Influenta lui Jupiter in Capricorn pentru toate zodiile

Influenta lui Jupiter in Capricorn pentru toate zodiile

( 2 decembrie 2019-19 decembrie 2020)

 

Berbec, Ascendent Berbec

 Dragi nativi Berbec, Jupiter în Capricorn vă traversează casa vocaţiei profesionale, a statutului public social si civil.

Jupiter în Capricorn, pe domeniul carierei, poate aduce ameliorări în activitatea profesională, în plan finaciar şi material, numai dacă, daţi dovadă de responsabilitate, răbdare şi perseverenţă în atingerea scopurilor şi vă propuneţi obiective clare.

Reuşitele şi succesele din această perioadă, apar în urma depăşirii unor piedici, obstacole, blocaje, în urma unor obiective clare pe care le-aţi stabilit în trecut.

Perioade importante, de recuperare a unor pierderi sau refacere în urma unor pierderi, sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil, să aveţi parte de generozitatea altor oameni, de donaţii, sponsorizări sau câştiguri, datorită unor scutiri de taxe sau impozite sau prin reducerea acestora. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense pentru o muncă depusă în trecut sau puteţi obţine avantaje de la persoane cu autoritate, realizate profesional şi material.

Evenimente importante, pot avea loc, în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn dar şi în perioadele, 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade, se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective, care pot avea consecinţe pe termen lung. Uneori, aceste decizii, pot fi  provocate de evenimente asupra cărora, nu aveţi influenţă directă.

 Soarele vostru formeaza un careu cu Jupiter in Capricorn , aspect tensionat, care ar putea sa aduca probleme de ordin material , in plan profesional, sau legate de autoritati si sefi, pot aparea mai multe cheltuieli.

Puteti avea parte de dificultăţi materiale, iar succesele şi recompensele financiare, pot apărea, după o perioadă de criză, blocaje, limitări, în urma răbdării şi a perseverenţei de care daţi dovadă.

Sunt posibile tensiuni şi neînţelegeri legate de un bun comun, o afacere, o moştenire, o problemă profesională. Problemele, se pot rezolva favorabil pentru voi, dacă ceea ce vă doriţi serveşte unor scopuri constructive şi meritaţi aceste bunuri sau beneficii.

Dacă  vă doriţi o recunoaştere socială folosindu-vă de metode ilegale sau bunuri care nu sunt ale voastre, sau pe care, nu le meritaţi, puteţi avea eşecuri în această perioadă, vă puteţi lovi de obstacole şi probleme în ceea ce intreprindeţi.

Jupiter în Capricorn, vă ajută, dacă vă stabiliţi obiective clare şi depuneţi eforturi şi sacrificii, pentru a vedea rezultatele muncii voastre, dacă vă doriţi câştiguri rapide, Jupiter, vă poate deveni inamic.

Jupiter în Capricorn vă avertizează că puterea şi banii sunt mijloace prin care evoluaţi în această viaţă şi nu instrumente, prin care să-i exploataţi pe ceilalţi, în interesul vostru. Nativii Berbec care au un rol în domeniul politic sau se află într-un post de conducere, sunt avertizaţi, în acest sens şi ar trebui să-şi folosească puterea, să-i ajute pe ceilalţi.

Este posibil sa apara promovari, noi oportunitati de locuri de munca, dar ele vin in urma unor probleme pe care trebuie sa le depasiti. De asemenea, este posibila,  schimbarea statutului civil printr-o casatorie sau divort.

Jupiter actioneaza ca un protector asupra vietii voastre profesionale, va ajuta sa depasiti dificultatile, mai ales daca dati dovada de cinste si corectitudine, respectati legile universale, va respectati promisiunile facute celorlalti si angajamentele pe care vi le luati. Ar trebui acum,  sa nu va luati angajamente pe care nu sunteti in stare sa le onorati, sa nu va planificati mai mult decat puteti realiza,  pentru ca atunci aveti calea deschisa catre esecuri si pierderi financiare.

Taur, Ascendent Taur

 Dragi nativi Taur,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa studiilor înalte ,  a călătoriilor pe distanţe lungi, a strainatatii, a chestiunilor de ordin juridic.

Perioade importante de realizări profesionale şi materiale sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil să aveţi parte de  ocuparea unor funcţii importante în urma studiilor făcute în trecut, recompense materiale şi succese în urma publicării unor lucrări, cărţi. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense în urma unor investiţii profitabile din trecut sau realizări favorabile în cazul unor probleme juridice.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi şi de recompense pentru eforturile depuse în trecut.

