Influenta conjunctiei Saturn-Pluton in Capricorn pentru toate zodiile

Dragii mei, in 12 ianuarie 2020, la ora 17: 33,  Saturn şi Pluton formează o conjuncţie perfectă în Capricorn. Aceasta conjunctie aduce transformari radicale in domeniul de viata in care se formeaza in astrograma natala. Efectele conjunctiei Saturn-Pluton s-au resimtit inca din ianuarie 2019 , dar punctul de maxim este in 12 ianuarie 2020.Poate unele evenimente care au produs transformari s-au intamplat deja.

Pe parcursul anului 2020 Conjuncţia Saturn-Pluton in Capricorn este activă în perioadele 1 ianuarie-22 martie; 2 iulie-17 decembrie.

Există, de asemenea, posibilitatea unei transformări structurale de mare anvergură necesara, care ne aduce într-o poziție mai bună, atât personal, cât și colectiv. Lucrurile trebuie să se schimbe, iar acest aspect indică potențialul unor schimbări majore structurale și legate de putere.

Fiecare dintre noi putem trece printr- o schimbare care implică un proces de moarte și renaștere (Pluton) și crearea de noi structuri (Saturn).

Berbec, Ascendent Berbec

Dragi nativi Berbec, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa carierei, a statutului public, social si civil si aduce transformari radicale in acest sector al vietii. Este posibil sa experimentati transformari legate de cariera, munca, relatia cu sefii si autoritatile.

Pot aparea schimbari majore in plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta directie, o alta profesiune, o alta functie, modificari ale ierarhiei socio-profesionale din care faceti parte. Este posibil sa preluati sarcini si responsabilităti noi, care pot crea frustrari sau pur si simplu sa va eliberati de o situatie dificila si sa va stabiliti noi obiective pentru viitor. Este posibil sa existe mai multe cheltuieli sau datorii care trebuie achitate.

Sunt posibile, lupte de putere şi tensiuni, în relaţiile cu şefii şi autorităţile, dar şi încercări, în raport cu un bărbat.

Schimbările care au loc acum, pot fi radicale şi ireversibile, uneori , pot fi aduse de forţe care nu pot fi controlate.

În general, este posibil să aveti dificultăţi în găsirea vocaţiei adevărate, să treceti printr-o criză în carieră sau să pierdeti un loc de muncă aparent sigur ca să va angajati într-o carieră nouă care are o natură complet diferită.

Aceasta perioada poate fi folosita pentru imbunatatirea metodologiei in afaceri si profesie.

Cauza unei asemenea pierderi sau crize ar putea fi că nu sunteti încă în măsură să va folositi puterea cu înţelepciune şi în beneficiul celorlalți, al societății, mai degrabă decât pentru scopuri pur personale.

Taur, Ascendent Taur

Dragi nativi Taur conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa strainatatii, a credintelor de orice fel, a studiilor inalte, a relatiei cu strainii, a calatoriilor pe distante lungi si aduce transformari radicale in aceste sectoare ale vietii.

Se pot produce transformari mari in credintele si filozofia asupra vietii. Schimbarea perspectivei asupra vietii poate avea loc in urma unor experiente in strainatate, sau in urma unei calatorii pe distante lungi. Se poate sa adoptati religia unei culturi straine, de exemplu, sau va puteti transforma in timpul facultatii, in urma unui curs in domeniul ezoteric, atunci cand noile informatii ce va sunt aduse la cunostinta ar putea avea puterea sa va schimbe punctul de vedere.

Este un moment in care va puteti gasi adevaratul sens al vietii, uneori trecand prin anumite crize sau dificultati, este posibil ca sistemul vostru de gandire si credintele sa fie complet demolate, dar sa renasteti din propria cenusa ca o pasare Phoenix cu o conceptie filozofica si spirituala mai adevarata si mai frumoasa.

