Influenta lui Mercur retrograd in Berbec pentru toate zodiile

Berbec, Ascendent Berbec

Dragi nativi Berbec, Mercur retrogradeaza in casa personalitatii si a infatisarii.
In aceasta perioada aveti oportunitatea sa va redefiniti atitudinea si sa va revizuiti modul in care ganditi si va comportati. Este posibil sa experimentati tensiuni in relatiile cu ceilalti si sa aveti parte de anumite obstacole sau intarzieri in demersurile voastre. Vechile nemultumiri si trairi pot iesi acum la iveala intr-un mod bulversant si va pot afecta comunicarea cu ceilalti .Este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la riposta si inacceptare, la certuri si contradictii, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute pe voi si pe cei din jurul vostru.

Taur, Ascendent Taur

Dragi nativi Taur, Mercur retrogradeaza in casa regenerarii de sine si a marilor probe.
Poate aparea posibilitatea sa repetati unele investigatii sau sa fie necesare teste mai profunde. De asemenea, este posibil sa corectati o interventie chirurgicala nereusita in trecut.
Daca ati avut parte de un blocaj in comunicare cel mai bun lucru ar fi sa reanalizati situatiile si sa incercati sa va bazati mai mult pe instinct decat pe surse externe. Este o perioada benefica sa va reevaluati furiile si sa gasiti solutii pentru a scapa de ele.
Nu este o perioada favorabila sa impartasiti altora secrete si puteti avea de asemenea dificultati in a le pastra pe cele care va ajung la urechi. Lucrurile pe care le-ati amanat/ignorat v-ar putea crea probleme daca nu va ocupati de ele acum.

O durere sau o problema de sanatate poate aparea intr-un mod neasteptat in urma unor certuri, dispute, sau pe fond de stres.
Orice afectiune de sanatate care poate aparea acum este mai usor de vindecat daca adoptati un mod de gandire si de viata sanatos, daca renuntati definitiv la un viciu sau la un aliment care va dauneaza sanatatii.

Este un moment favorabil sa va schimbati obiceiurile de viata , sa acordati mai multa atentie pentru intarirea rezistentei si capacitatii de autoprotectie a organismului.

Gemeni, Ascendent Gemeni

Dragi nativi Gemeni, Mercur retrogradeaza in casa a unsprezecea, a prieteniilor si proiectelor de viitor.
Chestiuni mai vechi legate de prieteni va pot reveni in atentie. Este o perioada benefica pentru a va reevalua relatiile de prietenie si proiectele incepute in trecut si a face anumite corecturi. Trebuie sa va ocupati de lucrurile nerezolvate in aceasta directie.
Planurile voastre de viitor pot fi subiectul unor modificari, puteti vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva. Nu este o perioada favorabila pentru a initia proiecte noi. Pot aparea tensiuni sau confuzii in comunicare.

Rac, Ascendent Rac

Dragi nativi Rac, Mercur retrogradeaza in casa a zecea, a carierei, a profesiunii, a statutului public, social si civil.
Pot aparea schimbari de situatii in legatura cu pozitia voastra publica sau in relatia cu superiorii. Trebuie sa rezolvati anumite lucruri pe care le-ati neglijat in activitatea profesionala. De asemenea, va puteti astepta la probleme de comunicare, confuzie sau intarzieri in zona de cariera sau la locul de munca, posibil tensiuni in relatia cu autoritatile, superiorii sau sefii. Nu luati acum decizii importante sau definitive in cariera sau afaceri. Este o perioada buna pentru tatonari si experimentari.

În această perioadă, furia interioară, mânia şi nemulţumirea, pot ieşi la iveală într-un mod violent, situaţie, care vă poate pune în conflict cu şefii şi autorităţile, de aceea, trebuie sa va inarmati cu calm si toleranta, izbucnirile nervoase din aceasta perioada va pot costa prin pierderi, dar va pot ajuta sa luati decizii clare intr-o situatie confuza , sa va depasiti fricile si sa va traiti convingerile.
Sunt posibile schimbari neasteptate si imprevizibile in plan profesional, in statutul profesional si civil.