  Soarele vostru formeaza un trigon cu Jupiter in Capricorn, aspect, deosebit de pozitiv, de mari realizari profesionale si recompense materiale.

 Puteti avea parte de câştiguri financiare şi materiale în urma eforturilor depuse în trecut.

Diplomele pe care le obţineţi acum, vă pot ajuta să ocupaţi un loc onorabil în societate.  Munca şi perseverenţa din trecut, vă ajută să avansaţi în carieră.

Puteţi avea parte de mari succese în domeniul politic, financiar, afaceri, colaborările cu persoane din străinătate sunt foarte favorizate în această perioadă. De asemenea, persoanele cu autoritate , realizate profesional vă pot ajuta să vă împliniţi visele şi idealurile. Persoanele mai în vârstă, rudele prin alianţă, vă pot ajuta să vă găsiţi un job bine plătit în străinătate.Este posibila obtinerea unor fonduri europene.

Unii nativi Taur pot intra în posesia unor moşteniri, alţii pot obţine recompense datorită unor investiţii profitabile din trecut. De asemenea, tranzacţiile imobiliare sunt foarte favorizate în această perioadă.

Este o perioadă favorabilă să vindeţi sau să cumpăraţi un imobil sau să investiţi în imobiliare.

Este foarte posibil, să obţineţi mari recompense financiare în urma publicării unor cărţi sau  a unor lucrări.

Jupiter in Capricorn va aduce o mare protectie in calatorii pe distante lungi.Este o perioada favorabila pentru calatorii in locuri sfinte.

Oportunitatile si sansele pot veni prin persoane de departe, este o perioada benefica sa va gasiti un job in strainatate, la distanta de casa sau la o firma cu capital strain. De asemenea, sunt avantajati toti cei care lucreaza in invatamant, in domeniul juridic, sportiv, ca traducatorii, domenii in care transmiteti informatii, turism, firme cu capital strain.

Diplomele pe care le obtineti acum va pot ajuta sa avansati in cariera in anii urmatori, este o perioada favorabila pentru sustinerea unor examene, pentru publicarea unor carti, pentru rezolvarea fericita a unor probleme de ordin juridic, pentru inceperea unor studii, pentru colaborari cu persoane de departe sau din strainatate.

Gemeni, Ascendent Gemeni

 Dragi nativi Gemeni,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa moştenirilor şi a valorilor comune, a imprumuturilor de orice fel.

 Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii materiale şi financiare ca urmare a unor investiţii făcute în trecut. Câştigurile financiare din această perioadă pot proveni  din creşterea salariului partenerului de viaţă sau găsirea unui job foarte bine plătit, din încasarea unei asigurări sau intrarea în posesia unei moşteniri sau a unor bani şi bunuri care vi se cuvin. De asemenea, puteţi obţine avantaje prin diverse credite.

Perioade importante de oportunităţi materiale şi financiare sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens.

Evenimente importante în plan financiar şi material pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective în plan financiar şi material, care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi şi de recompense pentru eforturile depuse în trecut.

Este posibil sa  recuperati drepturi băneşti şi materiale care vi se cuvin şi pentru care v-aţi luptat foarte mult în instanţă, de exemplu, puteţi intra acum, în posesia unei moşteniri, unei asigurări, a unei pensii, a unui ajutor social şi de orice altă natură pentru care v-aţi luptat în trecut.

Pentru persoanele mai in varsta, acest tranzit poate aduce mariri de pensii, vedeti, Jupiter in Capricorn formeaza o conjunctie cu Saturn in Capricorn. De asemenea,  sunt posibile avantaje financiare prin contractarea unui credit, incasarea unei asigurari sau intrarea in posesia unei mosteniri. Sunt avantajate castigurile din colaborari sau ca urmare a unor activitati pe cont propriu. De asemenea,  veniturile partenerului de viata pot sa creasca in aceasta perioada.

Rac, Ascendent Rac

 Dragi nativi  Rac,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa parteneriatelor.

 Soarele vostru formeaza o opozitie cu Jupiter in Capricorn, aspect tensionat, care ar putea aduce probleme in plan relational si juridic , mai multe cheltuieli.