Este posibil sa experimentati transformări radicale în plan financiar, material, în relaţiile cu persoane de la distanţă, posibil străinătate, cu rudele prin alianţă. Este posibil sa intrati in posesia unor fonduri europene.

Afacerile voastre se pot extinde şi pot cunoaşte o mare înflorire prin colaborarea cu persoane din străinătate.

Schimbările radicale în plan financiar şi material care au loc acum, vă pot aduce mari schimbări în modul de viaţă, este posibil, să vă mutaţi la mare distanţă de casă şi să rămâneţi acolo mult timp de acum încolo.

Puteţi obţine mari recompense financiare în urma unor investiţii profitabile făcute în trecut sau este posibil, să găsiţi  joburi bine plătite la o firmă cu capital străin sau chiar în străinătate, cresteri salariale sau de pensii.

De asemenea puteţi ocupa funcţii importante în societate mai ales cei care activaţi în domeniul politic, juridic, în educaţie, cultură, administraţie publică, pe care le puteţi păstra mult timp de acum încolo.

Studiile făcute acum, vă pot ajuta să vă realizaţi în carieră, să ocupaţi un loc onorabil în societate.

Persoanele în vârstă , bunici, rude prin alianţă, vă pot ajuta să vă atingeţi scopurile şi să vă împliniţi visele.

Gemeni, Ascendent Gemeni

Dragi nativi Gemeni, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa a-VIII-a, casa veniturilor comune, a castigurilor prin intermediul altor persoane, a mostenirilor, a creditelor si aduce transformari radicale in aceste domenii ale vietii.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn  va pune un accent deosebit asupra problemelor financiare , sexual-emotionale , psihologice si spirituale. Este o perioada extrem de importanta in viata voastra deoarece cere eliminarea vechilor structuri si sabloane punandu-va sa renuntati la anumite dorinte, atasamente.

Este un timp in care energia conjunctiei Saturn-Pluton in Capricorn lucreaza  in directia disciplinarii dorintelor , atasamentelor emotionale, banilor in comun, iar acest lucru poate fi impus de anumite circumstante exterioare care va vor forta intr-un anumit fel sa priviti in fata anumite realitati, fie prin frustrarile pe care le va genera, fie prin dorinta de a constientiza ramificatiile dorintelor personale si a modului in care v-ati folosit pana in prezent puterea financiara , emotionala , oculta si spirituala. Poate fi o perioada mai grea  daca nu veti incerca sa fiti realisti si disciplinati in folosirea banilor in comun, dorintele personale , emotionale.

Situatia financiara va necesita o atentie sporita.Aceasta energie planetara va stimuleaza sa va redefiniti si sa va stabiliti din nou obiectivele financiare, va poate oferi puterea de vointa de a va achita de datorii si de a va modifica  filozofia financiara pentru a va sustine in efortul de asigurare a unei pensionari cat se poate de confortabile.

Transformările radicale din această perioadă, pot fi legate, de o afacere pe care aţi început-o în trecut, contractarea unui credit bancar sau încheierea unei asigurări de viaţă , ieşirea la pensie, intrarea în posesia unei moşteniri, în urma unui deces, a unei persoane mai în vârstă, traume sau depresii suferite în urma unor evenimente nefaste. Aceste evenimente vă pot schimba viaţa pe termen lung .

De asemenea este posibil sa aveti parte de castiguri financiare, dar  si de foarte multe cheltuieli.

Poate fi o perioada favorabila pentru imprumuturi, achizitii, renovarea unui imobil.

Rac , Ascendent Rac

Dragi nativi Rac, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa parteneriatelor de orice fel, atat parteneriate de afaceri cat si parteneriate de cuplu si aduce transformari radicale in relatiile de orice fel.

Asadar, puteti trece prin etape , uneori drastice, de transformare a atitudinii in raport cu ceilalti, de reconfigurare a comportamentului si a modului de a aborda parteneriatele, de reconstructie interioara, pornind de la feed-back-ul primit de la cei din jur.Sunt testate relatiile cu vechime, 10, 20 ani.

