nu vă propuneți să „schimbați lumea”, cu siguranță puteți face îmbunătățiri la locul de muncă sau în orice mediu în care trebuie să interactionati cu alții.
Aceste Eclise se formeaza pe fondul lui Marte retrograd in Varsator si respectiv Mercur retrograd in Leu, 26 iulie-19 august.

Marte retrograd in Varsator si respectiv, Mercur retrograd in Leu pot tensiona aceasta combinație extraordinară de forțe celeste, trecând de-a lungul punctelor de eclipsă de mai multe ori pe parcursul lunilor iulie si august .Va exista mai multa claritate in momentul in care Mercur merge direct pe 19 august, semnalizand un impuls inainte. Apoi, din nou pe 27 august, când Marte merge direct. Apoi, pe 6 septembrie, când Saturn merge direct.

Marte retrograd in Varsator poate face sa explodeze o situatie cu care v-ati confruntat in trecut. Orice tensiune care poate exista acum va obliga sa va regasiti libertatea interioara sa evoluati in constiinta.Va trezeste la realitate si va face sa intelegeti ca voi, sunteti creatorii propriului destin.

Mercur retrograd in Leu va avertizeaza ca, este, de asemenea, timpul să va reevaluati sentimentele de discriminare și să faceti diferenta intre simplele observatii si judecatile subiective.

Aceste Eclipse va reamintesc, ca, fiecare act de creație este precedat de un act de distrugere. Înainte să puteti planta flori, trebuie să distrugeti buruienile. Fiecare renaștere este precedată de moarte.
Acum este momentul să dezvoltati mai mult curaj și disciplină emoțională, altfel va puteti străpunge în bătălii emoționale cu alții și va pierdeti timpul în drame inutile.

Cu toate acestea, pentru a face pace cu ceilalti, trebuie să treceti prin instabilitatea și stresul cu care trebuie să va confruntati… si acest lucru ar putea fi mai dificil.Dar, daca constientizati ca, aceste presiuni și dificultățile sunt doar la suprafață, iar sub suprafață, în centrul inimii, există o mare eliberare și extaz…. Totul este posibil acum, dar trebuie să stați liniștiți și să nu vă proiectați frica și mânia asupra altora.

Aceste eclipse încearcă să ne arate ca depindem unul de celalalt pentru supraviețuirea noastră.
Trebuie să învățăm sa ne intelegem cu vecinii noștri, cu alte țări și cu planeta noastră. Să învățăm această lecție la nivel personal și colectiv. Istoria ne-a arătat că, uneori, singura modalitate prin care învățăm să ne înțelegem este după o „catastrofă” personală sau colectivă. Sa nu asteptam sa se intample acest lucru si sa incercam sa ne intelegem unii pe ceilalti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website