Jupiter în Capricorn, pe domeniul parteneriatelor poate aduce îmbunătăţiri în relaţiile de orice fel, în plan finaciar şi material, numai dacă daţi dovadă de responsabilitate, răbdare şi perseverenţă, în atingerea scopurilor şi vă propuneţi obiective clare.

Reuşitele şi succesele din această perioadă apar în urma depăşirii unor piedici, obstacole, blocaje, în urma unor obiective clare, pe care le-aţi stabilit în trecut.

Perioade importante de recuperare a unor pierderi sau refacere în urma unor pierderi sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil, să aveţi parte de generozitatea altor oameni, de donaţii, sponsorizări sau câştiguri datorită unor scutiri de taxe sau impozite sau prin reducerea acestora. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense pentru o muncă depusă în trecut, sau puteţi obţine avantaje, de la persoane cu autoritate, realizate profesional şi material.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele, 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective, care pot avea consecinţe pe termen lung. Uneori, aceste decizii pot fi  provocate de evenimente asupra cărora nu aveţi influenţă directă.

Este un aspect astral favorabil pentru nativii Rac care isi cauta de foarte mult timp un partener de viata, acum este cea mai buna perioada sa va intalniti jumatatea, de aceea ar trebui sa cautati modalitati prin care sa interactionati cu ceilalti. De asemenea, cei care va aflati in relatii tensionate de foarte mult timp, ar trebui sa va analizati acum aceste relatii, sa renuntati la cei care va iau din puterea creativa, va devalorizeaza ca oameni, Jupiter va poate ajuta sa faceti acest pas,  si sa depasiti mai usor, un posibil divort sau o despartire, vedeti, Soarele vostru se afla in opozitie cu Jupiter in Capricorn.

Puteti experimenta in aceasta perioada un posibil divort sau anumite probleme in plan juridic sau partenerial.  In urma unui divort sau a unei despartiri, este posibil, sa  existe anumite pierderi financiare si materiale.

Pe de alta parte cei care sunteti de mult timp intr-o relatie, puteti face pasul urmator, sa legalizati aceasta relatie, vedeti, Jupiter formeaza o conjunctie cu Saturn in Capricorn pe domeniul mariajului.Pentru alti nativi  Rac, mariajul se poate imbunatati prin  aparitia unor responsabilitati comune.

Leu, Ascendent Leu

 Dragi nativi Leu,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa sănătăţii şi a muncii obligatorii.

 Jupiter în Capricorn vă aduce oportunităţi profesionale, noi responsabilităţi în muncă, dar şi recompense pentru munca depusă în trecut, cum ar fi, măriri salariale sau prime.

Perioade importante de oportunităţi profesionale, materiale şi financiare sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens.

Evenimente importante în planul muncii obligatorii, al sănătăţii, financiar şi material, pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie, 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie, 8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective în munca obligatorie şi sănătate, în plan financiar şi material, care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi şi de recompense pentru eforturile depuse în trecut.În aceste perioade puteţi găsi soluţii la afectiuni mai vechi de sănătate.

Fecioara, Ascendent Fecioara

 Dragi nativi Fecioara,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa iubirii, a creativităţii şi a copiilor.

 Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii materiale şi financiare în urma obiectivelor stabilite în trecut . De asemenea, în plan sentimental, relaţiile se pot stabiliza şi puteţi intra într-o nouă etapă, cum ar fi, să faceţi o logodnă.

Perioade importante de realizări financiare şi materiale dar şi oportunităţi de natură romantică sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti din casa parteneriatelor. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense în urma unor investiţii profitabile din trecut sau realizări favorabile în cazul unor probleme juridice, vă puteţi reveni miraculos în urma unor suferinţe sentimentale din trecut, şi este foarte posibil, să reluaţi o relaţie veche pe alte valori.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele, 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi, în iubire, posibil, prin apariţia unui copil şi în afaceri; dar şi de recompense pentru eforturile depuse în trecut.

 Soarele vostru  formeaza un trigon cu Jupiter in Capricorn, aspect, deosebit de pozitiv, de mari realizari profesionale si recompense materiale.

 Puteti avea parte de câştiguri financiare ca urmare a unor investiţii profitabile din trecut, obiectivele pe care vi le propuneţi acum, vă pot aduce avantaje materiale şi financiare în viitor.