Va puteti reconsidera complet principiile, valorile si modul de colaborare/asociere/convietuire.

Aceasta conjunctie va poate indemna sa mergeti atat de departe incat sa puneti capat unei relatii de cuplu serioase sau altei legaturi stranse cu scopul de a va elibera de trecut, alteori aceste despartiri pot avea loc independent de vointa voastra.Dar nu este nevoie neaparat de acest lucru, unii Raci pot reface o relatie dificila pe baze mult mai constructive prin stabilirea unor noi obiective comune.

Puteti experimenta transformari radicale în plan relaţional, juridic, în relaţiile cu partenerii de viaţă,  colaboratorii şi asociaţii.

Este posibil, ca mariajul vostru sa treacă prin evenimente importante de destin care pot  să fie decisive pentru viitorul relaţiei voastre. De modul în care treceţi peste aceste evenimente, va depinde viaţa voastră în viitor. Afacerile pot cunoaşte schimbari radicale de colaboratorii sau aceste schimbări se pot produce datorită unor probleme de natură juridică.

Este o perioada de triere relationala ce urmareste sa indeparteze persoanele care nu aduc nimic solid, in avantajul unor asocieri durabile si constructive.

Se recomandă acum, să nu luptaţi împotriva presiunilor pe care le resimţiţi, mai ales dacă obstacolele întâlnite apar independent de voinţa voastră şi liberul vostru arbitru este nul. Dacă nu opuneţi rezistenţă la schimbare veţi câştiga o mare putere interioară care vă poate ajuta să reconstruiţi domeniul relaţional, financiar, material, pe baze mult mai solide.

Leu, Ascendent Leu

Dragi nativi Leu, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa muncii obligatorii, a activitatilor zilnice si a sanatatii si declanseaza schimbari radicale in aceste sectoare ale vietii.

Transformările pot fi legate de noi responsabilităţi în muncă dar şi în activitatea zilnică, de problemele de sănătate care pot apărea acum, de evenimente care au loc în afaceri.

In ceea ce priveste sanatatea acest tranzit va invita sa fiti mai atenti cu stilul de viata, sa renuntati la excese de orice fel, vorbeste despre echilibru, masura in modul de a va alimenta.Va invita sa fiti mai lucizi, cerebrali cu privire la obiceiurile  de viata, pot reveni acum probleme de sanatate mai vechi sau din contra, vechile probleme de sanatate, pot dispărea prin tratamente de durată sau prin modificarea regimului de viată sau de alimentatie (impunerea unor reguli mai stricte în acest sens).

Este important sa acordati mai multa atentie sistemului osos si articulatiilor, in special genunchilor, sau coloanei vertebrale.Dar s-ar putea ca problemele de sanatate sa fie cauzate de munca pe care o faceti de exemplu postura incorecta la calculator, sau diverse activitati fizice profesionale care va solicita corpul, acestea si pe fondul unei ingrijiri precare.

S-ar putea ca stresul, prea multe responsabilitati, lipsa somnului sau un somn de calitate foarte slaba sa contribuie la sensibilizarea organismului vostru.

Fecioara, Ascendent Fecioara

Dragi nativi Fecioara, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa iubirii, a creativitatii si a copiilor si aduce transformari radicale in aceste sectoare ale vietii.

Transformarea poate fi provocata de o relatie sentimentala sau ceva legat de copii sau o activitate creativa.

Acest aspect astral creaza o atmosfera favorabila pentru a porni noi afaceri sau investitii financiare.

O persoană iubită vă poate schimba radical viaţa, fie prin prisma trăirilor pe care le aveţi, dar şi datorită faptului, că este posibil, să vă mutaţi la mare distanţă de casă.

Schimbările radicale se pot produce datorită evenimentelor care apar în viaţa copiilor voştri.