Leu, Ascendent Leu

Dragi nativi Leu, Mercur retrogradeaza in casa a noua, a studiilor superioare, a calatoriilor pe distante lungi, a relatiilor cu strainii si strainatatea.
Relatiile voastre cu persoanele straine sau calatoriile, chestiunile legale sau cele care tin de educatia superioara sau publicare pot intampina amanari sau se pot crea confuzii si nu este o perioada propice pentru a initia actiuni noi. Totusi, in ceea ce privesc situatiile mai vechi acum le puteti reevalua si puteti gasi solutii la care nu v-ati gandit anterior. Cele neglijate se cer rezolvate de urgenta.

Ar putea sa va aduca o schimbare de directie in studiu sau un curs de perfectionare care va orienteaza pe un cu totul alt drum in plan profesional. De asemenea, este posibil sa primiti o veste de departe sau din strainatate care sa va reconfigureze toate planurile legate de munca, colaborari, afaceri.
Ar trebui sa evitati calatoriile pe distante lungi si inceperea unor studii si cursuri.

Fecioara, Ascendent Fecioara

Dragii nativi Fecioara, Mercur retrogradeaza in casa a opta, a resurselor comune, a finantelor si a parteneriatelor comune.
Este un timp favorabil sa va reevaluati datoriile si sa gasiti modalitati noi de a gestiona resursele care provin in urma unor parteneriate sau contracte. Totusi daca aveti facturi pe care le-ati neglijat acestea se apropie de termenul limita si puteti avea neplaceri daca nu rezolvati lucrurile in aceasta perioada. Nu este o perioada buna pentru a lua un nou imprumut sau pentru a da bani cu imprumut.

Este un timp favorabil sa descoperiti noi modalitati de a depasi dificultatile financiare, sa faceti refinantare la un credit.Trebuie sa fiti atenti la investitii, astfel incat ele sa nu solicite ulterior costuri de intretinere mai mari decat ati preconizat sau sa se dovedeasca pe parcurs ineficiente.

Balanta, Ascendent Balanta

Dragi nativi Balanta, Mercur retrogradeaza in casa a saptea, a parteneriatelor de orice fel.
In aceasta perioada puteti gasi modalitati noi in felul in care comunicati cu ceialalti. Puteti avea o viziune diferita asupra unor oportunitati din trecut.
Este o ocazie favorabila sa reevaluati situatiile conflictuale si sa gasiti solutii la problemele din trecut. Incercati sa rezolvati toate imedimentele care apar in aceasta perioada in relatiile voastre indiferent cat de obositoare vi se pare situatia deoarece daca le ignorati acestea pot sa creasca si sa duca la neintelegeri majore. Incercati sa nu raspundeti la provocari, sa nu luati decizii la nervi sa fiti cat mai clari in conversatii si sa nu lasati nimic nelamurit.
Nu este indicat sa formati un nou parteneriat de afaceri sau sa incepeti o relatie.

Scorpion, Ascendent Scorpion

Dragi nativi Scorpion , Mercur retrogradeaza in casa muncii obligatorii, a activitatilor zilnice si a sanatatii
In ceea ce priveste munca, puteti avea parte de anumite intarzieri sau blocaje, uneori chiar confuzii daca nu gasiti o modalitate noua de abordare. Totusi problemele vechi se solutioneaza printr-o abordare inedita. O abordare diplomatica va poate usura situatia.

Mercur retrograd pe domeniul sanatatii poate conduce la analize neconcludente ce trebuie repetate, erori sau nesiguranta in diagnostic, ori opinii diferite ale medicilor.
Poate aparea posibilitatea sa repetati unele investigatii sau sa fie necesare teste mai profunde. De asemenea, este posibil sa corectati o interventie chirurgicala nereusita in trecut.
O durere sau o problema de sanatate poate aparea intr-un mod neasteptat in urma unor certuri, dispute, sau pe fond de stres.
Orice afectiune de sanatate care poate aparea acum este mai usor de vindecat daca adoptati un mod de gandire si de viata sanatos, daca renuntati definitiv la un viciu sau la un aliment care va dauneaza sanatatii.
Este un moment favorabil sa va schimbati obiceiurile de viata , sa acordati mai multa atentie pentru intarirea rezistentei si capacitatii de autoprotectie a organismului.