Este foarte posibil să întâlniţi parteneri intimi care vă pot oferi garanţii prin vârstă şi experienţă de viaţă, realizaţi profesional şi material. De asemenea, relaţiile vechi se pot consolida acum, prin apariţia unui copil, care vă poate schimba radical modul de viaţă, vedeţi, în această casă se află şi conjuncţie Saturn-Pluton în Capricorn.

Afacerile voastre pot intra într-o fază de progres, iar in munca obligatorie puteti obtine mariri saalriale sau prime.

Este o perioadă favorabilă pentru a face achiziţii importante în bunuri de valoare: o casă, un teren, pentru stabilizarea planului sentimental.

Este foarte posibil acum, să reluaţi o relaţie veche pe alte principii şi valori. Această relaţie ar putea să vă aducă o mare stabilitate în viitor. De asemenea, o afacere aflată în impas s-ar putea redresa în această perioadă.

Balanta, Ascendent Balanta

 Dragi nativi  Balanta,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa caminului, a familiei, a patrimoniului personal.

 Soarele vostru formeaza un careu cu Jupiter in Capricorn, aspect tensionat, care ar putea aduce probleme in plan familial, legate de o mostenire, intretinerea imobilului, pot aparea mai multe cheltuieli.

Jupiter în Capricorn, pe domeniul căminului şi al familiei poate aduce îmbunătăţiri în relaţiile cu cei apropiaţi, în plan finaciar şi material, numai dacă, daţi dovadă de responsabilitate, răbdare şi perseverenţă, în atingerea scopurilor şi vă propuneţi obiective clare.

Reuşitele şi succesele din această perioadă apar în urma depăşirii unor piedici, obstacole, blocaje, în urma unor obiective clare, pe care le-aţi stabilit în trecut.

Perioade importante de recuperare a unor pierderi sau refacere în urma unor pierderi sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil, să aveţi parte de ameliorarea sau vindecarea unor afecţiuni mai vechi de sănătate, câştiguri datorită unor scutiri de taxe sau impozite sau prin reducerea acestora. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de câştiguri prin revalorificarea lucrurilor vechi pe care nu le mai folosiţi.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale în plan familial, casnic, legate de părinţi, cum ar fi, mutarea într-o altă casă, reconstruirea pe alte baze a unei situaţii pierdute sau compromise, renovarea imobilului în care locuiţi şi se pot stabili noi obiective, care pot avea consecinţe pe termen lung. Uneori, aceste decizii sunt provocate de evenimente asupra cărora nu aveţi influenţă directă.

Este posibil acum, sa va hotarati, sa va decorati casa sau sa va schimbati mobila, dar toate aceste proiecte familale ar putea sa va coste mai mult decat stabiliti la  inceput. De asemenea, cheltuielile personale, cu intretinerea imobilului  pot sa creasca in aceasta perioada.

Jupiter formeaza o conjunctie cu Saturn in Capricorn, va poate ajuta sa reconstruiti pe fundatii mult mai solide o afacere compromisa, de asemenea, puteti obtine autorizatiile de constructie sau functionare.De asemenea, acest aspect va obliga  la post sau dieta in vedea imbunatatirii sanatatii.

Operatiunile imobiliare sunt favorizate, dar ati putea sa vindeti un imobil la un pret mai mic si apoi sa va dati seama ca v-ati inselat.

Scorpion, Ascendent Scorpion

Dragi nativi Scorpion, Jupiter în Capricorn vă traversează casa studiilor medii, a călătoriilor pe distanţe scurte, a relatiei cu cei apropiati.

Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii intelectuale, financiare şi materiale în urma obiectivelor stabilite în trecut. Nativii Scorpion care activeaza în domeniul educaţiei şi învăţământului pot să ocupe  posturi superioare, celor anterioare, sau salariile lor pot să crească.

Perioade importante de realizări intelectuale şi materiale sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil, să aveţi parte de ocuparea unor funcţii importante în urma studiilor făcute în trecut, recompense materiale şi succese în urma publicării unor lucrări, cărţi. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense în urma unor investiţii profitabile. Tranzacţiile imobiliare, operaţiunile de vânzare-cumpărare, studiul autodidact,  sunt favorizate, acum.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale, cum ar fi: începerea unei afaceri, operaţiuni imobiliare pozitive şi se pot stabili noi obiective care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte, de noi responsabilităţi şi de recompense pentru eforturile depuse în trecut.

Soarele vostru in Scorpion formeaza un sextil cu Jupiter in Capricorn, aspect deosebit de pozitiv, de mari realizari profesionale si recompense materiale.