Este o perioadă favorabilă pentru mari câştiguri financiare din muncă sau afaceri pe cont propriu, pentru modificări decisive în modul de viaţă, pentru investiţii profitabile, pentru cumpărarea unei case, pentru mariri salariale sau de pensii, pentru gasirea unui tratament favorabil in cazul unei probleme de sanatate mai vechi.

Balanta, Ascendent Balanta

Dragi nativi Balanta, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa familiei, a caminului, patrimoniului personal si a relatiei cu cei apropiati si aduce transformari importante in aceste sectoare ale vietii.

Este posibil ca parintii sau alte rude sa va solicite sprijinul sau casa ar putea necesita reparatii majore sau este la fel de posibil sa va hotarati sa va renovati locuinta, sau este posibil sa va hotarati sa va mutati in alta parte. Daca vreti sa vindeti casa,  s-ar putea ca demersurile sa dureze mai mult decat v-ati asteptat. Anul acesta nu este favorabil daca sunteti in cautarea unui coleg de apartament. Este si mai putin favorabil daca planuiti sa va mutati impreuna cu partenerul de cuplu.Mai bine lasati toate acestea pentru sfarsitul anului 2020 si anul 2021, cand Saturn si Jupiter formeaza o conjunctie in Varsator si se conecteaza favorabil cu Soarele vostru in Balanta.

Este posibila aparitia unor dificultati si tensiuni in raporturile cu persoanele cele mai apropiate. Chiar si in cadrul celei mai bune relatii se va resimti aceasta presiune in primul rand din cauza faptului ca perspectiva voastra asupra propriei persoane, asupra propriului loc in lume si asupra modului de a relationa cu ceilalti sta sub semnul transformarii radicale.

Ar trebui sa rezervati zilnic un interval de timp pentru odihna si relaxare. Faceti din asta o prioritate, ca si din faptul de a va odihni suficient pentru ca influenta lui Saturn in Capricorn va poate afecta sistemul imunitar si veti obosi mult mai usor.

Puteti folosi energia conjunctiei Saturn-Pluton in Capricorn si in sens pozitiv.Faceti curatenie in casa. Scapati de obiectele adunate in dezordine, de vechituri si de orice lucru pe care nu ati mai pus mana sau nu l-ati mai folosit de ani de zile.Nu nunai ca va veti simti extraordinar dar, va veti si alimenta spatiul vital cu un suflu nou de energie ceea ce va face minuni in plan sufletesc.

Scorpion, Ascendent Scorpion

Dragi nativi Scorpion, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa a-III-a, casa comunicarii, a relatiei cu cei apropiati, veri, vecini, frati, a studiilor medii, a calatoriilor pe distante scurte, a cursurilor de orice fel si aduce transformari importante in aceste sectoare ale vietii.

Transformările radicale din această perioadă pot fi legate de: achiziţionarea unor bunuri de valoare, începerea unor activităţi în domeniul imobiliar, schimbarea radicală a anturajului din care faceţi parte, descoperirea unor secrete care vă pot scăpa de incertitudinile în care aţi trăit până acum, rezolvarea unor cazuri de crimă sau dispariţie.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va stimuleaza sa ganditi mai profund si sa puneti totul sub semnul intrebarii de la convingerile inradacinate, pana la misterele vietii si la identitatea si dorintele propri. Puteti experimenta schimbari radicale in modul de a gandi, dar si in anturajul apropiat.

S-ar putea sa manifestati dorinta de a face excursii de weekend in asezarile istorice din apropiere sau de a va cerceta arborele genealogic sau de a va manifesta interesul fata de antichitati invatand totodata sa reconditionati piese de mobilier.Motivatia de a asimila noi cunostinte va fi puternica, in acest sens ati putea sa incepeti anumite cursuri sau studii care va pot folosi in cariera sau in viata in viitor.

Rudele mai ales fratii sau surorile vor juca un rol foarte important. Daca aveti probleme ramase nerezolvate cu vreunul dintre ei puteti incepe sa le clarificati . Puteti face cunostinta cu vecini noi, unul sau mai multi dintre ei va pot fi de ajutor, la fel si o persoana cu care nu ati mai intrat in contact de ani intregi.Este un moment favorabil sa incepeti o afacere pentru ca sorti vor fi de partea voastra.

