Influenta lui Marte in Berbec pentru nativii din zodiile , Berbec, Taur, Gemeni.

 

Marte in Berbec,  in perioada, 28 ianuarie-10 martie

 

Berbec, Ascendent Berbec

 

 Dragi nativi Berbec, Marte in Berbec, patronul zodiei voastre, va traverseaza domeniul personalitatii.

Dragii mei,  Marte in Berbec in conjunctie cu Soarele vostru va poate aduce un exces de energie si va confera entuziasmul necesar sa  incepeti activitati si actiuni noi, sa depasiti cu usurinta dificultatile din trecut si sa gasiti solutii rapide si originale la problemele din trecut. Sunt zile in care totul depinde de voi, de  deciziile si actiunile voastre, dar trebuie sa fiti prudenti, sa ganditi de doua ori inainte de a actiona, sa nu luati decizii la nervi sau sub un impuls de moment, pentru ca in aceste cazuri nu veti avea rezultatele pe care le doriti.

Puteţi avea o puternică dorinţă de a ieşi în evidenţă cu orice preţ, dorinţa de libertate, erotismul, pot fi foarte mari in aceasta perioada, vedeti , in zodia voastra intra si Venus, planeta iubirii.  Pot exista imprundenţe în plan personal, profesional şi sentimental, datorită grabei, neatenţiei, lipsei de măsură, teribilismului, agresivitatii, vedeti, la un moment dat Marte in Berbec formeaza o conjunctie cu Uranus aflat in Berbec pe domeniul personalitatii voastre si respectiv ,o cuadratura cu Pluton in Capricorn. Aceste aspecte pot sa fie dificile pentru ca aveti tendinta sa neglijati riscurile la care va expuneti.

Graba si neatentia va pot expune  la anumite accidente, de aceea, se recomanda mai multa  prudenta si atentie in aceasta perioada.

Este o perioada de agitatie si instabilitate, totul se poate derula intr-un mod rapid si neasteptat, de aceea este nevoie sa va inarmati cu rabdare si echilibru, sa nu va asumati riscuri majore, sa nu raspundeti la provocari, pentru ca cea mai mica cearta se poate transforma intr-un mare scandal.

Acum puteti sa fiti tentati sa distrugeti ordinea stabilita, aveti propriile reguli dupa care va conduceti si nu  mai suportati prejudecatile sau  sa fiti sub conducerea altora, din aceasta cauza puteti intra foarte usor in conflicte cu ceilalti. Puteti avea o mare dorinta de schimbare, adesea distrugand vechile obiceiuri, fara sa aveti certitudinea ca obtineti altceva in schimb, deci trebuie sa fiti atenti schimbarea de dragul schimbarii va poate arunca intr-un mare haos.

Acum este posibil sa fiti mai predispusi la raceli, de aceea, ar trebui sa adoptati un mod de gandire  si de viata sanatos.

Taur, Ascendent Taur

 

Dragi nativi Taur, Marte in Berbec, va traverseaza casa spiritelor inalte, a ocultismului, a dusmanilor ascunsi.

Dragii mei, in aceasta perioada ati putea avea noi revelatii cu privire la viata voastra sentimentala, profesie si valori personale, vedeti in casa a XII-a, intra si planeta iubirii, Venus in Berbec(patronul zodiei voastre). Meditatia si rugaciunea pot fi foarte eficiente acum, va pot  proteja de posibilii  dusmani secreti. De asemenea, rugaciunea va poate ajuta sa va eliberati de stres si va poate linisti mintea.

Exercitiile fizice reprezinta un alt factor optim de eliminare a stresului si ar trebui sa faceti ceva pentru a elimina tensiunea acumulata la sfarsitul fiecarei zile de munca.

O durere sau o problema de sanatate poate aparea intr-un mod neasteptat in urma unor certuri, dispute, sau pe fond de stres. De asemenea, racelile netratate la timp ar putea aparea in aceasta perioada.

Orice afectiune de sanatate care poate aparea acum  este mai usor de vindecat daca adoptati un mod de gandire si de viata sanatos, daca renuntati definitiv la un viciu sau la un aliment care va dauneaza sanatatii.

Este un moment favorabil sa va schimbati obiceiurile de viata , sa acordati mai multa atentie pentru intarirea rezistentei si  capacitatii de autoprotectie a organismului.

Gemeni, Ascendent Gemeni

 

Dragi nativi Gemeni, Marte in Berbec va traverseaza casa prieteniei si a proiectelor si va inspira la cele mai indraznete initiative si actiuni.  Este o perioada benefica in care va puteti pune in aplicare talentele, ideile, sa initiati actiuni si proiecte noi.

Puteti avea idei geniale, creative, ar fi pacat sa nu le valorificati, vedeti Marte in Berbec formeaza un sextil cu Soarele vostru, iar Mercur(patronul zodiei voastre) intra in zodia genialitatii, Varsator,  pe domeniul studiilor inalte si al strainatatii.

Succesele voastre din aceasta perioada depind de insistenta voastra, de vointa pe care o aveti sa duceti la bun sfarsit ceea ce incepeti acum. Ar trebui acum, sa nu ignorati costurile unor afaceri sau activitati. Puteti fi tentati sa va aruncati in proiecte insuficient analizate, riscand sa va lasati condusi mai mult de entuziasm decat de eficienta.

Este foarte posibil acum,  ca planurile voastre de viitor sa se modifice intr-un mod neasteptat, evenimetele pot lua o intorsatura neasteptata, mai ales cand Marte in Berbec formeaza o conjunctie cu Uranus, ia patronul zodiei voastre Mercur, intra in Varsator.  Puteti experimenta acum, surprize neasteptate de la prieteni si persoane de departe.

 Este cea mai buna perioada  sa incepeti studiul unei stiinte ezoterice in special studiul astrologiei, sa legati noi relatii de prietenie, posibil chiar cu persoane de la distanta, sa va inscrieti intr-o organizatie, intr-un grup, intr-un partid, la un curs de astrologie, de autodezvoltare. De asemenea, sunt avantajate castigurile in valuta,  si colaborarile cu persoane de la distanta, chiar din strainatate.

Gandirea rapida va poate ajuta sa faceti mai multe lucruri deodata, dar va poate aduce si un surmenaj mental,  situatie, in care este posibil sa creati  instabilitate, haos si tensiuni, in relatiile cu ceilalti.

Este posibil acum, sa primiti vesti neasteptate, care va pot schimba planurile stabilite anterior, puteti avea parte de surprize, mesaje si intalniri interesante,  dar pot exista si intorsaturi neasteptate de situatii.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website