 Puteti  experimenta succese în orice fel de studii, examene, puteti avea parte de oportunităţi în plan material şi financiar.

Nativii Scorpion care activeaza în domeniul educaţiei şi învăţământului pot să fie promovaţi în posturi superioare celor ocupate în trecut şi pot avea parte de recompense financiare, pentru munca depusă în trecut, posibil, prin măriri salariale sau prime.

Cei care activaţi în domeniul comercial, transport, puteţi înregistra succese în această perioadă.

Câştigurile financiare pot proveni din revalorificarea unor lucruri vechi sau ca urmare a unor investiţii profitabile făcute în trecut. De asemenea, tranzacţiile imobiliare sunt favorizate în această perioadă.

Sagetator, Ascendent Sagetator

 Dragi nativi Sagetator, Jupiter în Capricorn (patronul zodiei voastre) vă traversează casa câştigurilor propri şi a valorilor personale

 Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii materiale şi financiare ca urmare a unor investiţii făcute în trecut. Câştigurile financiare din această perioadă pot proveni din măriri salariale sau găsirea unor joburi foarte bine plătite, din încasarea unor dobânzi.

Perioade importante de oportunităţi materiale şi financiare sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens.

Evenimente importante în plan financiar şi material pot avea loc în preajma zilelor 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective în plan financiar şi material, care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte, de noi responsabilităţi şi de recompense financiare şi materiale pentru eforturile depuse în trecut.

Sunt avantajate achizitiile de bunuri si investitiile.

Capricorn, Ascendent Capricorn

 Dragi nativi Capricorn, Jupiter în Capricorn vă traversează casa personalităţii.

 Jupiter în Capricorn pe domeniul personalităţii poate aduce îmbunătăţiri în chestiuni de ordin personal, medical,  în plan finaciar şi material.

Perioade importante de oportunitati si mari realizari materiale, personale si profesionale sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, este posibil să aveţi parte de câştiguri financiare din muncă sau ca urmare a unor investiţii profitabile făcute în trecut. În special, lunile februarie şi iulie, sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi obţine avantaje de la persoane cu autoritate, realizate profesional şi material.

Evenimente importante pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective care pot avea consecinţe pe termen lung.

Soarele vostru formeaza o conjunctie cu Jupiter in Capricorn, aspect, deosebit de pozitiv de mari realizari profesionale si recompense materiale.

Puteti avea parte de ameliorări ale situaţiei financiare şi în special ale vieţii personale. Câştigurile financiare din această perioadă vă pot ajuta să  vă  rezolvaţi problemele personale şi de sănătate din trecut. Este foarte posibil, să găsiţi tratamente favorabile, la probleme mai vechi de sănătate.

Este posibil, să aveţi parte de noi responsabilităţi, obiectivele pe care vi le propuneţi acum, vă pot aduce stabilitate pe termen lung.

Este o perioadă favorabilă de câştiguri financiare, din muncă, dobânzi, scutiri de taxe şi impozite, revalorificarea lucrurilor vechi, intrarea în posesia unor bunuri care vi se cuvin. Investiţiile din această perioadă sunt profitabile. Sunt avantajate achiziţiile în bunuri de valoare: o casă, un teren, o masina.

Puteţi primi sprijin şi ajutor financiar de la persoane mai în vârstă, părinţi, bunici, sau persoane cu autoritate.

 Varsator, Ascendent Varsator

 Dragi nativi Varsator,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa penitenţei, a probelor mari, a sufletului.

Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii pentru munca depusă în anii anteriori, sunt posibile câştiguri financiare din donaţii, sponsorizări, scutiri de taxe şi impozite sau datorită unor legi care se dau în favoarea voastră.

Perioade importante de  oportunităţi  profesionale,  materiale şi financiare sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti, poziţionat în casa valorilor personale. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens.

Evenimente importante în plan material, ocult, financiar, medical, pot avea loc în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o  conjuncţie  perfectă cu  Pluton  din  Capricorn  dar  şi  în  perioadele  2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective în  sănătate, în plan financiar şi material, care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi şi recompense pentru eforturile depuse în trecut.  Este posibil, să vă găsiţi acum, o persoană care să vă îndrume  pozitiv în viaţă, aceasta poate să fie, un doctor, care vă prescrie un tratament favorabil pentru o afecţiune mai veche de sănătate, un clarvăzător, care vă arată drumul pe care trebuie să-l urmaţi în această viaţă.