Este posibil de asemenea, sa aveti probleme cu un vecin mai galagios sau dificil in alte privinte sau sa fiti nevoiti sa va adaptati la schimbarile din zona in care locuiti, cum ar fi construirea unei strazi noi sau lucrari pentru introducerea unor utilitati.

De asemenea sunt favorizate operatiunile imobiliare, achizitiile de bunuri, renovarea unei case sau a unui imobil.

Sagetator, Ascendent Sagetator

Dragi nativi Sagetator conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa valorilor personale, a castigurilor prin efort propriu si aduce schimbari radicale in acest sector al vietii, pot creste veniturile, dar si cheltuielile.

Transformările radicale din această perioadă pot fi legate, de o afacere pe care aţi început-o în trecut, achiziţionarea unor bunuri de mare valoare: o casă, un teren, un automobil, revalorificarea lucrurilor vechi pe care nu le mai folosiţi, deschiderea unui cont de economii, măriri salariale. De asemenea, transformările radicale sunt legate de modul în care faceţi bani, ce talente folosiţi, puteţi găsi acum  noi modalităţi de câştiguri financiare, dar care vă pot aduce schimbări radicale în modul de viaţă. Trebuie să fiţi atenţi, orice metode ilegale de câştiguri financiare, pot să fie taxate, acum.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va  împinge să aprofundati semnificațiile acestui sector, sectorul banilor, posesiunilor şi resurselor materiale, în general.  Ar trebui să înțelegi îndeaproape motivaţiile care stau la baza dorinței de a strânge avere şi posesiuni. Simtiti că fără bani va este ameninţata supravieţuirea? Banii  va permit să-i controlati pe alţii? Dacă va concentrati prea mult pe contul  bancar, pe masina sau casa voastra, sau va identificati prea mult cu lucrurile pe care le detineti, probabil acest aspect va distruge aceste forme exterioare de auto identificare, îndepărtându-va de capcanele și ambalajele exterioare, pentru ca să puteti descoperi în interior cine sunteti cu adevarat.

Capricorn, Ascendent Capricorn

Dragi nativi Capricorn, conjunctia Saturn-Pluton va traverseaza casa personalitatii si probabil ca cea mai mare provocare pentru voi in aceasta perioada va consta in sporirea sentimentului necesitatii transformarii de sine si a propriei vieti.

Folosita in mod constructiv, energia conjunctiei Saturn-Pluton in Capricorn, va poate consolida hotararea, puterea vointei si angajamentul de a atinge orice plan al transformarii personale de la cel fizic pana la cel mental, dar si financiar.

Asceza şi postul vă pot ajuta să amelioraţi problemele de sănătate.

Răbdarea care vă caracterizează şi spiritul de economie, vă pot ajuta să treceţi mai uşor peste această perioadă, dar trebuie să renunţaţi la încăpăţânare, inacceptarea situaţiilor de viaţă  pe care nu le puteţi schimba. Aceste defecte vă pot aduce blocaje severe. Puteţi experimenta, depresii, tristeţe, anxietate, atunci când ţineţi cu forţa la ceea ce nu mai serveşte unui scop constructiv.

Este o perioadă favorabilă să refaceţi pe o fundaţie mai solidă, o situaţie care părea compromisă. De asemenea, puteţi recondiţiona, lucrurile vechi, pe care nu le mai folosiţi.

Este posibil, să aveţi parte de pierderi, în situaţii la care tineţi cu disperare, din dorinţa de a vă asigura stabilitatea şi siguranţa.

Acceptarea situaţiilor de viaţă pe care nu le puteţi schimba, vă poate ajuta, să vă regăsiţi puterea şi încrederea interioară şi  să vă reconstruiţi viaţa personală pe o fundaţie, mult mai ferma.