Sagetator, Ascendent Sagetator

Dragi nativi Sagetator, Mercur in Berbec retrogradeaza in casa iubirii, a creativitatii si a copiilor.
Este o perioada favorabila sa intelegeti anumite lucruri legate de copiii vostri. Puteti gasi modalitati diferite de a va exprima iubirea, creativitatea si de a va regasi naturaletea. Daca aveti investitii la bursa sau in alta parte acum puteti face mici ajustari dar nu este un moment propice pentru a face altele noi. Este o perioada buna pentru a sustine un examen , la care ati esuat in trecut, pentru a promova un examen in urma unei contestatii.
In ceea ce privesc relatiile sentimentale puteti sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva noua si este favorizata comunicarea intr-o maniera mai indirecta.

Capricorn, Ascendent Capricorn

Dragi nativi Capricorn, Mercur retrogradeaza in casa a patra, a caminului, familiei si patrimoniului personal.
Aceasta perioada va poate afecta in doua modalitati principale: fie lucruri legate de trecutul vostru sau situatii care au ramas in aer trebuie reanalizate si trebuie sa va confruntati cu ele, fie la un nivel mai concret aveti nevoie de a repara anumite lucruri acasa sau ceea ce ati ignorat devine acum sacaitor sau creaza tensiuni, neintelegeri in relatiile cu cei apropiati.
Mercur retrograd in Berbec rascoleste trecutul, aduce la suprafata nemultumiri vechi. Este posibil ca abia in acest moment sa intelegeti cauzele unor disfunctionalitati conjugale. Asteptati-va sa aflati declaratii surprinzatoare de la parteneri, dar si unele secrete ale voastre sa fie revelate. Aveti nevoie de multa intelepciune pentru a atenua problemele si a aduce atmosfera la un echilibru necesar discutiilor rezonabile.
Este o perioada buna pentru a face cercetari legate de trecutul vostru. Nu este o perioada buna pentru a initia tranzactii imobiliare, si proiecte legate de confortul familial.

Varsator, Ascendent Varsator

Dragi nativi Varsator, Mercur retrogradeaza in casa a treia, a comunicarii, a conversatiilor, a calatoriilor si studiilor medii.
Puteti avea parte de numeroase intorsaturi de situatii in viata de zi cu zi si nu va puteti baza pe ceilalti. Incearcati sa indepartati obstacolele, si sa va adaptati noilor situatii. Nu va bazati foarte mult pe punctualitatea celorlalti sau pe faptul ca mesajele voastre vor ajunge la timp.
Puteti sa obsevati lucruri in imediata voastra apropiere pe care nu le-ai vazut pana acum. Este o perioada buna pentru a comunica prin mijloace indirecte, sa va imbogatiti cunostiintele si sa le folositi in alte directii decat pana acum.
Este o ocazie favorabila sa reintalniti o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp (fosti colegi de scoala, rude indepartate sau vecini din copilarie).

Pesti, Ascendent Pesti

Dragi nativi Pesti, Mercur retrogradeaza in casa a doua, a banilor, posesiunilor si valorilor personale
Este un moment bun sa va reanalizati deciziile financiare. Nu trebuie sa va bazati pe solutii de ultim moment si nu dati ultimii bani din casa.
O solutie buna ar fi sa renuntati la cheltuielile inutile. Bani sau lucruri pe care le-ati crezut pierdute se pot intoarce sau dimpotriva castigurile voastre pot fi incetinite datorita unor circumstante bizare.
Puteţi găsi acum soluţii la problemele financiare cu care v-aţi confruntat în trecut.
Ar fi indicat să evitaţi inceperea unor activitati şi semnarea unor contracte importante în aceasta perioada, sa nu luati decizii majore referitoare la bani. De asemenea, ar trebui sa evitati acum operatiunile de vanzare-cumparare, bunurile pe care le cumparati acum se vor dovedi inutile mai tarziu.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website