In aceasta perioada pot exista vindecari miraculoase, daca pana acum nu ati gasit solutii favorabile la problemele voastre de sanatate, acum cu sigurata le puteti gasi, cu ajutorul lui Dumnezeu si a spiritelor superioare. Credinta puternica, iertarea, iubirea, va ajuta sa va vindecati in mod miraculos, terapiile spirituale pot functiona mult mai bine decat terapiile traditionale.

Sunt avantajate acum, pelerinajele in locuri sfinte si activitatile in spitale, camine de batrani, orfelinate, ospicii,  manastiri, detentii. Cei care va ocupati cu persoane defavorizate de soarta, cu handicap fizic si mental, saraci, orfani, puteti obtine recompese si succese in urma eforturilor voastre trecute.

Este foarte posibil sa beneficiati de generozitatea altor oameni sau chiar, voi,  puteti, sa va dovediti generozitatea fata de cei defavorizati de soarta, prin donatii.

Pesti, Ascendent Pesti

 Dragi nativi Pesti,  Jupiter în Capricorn vă traversează casa prieteniei şi a proiectelor.

Jupiter în Capricorn vă aduce beneficii materiale şi financiare în urma obiectivelor stabilite în trecut . De asemenea, în plan creativ puteţi avea parte de mari succese şi câştiguri din cultivarea unor talente sau dintr-o afacere pe cont propriu. Clientela voastră poate să crească în această perioadă, vă puteţi bucura de popularitate şi succese, talentele voastre sunt apreciate de marele public.

Perioade importante de realizări financiare şi materiale dar şi schimbări favorabile în proiectele de viitor sunt : 18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează un sextil cu Neptun din Peşti din casa personalităţii. În special lunile februarie şi iulie sunt favorabile în acest sens. De asemenea, puteţi avea parte de recompense în urma unor investiţii profitabile din trecut, vă puteţi reveni miraculos în urma unor suferinţe sentimentale din trecut, şi este foarte posibil, să reluaţi o relaţie veche sau un proiect pe care l-aţi abandonat în trecut.

Evenimente  importante  pot  avea  loc  în preajma zilelor, 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie perfectă cu Pluton din Capricorn, dar şi în perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, când Jupiter în Capricorn formează o conjuncţie cu Saturn din Capricorn. În aceste perioade, se pot lua măsuri radicale şi se pot stabili noi obiective, care pot avea consecinţe pe termen lung, dar puteţi avea parte de noi responsabilităţi legate de un grup sau o oraganizaţie, un partid politic, dar şi de proiectele voastre de viitor.

Este o perioada favorabila sa legati prietenii interesante cu persoane mai in varsta. Prietenii si persoanele de la distanta, posibil din strainatate, va pot sustine in realizarea proiectelor voastre.

Este cea mai benefica perioada,  sa incepeti studiul unei stiinte ezoterice in special studiul astrologiei,  sa va inscrieti intr-o organizatie, intr-un grup, intr-un partid, la un curs de astrologie, de autodezvoltare.

Jupiter in Capricorn, avantajeaza castigurile in valuta ,  achizitionarea de aparatura electronica si electrocasnica si in general orice investitie ce tine de tehnica moderna se poate dovedi avantajoasa.

Soarele vostru in Pesti  formeaza un sextil cu Jupiter in Capricorn, aspect, deosebit de pozitiv de mari realizari profesionale si recompense materiale.

Puteti  avea mari succese la public, va puteti bucura de o clientelă numeroasă, în cazul unor activităţi pe cont propriu.

Prieteniile pe care le formaţi acum, pot dura toată viaţa, proiectele de viitor pot cunoaşte schimbări favorabile.

Unii nativi Peşti, pot deveni liderii unor partide politice, organizaţii sau grupuri de oameni.

Este o perioadă favorabilă să câştigaţi bani din talente mai vechi, puteţi valorifica financiar orice înzestrare nativă sau revalorifica lucrurile pe care nu le mai folosiţi. Puteţi să primiţi beneficii şi ajutoare de la persoane mai în vârstă.

Este foarte posibil, să găsiţi o persoană care să vă iniţieze în tainele Universului, puteţi beneficia de protecţia unei persoane mai în vârstă care îşi doreşte să investească în potenţialul vostru.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website