Este o perioadă favorabilă, pentru construirea unor structuri durabile, proiectele pe care vi le propuneţi acum,  pot fi fructificate în viitor,  dacă vă stabiliţi obiective clare şi planuri temeinice şi aveţi răbdare în atingerea scopurilor.

Varsator, Ascendent Varsator

Dragi nativi Varsator, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa penitentei, a probelor mari, a relatiei cu Dumnezeu, casa sufletului, a izolarii.

Tranzitul conjunctiei Saturn-Pluton  pe casa a XII-a va provoaca la curatenie generala a corpului si spiritului, prin  teste  de maturizare,  analiza a vietii si pregatire pentru o viata noua.

Este o perioada  benefica pentru orientari spirituale, pentru apropierea de suflet, de sacru, de gandirea abstracta ce produce modificari esentiale structurii interioare. Puteti simti acut o  nevoie de precizie administrativa, de strategie, de regandire a destinului, de renuntare la ceea ce, va aduce tristete.

Scopul principal al acestei plasari al lui Saturn si Pluton este confruntarea cu temerile voastre, cu vinovatiile si incercarea de a le controla asa incat acestea sa nu va tina pe loc, numai prin intelegerea acestora puteti cauta in mod activ modalitati de a depasi orice fel de blocaj care poate aparea.

Gandurile voastre vor aluneca inspre trecut pe masura ce va analizati propria viata. Regretele, resentimentele, fricile pot iesi la suprafata, dar, incercati sa nu insistati foarte mult asupra lor.Trecutul e trecut si prin simpla recunoastere a acestor probleme si insusirea invataturilor care se desprind de aici veti fi mult mai bine pregatiti pentru a avansa in viata.

Vă aflaţi într-un moment de reorganizare, restructurare şi reconstrucţie a vieţii în general, este un timp de bilanţ să reflectaţi ce aţi realizat până acum, ce aţi făcut bine sau rău, acum puteţi finaliza anumite activităţi şi puteţi să construiţi o fundaţie pentru ceea ce doriţi să realizaţi în viitor, nu este momentul marilor decizii sau a iniţierii unor activităţi, trebuie să aşteptaţi până când Saturn şi Jupiter intră în zodia voastră, pe domeniul personalităţii, atunci puteţi să luaţi decizii importante în viaţă.

Sunt posibile restricţii datorită unor probleme de sănătate. Sunt posibile probleme de sănătate care necesită schimbarea radicală a regimului de viaţă şi de alimentaţie.  Dacă acceptaţi că trebuie să faceti schimbări mari în stilul de viaţă puteţi experimenta vindecări miraculoase, Asceza şi postul vă pot ajuta acum, să vindecaţi probleme de sănătate mai vechi. De asemenea, schimbarea la nivel interior, iertarea vă pot ajuta să vă vindecaţi miraculos.

Pesti, Ascendent Pesti

Dragi nativi Pesti, conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va traverseaza casa proiectelor de viitor, a activitatilor sociale si a prieteniei si aduce transformari importante in aceste sectoare ale vietii.

De asemenea, puteti  experimenta transformări radicale legate de un proiect,  un grup de oameni, o organizaţie sau un partid,  o relaţie de prietenie.

Este posibil sa experimentati transformati radicale in ceea ce privesc relatiile de prietenie sau planurile de viitor.Este posibil ca unele relatii de prietenie sa se consolideze altele sa se termine.Este posibil sa revina in viata voastra unele persoane pe care le-ati cunoscut in trecut.Una dintre ele sau o cunostinta mai noua v-ar putea deveni prieten pe viata. Este posibil de asemenea sa relationati cu oameni mai in varsta, care va pot aduce anumite beneficii.

Proiectele voastre de viitor pot cunoaşte schimbări radicale şi ireversibile.

Sunt posibile câştiguri financiare ca urmare a unor afaceri din trecut sau din valorificarea unui talent.Puteti intani persoane provindentiale care vin in viata voastra sa va ajute.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website