Influenta lui Marte in Varsator pentru nativii din zodiile Rac, Leu, Fecioara, dar si pentru cei care aveti ascendentul in aceste zodii

 

 

Marte in Varsator in perioada 9 noiembrie-19 decembrie

Rac

Dragi nativi din zodia Rac, Marte in Varsator, va traverseaza casa valorilor comune, a castigurilor sau a pierderilor,  prin intermediul altor persoane, in special prin intermediul partenerului de viata.

Dragii mei, chestiunile de ordin financiar sunt supuse unor mari oscilatii, dar pot aparea si surprize financiare neasteptate, cum ar fi,  incasarea unor sume de bani sau intrarea in posesia unor asigurari sau mosteniri. Trebuie sa fiti atenti puteti trece foarte usor de la castiguri la pierderi, Marte in Varsator poate risipi foarte usor tot ceea ce castigati, dar la fel de bine puteti avea parte de castiguri neasteptate. Este posibil, ca partenerul de viata, sa cheltuieasca mai mult in aceasta perioada,  ceea ce poate conduce la tensiuni si neintelegeri.

Marte in Vasator in casa sexualitatii va poate aduce un impuls erotic mare, de aceea,  trebuie sa fiti atenti, o aventura sentimentala, va poate pune in pericol mariajul sau relatia de cuplu.

Marte in Varsator poate aduce schimbari neasteptate in derularea unui credit, este posibil,  sa creasca sau sa scada dobanda, sau sa va hotarati sa faceti refinantare la un credit.

Este o perioada favorabila sa va investiti banii in aparatura ultramoderna, sa incepeti studiul unei stiinte ezoterice.

Leu

Dragi nativi, din zodia Leu, Marte in Varsator va traverseaza casa parteneriatelor. Oricat de stabila ar fi o relatie, acum, poate suferi innoiri, reinnoiri sau schimbari neasteptate, uneori bulversante, vedeti Soarele vostru din Leu formeaza o opozitie cu Marte din Varsator. Puteti aduce echilibru intr-o relatie daca va folositi potentialul creativ pentru binele comun al relatiei respective.

In plan relational exista foarte multa instabilitate, tensiune, care pot conduce la certuri si neintelegeri, este posibil, ca aceste certuri sa apara datorita independentei partenerului de viata.

Este foarte posibil acum, sa rupeti anumite aliante si sa incepeti noi colaborari. De asemenea, cei care sunteti singuri,  va puteti indragosti la prima vedere, puteti lega o relatie in mod pripit, neasteptat, dar la fel de bine va puteti desparti. Relatiile care incep acum,  pot fi instabile si va pot aduce schimbari neasteptate si imprevizibile in viitor.

Fecioara

Dragi nativi din zodia Fecioara, Marte in Varsator va traverseaza casa muncii obligatorii si a sanatatii. Este foarte posibil sa apara evenimente imprevizibile la locul de munca, in relatiile cu sefii si colegii de munca. Rutina zilnica poate fi intrerupta de schimbari neasteptate si interesante.

Pot aparea oportunitati noi in munca, va puteti hotara acum,  sa lucrati pe cont propriu, sau puteti gasi un job pe care il faceti cu placere. De asemenea,  puteti transforma un talent intr-o meserie de baza.

Oricat de stabil ar fi domeniul muncii obligatorii, in aceasta perioada pot exista innoiri, reinnoiri sau schimbari neasteptate.

Este o perioada benefica in care va puteti cere drepturile care vi se cuvin, de asemenea, ii puteti ajuta si pe altii sa-si faca dreptate.

In privinta sanatatii, bolile voastre, se pot vindeca prin terapii care lucreaza la nivel energetic, cum ar fi bioenergia. Este posibil,  ca bolile din aceasta perioada sa necesite tratamente urgente, dar ele pot sa fie trecatoare.

Puteti avea parte acum, de noi surse de venituri, vedeti, Marte in Varsator formeaza un trigon cu Jupiter din Balanta din casa valorilor personale si respectiv un sextil cu Uranus din Berbec din casa valorilor comune.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website